aisaK Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Słuchajcie!!! Nie możemy teraz Daguni tak zostawić!!! psy, które teraz są w hoteliku są według właścicielki hoteliku „kłopotliwe” Dagmara znów musi płacić za tydzień-dwa z góry!!! A CYRAN POTRZEBUJE LEKÓW, BADAŃ, ŻEBY PRZEŻYĆ!!! BEZ TEGO ON UMRZE!!!! :placz: Narazie jest u Dagmary, ale musi byc leczony......POMÓZCIE!!! Każdy grosz się liczy!!!! Quote
aisaK Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Mój kuzyn chce zrobic wyciskacz łez. Szukam więc takich fotek!!!Proszę o zgodę na to zdjęcie i proszę o wysłanie mi na meila: ktara@poczta.onet.pl Będzie nam to potrzebne na zdobywanie kasy na ratowanie dobermanów...Dziekuję!!! Quote
aisaK Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ABY MÓC RATOWAĆ DOBERMANY: ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE UL. JAGIEŁŁY 5 M 19 14-100 OSTRÓDA Numer konta: 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 VW Bank z dopiskiem: NADZIEJA DOBERMANA Nr konta dla przelewów z zagranicy: INGBPLPW 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 Z dopiskiem "Nadzieja dobermana" Quote
daga_27 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 od przedwczoraj przesladuja nas wymioty. teraz nie spie, bo co pol godziny trzeba sprzatac. jak nie urok, to ......zawsze cos. co temu chlopakowi jeszcze bedzie dolegalo. czesto wymiotuje zolcia, ale to chyba z glodu, bo apetyt marny ostatnio :-( Quote
dzodzo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ojejku, a czemu on tak chudnie?aaa wlasnie doczytalam. biedny Cyran Quote
aisaK Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ahhh... te skrzyżowane łapki!!! I ile miłośco od twoich dzieci, Dagunia-DZIEKUJĘ!!! Za Cezara!!! Quote
daga_27 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 dzisiaj prawie cala noc sprzatalam wymiociny. on sie zaglodzi. on wybrzydza z jedzeniem jak nikt inny. ja juz cuduje jak moge, gotuje mu ryz co raz z innym mieem, dodaje mu tunczyka albo inna rybe, zeby zapach wydobyc, puchy podgrzewam, zeby lepiej pachnialy, a on tylko nosem kreci. a postaw na stole sniadanie, obiad, kolacje, to pierwszy siedzi i sie modli. Julce czasami cos z talerza ukradnie. co robic? karmic go tym, co my jemy?? przeciez tak nie mozna. druga sprawa, to taka, ze przy jego chorobie jest normalnym brak apetytu. i lekarz mowil mi, ze moze byc tak, ze zjedzie na wadze :-( Quote
romenka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Daga może on chce jeść z Wami przy stole:cool3: więc wtedy kiedy on siedzi już z Wami podsuń mu ryż z mięskiem może wtedy zje jak będzie widział że i Wy jecie?A jak dalej będzie wybrzydzał daj mu do tego ryżu waszego jedzenia troszkę i zmieszaj może wtedy sie przełamie? Quote
daga_27 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 to nic kochana nie da, ja probowalam jemu dawac w tym samym czasie jego porcje polana naszym sosem, ale gdzie tam....skubnie 2 - 3 razy i to wszystko. Quote
aisaK Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 To dopiero!!! Jakby wpłynęło na jego zdrowie wasze jedzenie? Sądzę, że nie najlepiej, co? A może weta zapytać, co on o tym sądzi? Cyranek...łobuzie! Quote
daga_27 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 nasz wet twierdzi, ze ludzkie jedzenie nie jest dla psow. nie mam go o co pytac w ogole. Quote
aisaK Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 To tak trzymaj! Może sie Cyranek w końcu przekona! Wiem, że tak czy inaczej zrobisz wszystko co dla niego najlepsze!!! ;) Quote
romenka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Kochani może trzeba by było pomóc Dadze jakoś finansowo?Wiem że ona wczoraj wydała wszystkie pieniądze jakie miała na Cyranka zastrzyki (zastrzyki-tak?) Ona za dużo ma na głowie a jeszcze choroba Cyrana :-( Ten psiak naprawdę potrzebuje Dagi by przeżyć a Daga NAS wszystkich by go leczyć . Proszę o jakąś pomoc finansową dla niej :help1: Quote
aisaK Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Tak, to prawda! Dagamara wydaje ostatnie grosze a Cyran potrzebuje leczenia. Sa jeszcze do tego inne psy, które Dagmara ma na głowie!!! I te z hoteliku, które też trzeba opłacić...jak długo??? Quote
AgaiTheta Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Cholera jasna weźmy się i pomóżmy tej dziewczynie!!! Czy aukcja allegro jest z cegiełkami? Quote
agusiazet Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Daga, a co jest temu psu, bo nie mam czasu czytać wszystkiego? Quote
daga_27 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 agusiazet napisał(a):Daga, a co jest temu psu, bo nie mam czasu czytać wszystkiego? ma chore serce, przerosnieta prostate, krew mu leci z pisiaczka, dysplazja, wymiotuje czesto i co chwile cos nowego wyskakuje. Quote
Recommended Posts