Neta87 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Piękna dobermanowata sunia PILNIE POTRZEBUJE ciepłego domku...., jest wyjątkowo spokojna i przyjacielska, pomimo choroby i bólu nie okazuje żadnej agresji... zabiegi pilęgnacyjne znosi ze stoickim spokojem...:p Psina nie ma szaans na adopcję w schronisku..ma problemy z chodzeniem. Weterynarz stwierdził, że może to być skutek dawnego nie zaleczonego pogryzienia przez psy. Sunia chodzi na sztywnych łapkach..., ma zgrubienia na kości..... pomimo wyjątkowej opieki jaką jest otoczona w schronisku, to bez ciepła domowego i miłości psina straci wolę życia....:-( Ma wspaniały charakter... uwielbia towarzystwo ludzi, i innych psów ale wymaga wyjątkowej opieki... Quote
stafeczka1 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Kto przygarnie tą słodką psinkę... :Dog_run: Quote
stafeczka1 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Diorka jest wyjątkową sunią,spokojną i przyjazną. Za ciepły dom i miłość odpłaci się z całego psiego serduszka.:loveu: :loveu: Quote
Ambra Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ależ cudo - i tak daleko spadła...:shake: czy nadzieja dobermana juz wie o jej istnieniu? a moze ten domek od chetnych na dobermake Sare? hmm? z Krakowa? Wando Szostak - przybywaj i zaprezentuj sunie tym panstwu!:razz: Quote
Neta87 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 nadzieja dobermana wie... i wiedzą chyba wszyskie dobermanowe organizacje i fora... niestety ciagle cisza:( Quote
wanda szostek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ambra napisał(a):ależ cudo - i tak daleko spadła...:shake: czy nadzieja dobermana juz wie o jej istnieniu? a moze ten domek od chetnych na dobermake Sare? hmm? z Krakowa? Wando Szostak - przybywaj i zaprezentuj sunie tym panstwu!:razz: Przybywam, przybywam jak mi wątek podsunęłaś. Spróbować zawsze można . Napiszcie w jakim ona jest wieku, bo o to na pewno zapytają i czy nie będzie demolować mieszkania jak zostanie sama na 8 -9 godzin, kiedy młodzi w pracy. Jak ona może znosić jazdę samochodem . Młodzi często jeżdżą do rodziców a tam też psy. Jak ona na to może reagować. No i czy jest wysterylizowana. Quote
stafeczka1 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 sterylizowana jeszcze nie jest,ale myślę że z tym nie bedzie problemu i jezeli tylko znajdzie się chętny na adopcję to sunia od razu zostnie wysterylizowana. Jest wyjątkowo spokojna i grzeczna, wiec z zostawaniem w domu nie będzie problemu.Z innymi psami świetnie sie dogaduje, nigdy nie była wobec nich agresywna, a co do jazdy samochodem, to będziemy musiały to sprawdzić....:loveu: Nie wiem jak będzie z wchodzeniem po schodach bo ma troszkę sztywne przednie łapki, ale jezeli będzie trzeba to zrobimy mały teścik.. w domu na pewno zachowa czystość bo zawsze sygnalizuje że chce wyjść i załatwia sie na dworze,........ a jednym słowem......... ANIOŁ W NIE PIES..........:loveu: :loveu: :loveu: Quote
stafeczka1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Halo, halo, czy ktoś słyszy ciche wołanie o pomoc... Diorka czeka....:-( Quote
iwop Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 taka piekna dziewczynka i nikt jej nie chce??? a ogłoszenia ma?:placz: Quote
stafeczka1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Psinka jest na stronie www.gliwice.schronisko.net , na dogo.., wiedzą wszystkie dobermanowe strony i fora ... i niestety nadal nic... Mam nadzieję że jakas dobra duszyczka zakocha się w tej ślicznotce i da jej ciepły domek którego ona bardzo... bardzo potrzebuje... Quote
madzia828 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Trzymam kciuki za sunkę oby wkrótce znalazła swój domek Quote
madzia828 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 do góry śliczna hoopaj po domek:multi::multi: Quote
stafeczka1 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Nadal sunieczka jest w schronisku..., smutniutka.... Gdzie sie podziali wszyscy dobkomaniacy :cool3: Quote
aisaK Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Niemiecka organizacja o nią pytała, czy u was wchodzą w grę zagraniczne adopcje? Jaka sznasa na przygotowanie suni do wyjazdu do Niemiec. To dla niej szansa... Quote
stafeczka1 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Oczywiście psinkę za granicę można przygotować,juz takie adopcje sie odbywały.. oczywiście jeżeli pewny domek się znajdzie...:lol: Quote
madzia828 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 w końcu jakieś lepsze wiadomości może sie uda zagraniczna adopcja trzymam mocno kciuki :p Quote
wobie Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 trzymam mocno mocno wkciuki by znalazła się domek dla suni ale by było wspaniale! Quote
stafeczka1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Nareszcie światełko w tunelu :loveu: Jestrem dobrej myśli :lol: Quote
wanda szostek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Sara amikat nie wykorzystała domku. dom sprawdzony przez amikat, ale Sara nie zaakceptowała suni szczeniaka (doga). Pisałam juz do amikat, że mam dobkę w dużej potrzebie. Odezwijcie się do niej. Może okaże się to dom dla niej tym bardziej, że to dom z ogrodem i nie musiałaby chodzić po schodach Mnie trudno dojść teraz który to numer telefonu. o ile dobrze pamiętam dom jest w Nysie. Chyba znalazłam numer tel. Quote
amikat Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dziewczyny - dam domkowi znać dzisiaj i zaproponuję sunie . Domek fajny, dobrzy ludzie. Jest tam suka 8 miesiecy doga niemieckiego. Moze sie polubią co? Ta dziewczyna jeździ do Jaworzna i bedzie na swieta w tej okolicy. Może ja zobaczy co? Mogłaby zabrać. Dam znać w ciągu dzisiajszego dnia. Quote
Recommended Posts