Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest wolfheart
Posted

Besti napisał(a):
A ja jestem niezaspokojona:lol: Poproszę o większą dawkę zdjęć tego słodziaka:eviltong:

się dopisuję..ja też czuję miażdżący niedosyt :evil_lol: głaski dla słodziaka:p

Posted

foteczki rzecz jasna będą :) na pewno jutro coś dodam :P
ufff kolejny weekend od rana do wieczora spędziłam na uczelni, pies nie do końca wybiegany przez to tyle co na gródku :P

Posted

Ana :) napisał(a):
foteczki rzecz jasna będą :) na pewno jutro coś dodam :P
ufff kolejny weekend od rana do wieczora spędziłam na uczelni, pies nie do końca wybiegany przez to tyle co na gródku :P

Oj znam ten ból. Do póki mojego na uczelnie zabierałam to problemu nie było a teraz jak już niestety zakazali psów wprowadzać to po zajęciach jak padnięta jestem, Kostek ma tylko 20-30 min spacerki dookoła bloku (ogródka niestety nie mam). I po 4 dniach 20 min spacerków, w weekend musi sobie nadrobić i potrafi przez 1 godz ganiać non stop za piłką,a po spacerze i tak szaleje w domu ;).

Posted

Dzisiaj oczywiście spacerek już nadrobiony :) na dodatek spotkaliśmy Tobiego i jego właścicielkę więc Otto szalał z nim prawie godzinę :evil_lol: więc zaliczony prawie 2 godzinny spacer plus około godzinna zabawa z Tobim :D po raz pierwszy mój pies po spacerze poszedł na swoje miejsce i odpoczywał :cool1: widok bezcenny :)

Chciałam zrobić trochę zdjęć wzięłam aparat na spacer chce go włączyć, a tu nic.... Nie wiem co się zepsuło... nie działa i już...baterie naładowane dzień wcześniej działał. Nawet nie mogę zdjęć zrobić telefonem bo chwilowo mam przedpotopowy model który nie ma aparatu:-(

Posted

Dzisiaj oczywiście spacerek już nadrobiony :) na dodatek spotkaliśmy Tobiego i jego właścicielkę więc Otto szalał z nim prawie godzinę :evil_lol: więc zaliczony prawie 2 godzinny spacer plus około godzinna zabawa z Tobim :D po raz pierwszy mój pies po spacerze poszedł na swoje miejsce i odpoczywał :cool1: widok bezcenny :)

Chciałam zrobić trochę zdjęć wzięłam aparat na spacer chce go włączyć, a tu nic.... Nie wiem co się zepsuło... nie działa i już...baterie naładowane dzień wcześniej działał. Nawet nie mogę zdjęć zrobić telefonem bo chwilowo mam przedpotopowy model który nie ma aparatu:-(

Tez tak ostatnio miałam z aparatem niby baterie jak wkładam były naładowane a jak wyjęłam żeby porobić fotki to nie działały ;/
Super ,że mały wreszcie się wyszalał :p

Posted

Niestety nic nie zadziałało z aparatem... szkoda, że funduszy jak na razie brak i nie mogę go jakoś naprawić ani tym bardziej kupić nowego fajnego sprzętu :( no nic może jakoś w tygodniu będę miała już swój tel naprawiony to jakieś zdjęcia porobie wtedy...a piątek sobota i niedziela znowu spędzone na uczelni :shake:

Posted

Niestety nic nie zadziałało z aparatem... szkoda, że funduszy jak na razie brak i nie mogę go jakoś naprawić ani tym bardziej kupić nowego fajnego sprzętu :( no nic może jakoś w tygodniu będę miała już swój tel naprawiony to jakieś zdjęcia porobie wtedy...a piątek sobota i niedziela znowu spędzone na uczelni :shake:

To musimy na fotki jeszcze poczekać ;)
Szkoda weekendu na uczelni ,ale no cóż .... jak trzeba to trzeba
Wytrwałości życzymy :loveu:

Posted

Kaaasia napisał(a):
Fajnym sposobem na wymęczenie psa jest inny pies :cool3:

Potwierdzam :diabloti: 3h biegania z ogarem i młody był nieżywy od 15 do północy, kiedy szliśmy na ostatnie siku :evil_lol:

Posted

Gezowa napisał(a):
Potwierdzam :diabloti: 3h biegania z ogarem i młody był nieżywy od 15 do północy, kiedy szliśmy na ostatnie siku :evil_lol:

3godziny? ło jezu:eviltong: I tak jest dobry, ogar też!

Ogródek to jest to na "wyjścia awaryjne", zazdroszczę;)

Posted

Besti napisał(a):
3godziny? ło jezu:eviltong: I tak jest dobry, ogar też!

Ogródek to jest to na "wyjścia awaryjne", zazdroszczę;)

No też się cieszę, że mam ogródek tylko szkoda, że nie jest do końca ogrodzony więc oczy dookoła głowy i tak muszą być :)

Posted

Sonkowa napisał(a):
To musimy na fotki jeszcze poczekać ;)
Szkoda weekendu na uczelni ,ale no cóż .... jak trzeba to trzeba
Wytrwałości życzymy :loveu:

oj trzeba trzeba :) już kolikwia pomału zapowiadają :-oa teraz siedzę i niby uczę się na sobotę z socjologii :D tak się uczę, że po dogo sobie latam :D

ale dzięki wytrwałość się przyda :loveu:

Posted

Gezowa napisał(a):

ja kocham takie zmęczone psy bo się później w domu pod nogami nie plączą :diabloti:

Posted

Aparatu dalej nie mam :angryy: ale tak na pocieszenie waszych serc stare zdjęcie Ottulenia :evil_lol:

I jak ktoś powie, że nie jest fotogeniczny to :mad:

normalnie do reklamy z nim :cool3:
" class="ipsImage" alt="">

Posted

Besti napisał(a):
Kto mu ukradł uchole?:-o

ucięłam mu żeby wyglądał groźnie, i żeby nie był ładny :diabloti:

a tak na serio to jak czegoś chce to właśnie robi taką minę kładzie uszy i żebra :D wiadomo siedziałam i jadłam coś tam już nawet nie pamiętam co :cool3:

Guest wolfheart
Posted

wiadomo siedziałam i jadłam coś tam już nawet nie pamiętam co :cool3:

skąd ja to znam...był czas,że moją porcję zjadała Luna :evil_lol:(sępienie uskuteczniła do poziomu mistrzowskiego)
Otto słodki ryjku,czochranka dla Ciebie:loveu: