Kajusza Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 wczoraj rozmawiałam z Justyną, czyli dt i powoli trzeba organizować kasiorkę na jedzenie, bo malizna to studnia bez dna i dużooo je ;-) Quote
karolina&sasza Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Czyli zaczymamy żebrać. Jaki jest koszt karmy?? Quote
Kajusza Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 ustaliłyśmy, że taką karmę kupię: http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/markus_muehle/223816 czyli potrzeba 139zł plus dług 280zł ... czyli potrzebujemy 419zł. Dziś z Koelką obfociłyśmy ubrania na bazarek, to jutro zostanie wystawiony. Może uda się zebrać potrzebną kwotę :-) Quote
Kajusza Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Tekst do ogłoszeń Cooki ... jakby ktoś miał chęć ją poogłaszać - na początek w okolicach trójmiasta (Gdańsk, Gdynia, Sopot) Cookie kompaktowa ok. 4 letnia amstaffka o niebanalnej urodzie i miłym usposobieniu. Cookie jest domową sunią i do tego niemalże bezobsługową. W mieszkaniu można praktycznie zapomnieć o jej istnieniu. Całe dnie przesypia, w różnych miejscach i w różnych pozach. Bez problemu zostaje sama w domu, nie niszczy, nie załatwia się, jedynym, powtarzającym się grzechem jest spanie na łóżku ;) Na spacerach spokojna i poważna, na smyczy praktycznie jej nie czuć. Powoli się otwiera, choć jeszcze trudno wykrzesać z niej prawdziwą radość. Mamy jednak nadzieję, że to kwestia czasu. Cookie bez jakichkolwiek problemów dogaduje się z innymi psami. W domu tymczasowym przebywa z samcem, z którym tworzą bardzo zgrany duet. Szukamy dla Cookie ciepłego i kochającego domu, szukamy fajnego i odpowiedzialnego opiekuna, który pokocha ją bezgranicznie i któremu ona będzie mogła zaufać Kontakt: 661 665 695 nataliakass@wp.pl Quote
Kajusza Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Zapraszam na kobiecy bazarek z ubraniami i eleganckimi i sportowymi, koszulkami i kurtkami ... są także torebki :-) Kasa na Depresję oraz Lunkę :-) Quote
karolina&sasza Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Kajusza zrobiłam małej tablicę, na twoją skrzynkę powinien przyjść link do akceptacji. Quote
Kajusza Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 (edited) dziekuję :-) ps. namiary są na Natalię z niebieskiego forum ;-) fotki Cookie :-) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Edited November 2, 2012 by Kajusza fotki dodałam Quote
koelka Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Cookie jakie ma towarzystwo:) I jak wpatrzona na "komendę";) Quote
Kajusza Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 hahaha żarłok to wpatrzona ;-) Mam prośbę ... podrzucajcie w wolnej chwili bazarek ... na razie kasy jest na spłatę weta Luny i na połowę worka karmy dla Cookie ... Quote
Kajusza Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='Kajusza']http://www.dogomania.pl/forum/threads/234902-Na-Cookie-w-BDT-coś-dla-psa-Pana-i-Pani-do-9-listopada-ZAPRASZAM!? zapraszam na drugi bazarek dla Cooki :-) Quote
Kajusza Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 (edited) u Cookie bez zmian w sumie, teraz jest ogłaszana, no i potrzeba poza domem stałem ... tylko kasy - na karmę i szczepienie na wirusówki, że już o długu nie wspomnę ;-) edit: wykupiłam dla małej pakiet ogłoszeń na tym bazarku Edited November 6, 2012 by Kajusza edit Quote
karolina&sasza Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Super, ona mocno w typie to pewnie będzie dużo "nieodpowiednich" telefonów. Quote
Kajusza Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 jak na razie to nikt sensowny nie dzwonił ... Quote
koelka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Trzymam kciuki za "sensowny" telefon;) Ania wklej jeszcze jakieś fotki Małej, jak będziesz miała. Quote
Kajusza Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='koelka']Trzymam kciuki za "sensowny" telefon;) Ania wklej jeszcze jakieś fotki Małej, jak będziesz miała.[/QUOTE] ok, poprosze Justynę o jakieś świeże fotki Quote
Kajusza Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 na razie Natalia nic nie wspomniała ... chyba jutro będzie już pakiet z bazarku to na pewno wtedy coś się ruszy - mam taką nadzieje przynajmniej. Quote
Recommended Posts