Jump to content
Dogomania

Piekny doberman Cyran za TM........................

Recommended Posts

Posted

Tabletki maja Cyrankowi pomoc oddychac. Po tygodniu wet zadecyduje czy podawac kolejny tydzien czy starczy. Potem kontrolne EKG i zobaczymy czy jest jaka reakcja na leki. We mnie tez wstapila nadziej, ze da sie go uratowac!!

Beata

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyniki badan moczu wyszly pozytywnie. tymbardziej niepokojaca jest obecnosc krwi. trzeba koniecznie wykonac usg i rtg, zeby miec pewnosc skad ta krew pochodzi. Wet mowi, ze nie mozna czekac.
koleja seria zastrzykow za nami.

Posted

daga_27 napisał(a):
z ksiazeczki zdrowia wynika, ze ma 7 lat. ale zeby ma sliczne jak duzo, duzo mlodszy pies.

Moj mial ponad 8 i nie mial siwego pyszczka.

Beata

Posted

wiecie.....Cyran to taka prawdziwa pierdoła. Jak Kuba mu wsadzil na nos te okulary, to on w nich chyba z pół godziny chodzil, az mu Jula je zdjeła z tekstem "no wez mi juz oddaj okulary" hihih sam nie wpadl na to, zeby je zdjac.

Posted

Daga ja tez myślała o tym żeby Diance mojej robić rtg bez usypiacza i już się udało: położyliśmy ja na stół,ja ją trzymałam,pasami ją przypięli i kiedy zobaczyłam że pani dr wychodzi i zostawia mnie z Dianką napomniałam o tym że jestem w ciąży i nie mogę być narażona na te promieniowanie...Ale tylko to spowodowało że Dianka miała jednak podanego głupiego jasia.Może spróbujcie bez usypiacza?Może sie uda jak Cyranek to taka "pierdoła"?