Jump to content
Dogomania

Piekny doberman Cyran za TM........................

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

daga nadałam dzisiaj ta paczkę, jak dojdzie daj mi znac, najlepiej na @ albo gg 2269519, powiem co i jak z czego po ile
mogłam to pchnąć do galerii ale chodzi tez o czas...
nio
w pn- wt powinno dojść, czekam na ifo

Posted

fona napisał(a):
Daga, Mirka wplacila te pieniadze na Cyrana na adres domowy Beaty J. Wezmiesz od niej?
Dzieki
ale BeatyJ czy Beaty J. bo to sa dwie rozne osoby. Jak od BeatyJ to nie ma problemu.

Posted

fona napisał(a):
Daga, Mirka wplacila te pieniadze na Cyrana na adres domowy Beaty J. Wezmiesz od niej?
Dzieki

Mam nadzieje, ze nie chodzi o mnie bo ostatnio dostalam kase na przekaz tylko od Dea z dobkowego forum.

Beata

Posted

fona napisał(a):
We wtorek Mirka wpłacała, ale chyba na poczcie, wiec moglo jeszcze nie dojsc

Mam nadzieje, ze do wtorku dojdzie, bo potem mnie nie ma.
O wiele lepiej jest wplacac na konto pieniazki.

Beata

Posted

kochani, nie jest dobrze. Cyran prawie nic nie je. ale to nie jest tez tak, ze on nie chce. on jest STRASZNIE wybredny!! najlepiej to gotowac samo mies. nie to samo codziennie. musi byc swiezo gotowane, a nie takie z dnia poprzedniego, odgrzane. chudnie z dnia na dzien. czesto wymiotuje:placz: ale jest bardzo ruchliwy znowu, szaleje z dziewczynami:lol:

dzisiaj pogawedka z wetem co dalej.:roll:

Posted

Daga dzis była z Cyranem u weta. Z tegoi co zapamiatalam to Cyran ma mocznice i problemy z nerkami :-( Jutro usg….I jeszcze ma jakas chorobe ale nie potrafie powtórzyć….
Beata

Posted

Kochani, musze to w koncu powiedziec....obawiam sie, ze bede musiala podjac ta najgorsza decyzje:placz: :placz: :placz:

Cyran sie meczy, nie je, nie ma sil, placza mu sie nogi, caly sie trzesie, jest wyziebiony, bo nie ma go co grzac. ciagle wymiotuje. obawiam sie, ze on sam do piatkowych badan moze nie dotrwac.:shake: