agusiazet Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 O rety, tyle dolegliwości u jednego psa, trochę za dużo!!! A co weterynarz na jego szanse? W jakim wieku jest pies? Quote
fona Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dziewczyny zabraly od nas ze schronu malego dobcia i pokryly koszty jego wykupu i szczepienia. Prosily o pomoc dla Cyrana, z naszej schroniskowej kasy zrobimy przelew na AFN - tylko gdzie? Ma Cyran osobna skarpetke czy na Nadzieje Dobermana slac? Quote
agusiazet Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 O, nawet Czarusia załapała się na zdjęcie! Czyli to jest ten doberman dla którego wzięłaś Czarusię na tymczas! Pieniądze dla Czarki poszły, więc możesz z nich korzystać dla dobcia, bo Czarka chyba zdrowa!!! Quote
dzodzo Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ale wyraźnie widać, ze czarny lubi Daga najbardziej:eviltong: Quote
fona Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 daga, jak na spacer z nimi chodzisz? naraz? a kocina gdzie? Quote
daga_27 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 agusiazet napisał(a):O rety, tyle dolegliwości u jednego psa, trochę za dużo!!! A co weterynarz na jego szanse? W jakim wieku jest pies? pies ma 7 lat, zostal po 7 latach oddany przez wlascicieli do schronu. sznase na jego uratowanie sa. tylko zeby wszystko poskladac do kupy, to trzeba podawac mu leki, robic kolejne badania by sprawdzic czy jest poprawa. jak bedzie poprawa, to beda kolejne badania, a jak beda badania, to beda zabiegi o ile serce zacznie lepiej pracowac. i mam wielka nadzieje ze tak wlasnie bedzie!!!! musi tak byc i juz!!!! tylko to wszystko kosztuje i to duze pieniadze niestety:shake: Quote
daga_27 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 fona napisał(a):Dziewczyny zabraly od nas ze schronu malego dobcia i pokryly koszty jego wykupu i szczepienia. Prosily o pomoc dla Cyrana, z naszej schroniskowej kasy zrobimy przelew na AFN - tylko gdzie? Ma Cyran osobna skarpetke czy na Nadzieje Dobermana slac?Fona dzieki wielkie! mozna jemu zalozyc osobna skarpete i tak chyba bedzie najlepiej. Quote
daga_27 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 agusiazet napisał(a):O, nawet Czarusia załapała się na zdjęcie! Czyli to jest ten doberman dla którego wzięłaś Czarusię na tymczas! Pieniądze dla Czarki poszły, więc możesz z nich korzystać dla dobcia, bo Czarka chyba zdrowa!!!tak, to dokladnie ten doberman. Z tych pieniedzy wezme 30 zl, ktore zaplacilam za odpchlenie i odrobaczenie Czarusi. i koniecznie ja zaszczepic musze (50 zl). czyli razem 80 zl. Czarusi (odpukac) nic nie dolega:multi: oprocz zazdrosnictwa jak zblizy sie do mnie Adela:evil_lol: wtedy Czarka jest zaraz obok, powarkuje i na zasadzie przepychanek probuje sie do mnie dostac. a ze szans nie ma, to wlazi pod Adele i miedzy jej przednimi łapami wystawia pychol do miziania:diabloti: Quote
daga_27 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 dzodzo napisał(a):ale wyraźnie widać, ze czarny lubi Daga najbardziej:eviltong: taaa kocham czarny kolor!:eviltong: Quote
daga_27 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 fona napisał(a):daga, jak na spacer z nimi chodzisz? naraz? a kocina gdzie? na spacer to razem wychodze. Dziewczyny na smyczach a Cyran sobie luzem chodzi:lol: Quote
daga_27 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 a kociny, to chwilowo nie moge zlokalizowac. gdzies sie zabunkrowala i spi :-) Quote
kratka76 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 daga 27! mam kilka rzeczy, które możecie wystawić i sprzedać na allegro, albo co... z kasą u mnie krucho,mam dobka 12 letniego na diecie kosztownej, troszkę kasy posłałam na Karola, może być coś takiego?? przewija sie temat w postach o "bazrku" ale nie wiem o co biega moge wysłać pod wskazany adres ikony, pudełeczka robione metodą decoupage, możecie je sprzedać sąsiadom, komu kolwiek rzeczy są ładne, dobre na prezent itp koleżanka ma jakieś grafiki już sama nie wiem Quote
daga_27 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 kratka76 napisał(a):daga 27! mam kilka rzeczy, które możecie wystawić i sprzedać na allegro, albo co... z kasą u mnie krucho,mam dobka 12 letniego na diecie kosztownej, troszkę kasy posłałam na Karola, może być coś takiego?? przewija sie temat w postach o "bazrku" ale nie wiem o co biega moge wysłać pod wskazany adres ikony, pudełeczka robione metodą decoupage, możecie je sprzedać sąsiadom, komu kolwiek rzeczy są ładne, dobre na prezent itp koleżanka ma jakieś grafiki już sama nie wiem Kratka wielkie dzieki!! mozesz wyslac do mnie te rzeczy a ja je wystawie na bazarku albo dzodzo namowie na allegro. jeszcze raz bardzo dziekujemy!:loveu: Quote
daga_27 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 w imieniu swoim i Cyrana bardzo dziekuje Bokserom w potrzebie za 100 zl, ktore dostalam na zastrzyki dla chlopca!!:multi: :loveu: Quote
aisaK Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Kochane koleżanki - Bokresomaniaczki!!! DZIEKUJEMY!!!! :multi: :loveu: To wspaniały gest..... Quote
Recommended Posts