dzodzo Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 fajne, Cyprian-i Cyrano!Nie wiem czy jest sens zmieniac mu imie ale Beja po 2 tyg reagowala na swoje nowe a jest stara jak testament:) Quote
daga_27 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 rozmawialam z kierownikiem schroniska i umowilam sie wstepnie na jutro badz czwartek na odbior psa. jutro jeszcze skontaktujemy sie telefonicznie. teraz zbieramy na hotelik!! na wykup psiaka mamy od cioteczki Dzodzo:loveu: Quote
aisaK Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 PILNE!!! Pieniążki potrzebne na hotelik dla biedaka!!!!! Kurcze, nie ma mnie parę godzin a wy juz imię zmieniacie!! ;) A on już jako Cygan na naszej stronie wisi ;) Quote
aisaK Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Słuchajcie: mam zapytanie odnosnie psa, ale mnie załamuje: Witam Panią , dziękuje za wiadomosc i fotkie psa dobermanka, wygląda dobrze jest podobny do mojego Dzekiego w zwiazku z tym mam teraz kilka pytan bedzie zalezało o otrzymanych odpowiedzi jakie otrzymam , po pszeczytaniu dam odpowiedz tak lub nie, prosze napisac ile ma lat ten piesek , czy jest w schronisku czy mieszka u kogos dlaczego i zjakiego powodu jest oddany, czy jest spokojny łagodny czy raczej nerwowy , czy cos umnie podstawowe sprawy jak do nogi itp. czy pozostawiany w domu chocby na godzine jak sie zachowoje czy jak zostanie sam czy szczeka czy tez nie niszczy w domu, gdzie ten piesek jest w jakim miescie czy ja bede musiała go sama przywiesc czy tez ktos mi go przywiezie, Ja nie wiem tego wszystkiego (oprócz podstawowych odpowiedzi,ale sądze, że jak kobieta sie dowie ile on ma lat to zrezygnuje, a czy on przynosi gazetę? I kupuje rano bułki ;) Quote
daga_27 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 i do tego kolejne fajowe imie dla takiego psa:roll: wez Kasia zapytaj do czego ta pani chce w ogole psa? bo z tych pytan to wnioskuje, ze pies ma sluzyc jako posag. Quote
karusiap Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 karusia zauwazyla zmiane imienia:mad: :evil_lol: Quote
aisaK Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Wysłałam jej prawdę: wiek i informacje, które mamy...przecież nie wiem ile ma zmarszczek na jajkach :roll: Quote
daga_27 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote=aisaK;4245496przecież nie wiem ile ma zmarszczek na jajkach :roll: hehehehehehehehehe:diabloti: Quote
aisaK Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 daga_27 napisał(a):hehehehehehehehehe:diabloti: Wiesz coś o czym ja nie wiem :evil_lol: :diabloti: Quote
daga_27 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 aisaK napisał(a):Wiesz coś o czym ja nie wiem :evil_lol: :diabloti:rozbawiasz mnie dzisiaj. ale jesli sobie zyczysz to jutro lub w czwartek policze te zmarszczki:evil_lol: a teraz powaznie: apelujemy o wplaty, ktore sa niezbedne by go wyciagac! Quote
daga_27 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 na wyciagniecie ze schronu mamy, ale na hotel szybko trzeba cos uzbierac! Quote
majafaja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 pinlie! pieniachy na Cyrana :D trzeba policzyc zmarszczki:razz: Quote
daga_27 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 no widze, ze dzisiaj po niego nie pojade :-( a moglby juz dzis opuscic schronisko :-( Quote
BeataJ Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Daje 100PLN na hotel, moze potem bede w stanie cos jeszcze dolozyc. Beata Quote
majafaja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 to jak? dzis po niego jedziesz czy nie? biedny psiunio... tak bym go wysciskala ze ho ho Quote
daga_27 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 no chyba dzisiaj......ale pewnosci jeszcze nie mam Quote
majafaja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 no trzymam kcuki!! i fotki proismy tej piekności męskiej ;) Quote
daga_27 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 oj ja nie wiem czy dzisiaj to wypali, bo jak obliczam czas, to tak wszystko na styk. a jak do hotlu nie zdaze go odstawic, to do domu niebardzo jak go moge wziac, bo to smiec a jest Fuks u mnie. oj niedobrze, niedobrze... Quote
BeataJ Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 majafaja napisał(a):no trzymam kcuki!! i fotki proismy tej piekności męskiej ;) Jak tylko Daga go przywiezie to obiecuje foteczki! Moze sie da jakos ublagac nasza Pani od hotelu aby przyszla pozniej i go przyjela.....Nie jest latwo z nia dyskutowac, my z Daga wiemy najlepiej :mad: Kurcza....ze ja nie moge go na noc zabrac...... Beata Quote
daga_27 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 i to wcale nie jest trudno bo pani jest dyspotka i stawia na swoim:evil_lol: Quote
daga_27 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 no to chyba moge jechac dzisiaj. Pani poczeka. i mam nadzieje, ze nie zapomni:roll: Quote
BeataJ Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 daga_27 napisał(a):no to chyba moge jechac dzisiaj. Pani poczeka. i mam nadzieje, ze nie zapomni:roll: WOW - rewelka! Daj znac o ktorej bedziecie w Tczewie! Beata Quote
Recommended Posts