koelka Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Super wiadomości o Cookie, że już taka wesoła:) Jak będzie miała jakieś nowe fotki, to wstawcie proszę, bo aż miło popatrzeć na taką metamorfozę:) Oby jeszcze ktoś ją pokochał na zawsze... Quote
tija Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Coś nie mam czasu na zrobienie fajnych zdjęć w plenerze, a i ogarnięcie na spacerze 3 psów i aparatu nie należy do najłatwiejszych, więc dzisiaj tylko takie portreciki średniej klasy ;) Quote
Kajusza Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 wow! jaka sesja :-) Modele super!!!!!!!!!!!!! i cyc jakby mniejszy ;-) Quote
koelka Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Jaka piękna i błyszcząca:) Jej mina mnie rozczula... Quote
tija Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Pragnę donieść, że o ile nasze psy bojowe Fajter i Edi fajerwerki chciały wpierdzielić latając po całym podwórku, tak Cookie miała na całą imprezę delikatnie mówiąc wylane, jakby w ogóle ich nie słyszała ;) No dobra, już 14 czas wstawać. Puściłaś bąka? Quote
tija Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Mały sparing Fajter v Cookie, sędziuje Edi... ...ale najpierw rozgrzewka. Quote
tija Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Sędzia sprzedany :lol: Przegrany kłania się mistrzyni :twisted: Quote
Kajusza Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Super fotki Justyna :-) Widac jak Cooki się rozkręciła :-) Karma już doszła? Quote
tija Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 tak tak, już przed świętami była, wczoraj stara nam się skończyła ;) Quote
karolina&sasza Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Słodziaki trzy :). A gdzie domek dla Cookie?? :) Quote
tija Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Cookie ani razu nie rzygnęła podczas ponad godzinnej jazdy samochodem, gdzie zwykle to się zdarzało 3 razy. Jestem z niej dumna :) chyba woli amerykańskie auta od japońskich. Quote
fioneczka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 tija napisał(a):Cookie ani razu nie rzygnęła podczas ponad godzinnej jazdy samochodem, gdzie zwykle to się zdarzało 3 razy. Jestem z niej dumna :) chyba woli amerykańskie auta od japońskich. hehehe a jej pafffie samochodowe miały być słodką tajemnicą ;) wiem że psiska pawiają ze stresu, auto - stres związany z jazdą - pafff może laska zaczyna lubić jazdę autem moja Monia pawia jak się denerwuje, np jak wychodzę z Krisem a ona z babcią zostaje to pafff murowany :roll: histeryczka znaczy się z niej jest Quote
Kajusza Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Cooki widze robi postepy :-) i zaraz to będzie idealnym psem bez żadnej skazy :-) Quote
koelka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Czyli Cookie nie ma żadnych wad - pies ideał:) Tylko domku wciąż brak:( Wykupię jej może ogłoszenia na lubuskie, bo tutaj chyba nie ma. Quote
Kajusza Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 na lubuskie nie ma ... dzięki Ela :-) Quote
Kajusza Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 co prawda bazarek jest dla Gadzinki ale one z jednego schronu ... zapraszam: MARKOWE SPODNIE I SWETERKI Quote
fioneczka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='Kajusza']co prawda bazarek jest dla Gadzinki ale one z jednego schronu ... zapraszam: MARKOWE SPODNIE I SWETERKI ale Gadzik się podzieli jak trzeba będzie :) Quote
Kajusza Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 chwilowo jesteśmy na plusie, ale dzięki Asia :-) Quote
Recommended Posts