Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vailet']Myslalam ze to zdjecie:loveu:[/QUOTE]

Rysowane ze zdjęcia ale akurat pastelami :))))

Mam zamówiony jeszcze portret rodzinny robiony pastelami :D będzie Kejtu razem z siostrą-Ptysią a przy łapie Ptysi będzie siedziała jej córka z okresu szczenięctwa- Maya ;))))

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

U nas sporo się działo ;))

24.05.2014 razem z Mayą i Kiarą( Sheltie koleżanki) wzięłyśmy udział w FreeXowych zawodach treningowych :)
Maya biegła w "0" ale tylko jumping, bo do agility jeszcze daleko ;P
Biegało nam się super, 80% skupienia i ok 50% szybkości, przy dużej ilości rozproszeń--> CUDNIE :loveu:
Jetem z niej baaardzo dumna!
Natomiast z Kiarą biegałam w A0, J0 i A1 :D w zerówkach zajęłyśmy I miejsce.

cd.

Posted

Z Pszczołą często jeździmy na PM, w końcu może nauczę ją pływać :D

a tu Maya z najlepszą koleżanką Kaysą. Powiem tyle. Te 2 terriery razem robią furorę na PM.

cd.

Posted

Oczywiście jak na terriera przystało prawie co weekend jeździmy do stadniny koni "Bajardo" :))

Do stajni Maya jeździ ze swoim najlepszym przyjacielem, też Airedale Terrierem, Zidanem. Zresztą Zidi jest rodziną moich dziewuch :))

cd.

• 2 months later...
Posted

W poniedziałek razem z Mayą wróciłyśmy z naszego pierwszego obozu agi. Oczywiście wybrałyśmy Zwariowano-Kosmiczny obóz u FreeXów :loveu:
Maya skacze już na wysokości 35 cm, powolutku pniemy się ku largowej wysokości :D.
Co do jej pracy. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona... Nie sądziłam że mój pierdel może tak się skupiać i takie cuda wyczyniać ;D
Dodatkowo wiem że Maya ma charakterek, i w związku z tym bałam się jak będzie się dogadywać z innymi psami bo dostała cieczki.... a tu kolejna niespodzianka:D Dziewczyna bawiła się z nimi jak szczeniak :D.

Ogólnie widzę że jeszcze dużo pracy przede mną by moja Pszczoła była tak idealna w zachowaniu jak K2 (:

Na razie wstawiam zdjęcia z obozu bo na filmiki jeszcze czekam.

• 3 months later...
Posted

Jak zwykle się coś dzieje w naszym stadzie :)

To po kolei.

Z radością donoszę że Maya jest MŁ.Zw.PL'14!

zdjęcia z wystawy kiedyś tam wstawię ;P

Oprócz tego dziś miałyśmy nasze pierwsze seminarium agility!. Pszczoła zachowywała się bardzo ładnie ;) biegała na kontakcie oraz się ślicznie wysyłała ;) 

2vb0suf.jpg

• 3 weeks later...