kairo Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 W poniedziałek znalazłam błąkającą się koło moich smietników chudziutką psinkę. Mimo że niestety warunków nie mam (dwa koty i praca czasem 12 godzin poza domem) nie mogłam jej tak zostawić. Poszłam z nią do weterynarza, odpchliłam, odrobaczyłam. Poza wychudzeniem, masą pcheł (które na szczęście już padły :-P ) i ogólnym zaniedbaniem jest zdrowa, chętna do zabawy, przyjazna w stosunku do ludzi i zwierząt (wypróbowana na dwóch syczących kotach ;-) ). Zakupiłam dla niej karmę , witaminy na miesiąc i wyprawkę- teraz pilnie szukam DS lub chociaż DT. Ja nie mogę się nią przez dłuższy czas zajmować, ze względu na koty, które nie akceptują "obcych", a także na tryb pracy. Moze ktoś chciałby się zająć Didi? Jest mała, pocieszna, uwielbia się bawić i być głaskana.. Jest w typie (mniej więcej) Parson Russel Teriera i ma około 4-5 miesięcy. Bardzo proszę o pomoc! Quote
Handzia55 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Śliczna jest, chociaż podniosę niunię:lol: Quote
xxxx52 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Troszke przypomina foksteriera Oby tylko zostala dobrze adoptowana np.do sportowych osob,bez malych dzieci,i zeby jedna chociaz osoba nie pracowala ,gdyz wazna jest socjalizacja ,uczenie czystosci i dobrych manier.Dobra psia szkola z psim przedszkolem to bylby wspanialy poczatek dla rozpoczynjaacego zycie psie psiaka. Quote
kairo Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 (edited) Didi znalazła już super rodzinę. :) Oby wszystkie adopcje przebiegały tak sprawnie i szczęśliwie. Edited October 15, 2012 by kairo Quote
xxxx52 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 To sie ciesze ,ale poczekamy caly rok czy adopcja bedzie naprawde dla psa szczesliwa. Quote
Recommended Posts