Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy w II dzień świąt ktoś bedzie w schoronie? Ta dziewczyna z nysy jedzie do katowic i bym ją zaciagnęła na ogladanie

Mozę 2 suki sie zgodza co? jak myslicie?

Posted

Dioreczka żyje w zgodzie z innymi psiakami i nigdy - o ile mi wiadomo nie okazała agresji.. mieszka z drugą sunią - też dobermanką w kojcu, biega też luzem pomiędzy innymi zwierzakami i zawsze jest w stosunku do nich łagodna.
Myslę że z drugą sunia bez problemu sie zgodza.:lol:
Jeżeli bedzie trzeba to w drugi dzień świąt od rana będę koczowac w schronisku, byle sunia znalazła domek :loveu: :loveu: :loveu:
czekam na wieści :lol:

Posted

Przykro mi dziewczyny, że muszę zgasić ten entuzjazm. Pani do mnie zadzwoniła z prośbą aby jej szukać młodego dobka i może chłopaka.
Na moją propozycję Waszej dobki odpowiedziała, że już o niej wie, ale chce młodego pieska, aby go układać i obawia się też o dwuletnie dziecko.

Może gdyby zobaczyła..?

Posted

Niestety potwierdszam to co Mówi Wandzia . Wczoraj długo rozmawiłam z Nyskim domkiem. NIe chcą psa w takim wieku - góra 2 lata. Ona mówi ze nie chce patrzeć jak kolejny dobek umiera za kilkalat (niedawno pozegnała dobermana). Chce wziaść dobka z Koszalina - 1,5 rocznego. I niestety tyle... Siadła na internet wczoraj i jego wyszukała - samodzielnie.

Posted

Mam nadzieję że niemiecka organizacja pomoże naszej psince,że sie nie rozmyślą....i wszystko sie jakoś ułoży..
Przynajmniej jest nadzieja, ktoś o niej myśli.. a im wiecej pozytywnych myśli tym większa szansa na domeczek

Posted

We wtorek moja Sara idzie do domku do sosnowca juz na 100 %. Dzwonia jednak z allegro i pyaja o nią - polecać bedę Diorkę dobera? ZIvi sie udało z Diorką też sie uda!

Posted

Dziewczyny, jak jej nie przygotujecie, jak nie zdąrzycie, to przepadnie, a maj blisko...Ma już dom tymczasowy, więc tylko przygotowac na maj i zawieśc do Oleny...

Posted

KOCHANI
Właśnie sie dowiedziałam że Diorka ma dom:loveu: :loveu: :loveu:
Została zabrana przez włascicielkę,...tylko dlaczego tak późno:mad:
ale lepiej późno niż wcale :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Podobno bardzo ją opłakiwały w domu i myślały ze nie wróci...:-(
dotarły do niej dzieki stronce naszego schroniska www.gliwice.schronisko.net

Nasze modlitwy zostały wysłuchane :modla: :modla:
Teraz czas na inne psiaki...
Może ta organizacja niemiecka zechce Bellę.:modla: :modla: :modla: :modla: ..

Oto nasza Bella
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4257671#post4257671

Jest wyjątkowo piękna ale ma trudny charakterek. Jest zaborcza przy jedzeniu. Chociaż myślę ze prawdziwy dobkomaniak da sobie z nią rade :cool3:
A Mika.. w sobotę idę ją odwiedzić i zobaczę jak wygląda jej książeczka szczepień.. i jeżeli wszystko będzie ok. to zaczniemy ją przygotowywac do drogi.

Posted

To wspaniała wiadomość!!!
Zaraz piszę do Niemiec, żeby odwałali dom tymczasowy. Zapytam tez o Belle (wysłałam już wczesniej zdjęcie), ale wiem, że dla Diory i Miki byłyby domy tymczasowe. Zawsze trudniej jest znaleźc dla trudniejszego charakterku, ale może nie niemozliwe!

Posted

Mika tez znalazła juz ciepły domeczek:loveu: ,
Dziękujemy bardzo "amikat" za zaangażowanie "asiK" za kontakt z organizacja niemiecką i organizacji za to że chciała poszukac domków dla naszych psiaków: Diorki i Miki i oczywiście wszystkim którzy trzymali kciuki.. :cool3:

Nadal szukamy domku dla Belli.. a ponieważ jest dobermanką z bardzo dominującym charakterkiem.. mamy problem bo chętnych na adopcję brak a psinka marnieje w oczach...

Oto nasza Bella
http://www.dogomania.pl/forum/showth...71#post4257671

bardzo przydałby sie domek tymczasowy w którym Bella dojdzie do siebie i poczeka do czasu adopcji...

Posted

Zaangazowanie nic niestety nie dało.... aż wstyd....
Dla Belli tez sie domeczek znajdzie. Rozpytuje intensywnie ale co z tego. Słyszą doberman i dostaja gęsiej skórki...
Dzwonią stale w sprawie mojej Sary która juz 2 tygodnie siedzi w nowym domku. Polecam im Bellę. Mam nadzieję ze ktoś sie znajdzie w końcu kto pokocha nie za cos ale mimo wszystko.