Ptysiak Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 http://i48.tinypic.com/11lq1qv.jpg Jejq jaki on jest kochany i słodki :loveu: Dobrej nocki :) Quote
Besti Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 A ja jestem niezaspokojona:lol: Poproszę o większą dawkę zdjęć tego słodziaka:eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Besti napisał(a):A ja jestem niezaspokojona:lol: Poproszę o większą dawkę zdjęć tego słodziaka:eviltong: się dopisuję..ja też czuję miażdżący niedosyt :evil_lol: głaski dla słodziaka:p Quote
Ana :) Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 foteczki rzecz jasna będą :) na pewno jutro coś dodam :P ufff kolejny weekend od rana do wieczora spędziłam na uczelni, pies nie do końca wybiegany przez to tyle co na gródku :P Quote
Sonka95 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 pies nie do końca wybiegany przez to tyle co na gródku :P[/QUOTE] to trzeba to zmienić :loveu: Quote
zootechniczka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Ana :) napisał(a):foteczki rzecz jasna będą :) na pewno jutro coś dodam :P ufff kolejny weekend od rana do wieczora spędziłam na uczelni, pies nie do końca wybiegany przez to tyle co na gródku :P Oj znam ten ból. Do póki mojego na uczelnie zabierałam to problemu nie było a teraz jak już niestety zakazali psów wprowadzać to po zajęciach jak padnięta jestem, Kostek ma tylko 20-30 min spacerki dookoła bloku (ogródka niestety nie mam). I po 4 dniach 20 min spacerków, w weekend musi sobie nadrobić i potrafi przez 1 godz ganiać non stop za piłką,a po spacerze i tak szaleje w domu ;). Quote
Ana :) Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Dzisiaj oczywiście spacerek już nadrobiony :) na dodatek spotkaliśmy Tobiego i jego właścicielkę więc Otto szalał z nim prawie godzinę :evil_lol: więc zaliczony prawie 2 godzinny spacer plus około godzinna zabawa z Tobim :D po raz pierwszy mój pies po spacerze poszedł na swoje miejsce i odpoczywał :cool1: widok bezcenny :) Chciałam zrobić trochę zdjęć wzięłam aparat na spacer chce go włączyć, a tu nic.... Nie wiem co się zepsuło... nie działa i już...baterie naładowane dzień wcześniej działał. Nawet nie mogę zdjęć zrobić telefonem bo chwilowo mam przedpotopowy model który nie ma aparatu:-( Quote
Sonka95 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ana :) napisał(a):Dzisiaj oczywiście spacerek już nadrobiony :) na dodatek spotkaliśmy Tobiego i jego właścicielkę więc Otto szalał z nim prawie godzinę :evil_lol: więc zaliczony prawie 2 godzinny spacer plus około godzinna zabawa z Tobim :D po raz pierwszy mój pies po spacerze poszedł na swoje miejsce i odpoczywał :cool1: widok bezcenny :) Chciałam zrobić trochę zdjęć wzięłam aparat na spacer chce go włączyć, a tu nic.... Nie wiem co się zepsuło... nie działa i już...baterie naładowane dzień wcześniej działał. Nawet nie mogę zdjęć zrobić telefonem bo chwilowo mam przedpotopowy model który nie ma aparatu:-( Tez tak ostatnio miałam z aparatem niby baterie jak wkładam były naładowane a jak wyjęłam żeby porobić fotki to nie działały ;/ Super ,że mały wreszcie się wyszalał :p Quote
Nanashi Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Szkoda, ze Otto nie chce się nam pokazać :( Magiczne chuchnięcie na aparat też nie zadziałało? ;) Miłego wieczoru. Quote
Ana :) Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Niestety nic nie zadziałało z aparatem... szkoda, że funduszy jak na razie brak i nie mogę go jakoś naprawić ani tym bardziej kupić nowego fajnego sprzętu :( no nic może jakoś w tygodniu będę miała już swój tel naprawiony to jakieś zdjęcia porobie wtedy...a piątek sobota i niedziela znowu spędzone na uczelni :shake: Quote
Kaaasia Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Fajnym sposobem na wymęczenie psa jest inny pies :cool3: Quote
Sonka95 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Ana :) napisał(a):Niestety nic nie zadziałało z aparatem... szkoda, że funduszy jak na razie brak i nie mogę go jakoś naprawić ani tym bardziej kupić nowego fajnego sprzętu :( no nic może jakoś w tygodniu będę miała już swój tel naprawiony to jakieś zdjęcia porobie wtedy...a piątek sobota i niedziela znowu spędzone na uczelni :shake: To musimy na fotki jeszcze poczekać ;) Szkoda weekendu na uczelni ,ale no cóż .... jak trzeba to trzeba Wytrwałości życzymy :loveu: Quote
Gezowa Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Kaaasia napisał(a):Fajnym sposobem na wymęczenie psa jest inny pies :cool3: Potwierdzam :diabloti: 3h biegania z ogarem i młody był nieżywy od 15 do północy, kiedy szliśmy na ostatnie siku :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Hej ;) Jak się sprawuje Otto ? :loveu: Quote
Besti Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Gezowa napisał(a):Potwierdzam :diabloti: 3h biegania z ogarem i młody był nieżywy od 15 do północy, kiedy szliśmy na ostatnie siku :evil_lol: 3godziny? ło jezu:eviltong: I tak jest dobry, ogar też! Ogródek to jest to na "wyjścia awaryjne", zazdroszczę;) Quote
Ana :) Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Sonkowa napisał(a):Hej ;) Jak się sprawuje Otto ? :loveu: A dobrze, dobrze właśnie sobie śpi po spacerku :) Quote
Ana :) Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Besti napisał(a):3godziny? ło jezu:eviltong: I tak jest dobry, ogar też! Ogródek to jest to na "wyjścia awaryjne", zazdroszczę;) No też się cieszę, że mam ogródek tylko szkoda, że nie jest do końca ogrodzony więc oczy dookoła głowy i tak muszą być :) Quote
Ana :) Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Sonkowa napisał(a):To musimy na fotki jeszcze poczekać ;) Szkoda weekendu na uczelni ,ale no cóż .... jak trzeba to trzeba Wytrwałości życzymy :loveu: oj trzeba trzeba :) już kolikwia pomału zapowiadają :-oa teraz siedzę i niby uczę się na sobotę z socjologii :D tak się uczę, że po dogo sobie latam :D ale dzięki wytrwałość się przyda :loveu: Quote
Ana :) Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Kaaasia napisał(a):Fajnym sposobem na wymęczenie psa jest inny pies :cool3: zgadzam się w 100 % :multi: Quote
Ana :) Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Gezowa napisał(a):Potwierdzam :diabloti: 3h biegania z ogarem i młody był nieżywy od 15 do północy, kiedy szliśmy na ostatnie siku :evil_lol: ja kocham takie zmęczone psy bo się później w domu pod nogami nie plączą :diabloti: Quote
Ana :) Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Aparatu dalej nie mam :angryy: ale tak na pocieszenie waszych serc stare zdjęcie Ottulenia :evil_lol: I jak ktoś powie, że nie jest fotogeniczny to :mad: normalnie do reklamy z nim :cool3: " class="ipsImage" alt=""> Quote
Ana :) Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Besti napisał(a):Kto mu ukradł uchole?:-o ucięłam mu żeby wyglądał groźnie, i żeby nie był ładny :diabloti: a tak na serio to jak czegoś chce to właśnie robi taką minę kładzie uszy i żebra :D wiadomo siedziałam i jadłam coś tam już nawet nie pamiętam co :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ana :) napisał(a):wiadomo siedziałam i jadłam coś tam już nawet nie pamiętam co :cool3: skąd ja to znam...był czas,że moją porcję zjadała Luna :evil_lol:(sępienie uskuteczniła do poziomu mistrzowskiego) Otto słodki ryjku,czochranka dla Ciebie:loveu: Quote
Recommended Posts