Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Riven']
wciąż musze wymyślać nowe sztuczki, bo trafił mi sie pies myśląco-pracujący :roll:
Ty musisz wymyśklac nowe sztuczki, a ja nowe zabawki dla szczeniaków + nowe "tory przeszkód", bo one tez sie nudza... Żałuję, że nie mam domu z ogrodem, bo tam to dopiero byłaby zabawa... A tak to pozostają mi kartony, wycinanie w nich dziur, aby malce sobie kombinowały z przejsciem, chowanie jednych zabawek, wyciaganie drugich.... i tak się socjalizujemy:)

Spotkanie na szczycie:0
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/379302_540236812667997_1009835139_n.jpg

pzdr.`

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ty musisz wymyśklac nowe sztuczki, a ja nowe zabawki dla szczeniaków + nowe "tory przeszkód", bo one tez sie nudza... Żałuję, że nie mam domu z ogrodem, bo tam to dopiero byłaby zabawa... A tak to pozostają mi kartony, wycinanie w nich dziur, aby malce sobie kombinowały z przejsciem, chowanie jednych zabawek, wyciaganie drugich.... i tak się socjalizujemy:)
`

my mamy ogród lecz dla psów jest nie dostępny (niestety), więc różne ćwiczenia robimy w parku/lesie bądź w domu. Jak się nie zainteresuje K2 to ona potrafi np drewno we ścian wyrwać :-x

Posted

Riven napisał(a):
O cześć :D właściciele Dżungi też są na dogomani ? :D

Raczej nie, ale z racji długoletniej przyjaźni często się widujemy i chadzamy na spacery z psinkami.

Posted

Nas na wstawie nie będzie, zapomniałam że mam targi foto w łodzi :( Ale daj znać kiedy i gdzie to może się uda, mnie się marzy pojechać na 3miejską wystawę w wakacje :loveu:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Już się nie mogę doczekać foteczek :)

ja też nie mogę... :sweetCyb::placz:
oby mi to szybciorem przysłała...:modla: