BlackDream Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Witam się tutaj po raz pierwszy :) Oba zwierzaki śliczne. Kotów się trochę boję (chociaż lubię), nie wiem, ich pazury mnie przerażają :D Quote
mar....ka Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Mi się jeszcze kiedyś uda przekonać go do wody zobaczycie !!!! :D Koteł słodki może i jest, ale okropny zbój z niego, kradnie co popadnie, drapie, gryzie i wszystko co najgorsze :D już jestem coraz bliżej przerobienia go nie tyle co na mielonkę, ale nawet na pasztet ! :P A wczoraj kot miał swoje pierwsze wyjście na podwórko w szelkach i na smyczy hahaha, syn się uparł, że kupi kotu i będzie sobie z nim po ogródku chodził :P zanim udało mi się włożyć szelki na kota, to moje ręce były cale podrapane i pogryzione, ale kot zdawał się być zadowolony z wyjścia :P heheh ja zawsze chcę przerobić na pudliszki- przecier :) Otto super psiak, matka nie marudź (Shadow by pewnie kota tak dobrze nie potraktował), a kot wygląda jak Bonifacy z bajki :) (no trochę trzeba byłoby te białe zamalować :P) Quote
mar....ka Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 teraz z trzy lata poczekamy, aż znowu się czymś pochwalisz hehe (obstawiam ,że kot złapie mysz :P) Quote
Ana :) Posted October 21, 2015 Author Posted October 21, 2015 kot złapał mysz :D przyniósł ją do domu i nie chciał oddać, to była pogoń życia ! :D oj trzy lata nie trzeba będzie czekać na pewno, może co najwyżej dwa i pół :D Quote
mar....ka Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 trzeba być cierpliwym, poczekamy i może się zlituje :P Quote
Ana :) Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 Siemka ludziska :) wchodzę na dogo raz na jakiś czas i zawsze jakieś zmiany zastaje, nie mogę się połapać co jak i z czym :P Otto żyje i miewa się całkiem dobrze. Co do jego zachowania, raz jest lepiej, a raz gorzej ;) przynajmniej w domu jest aniołkiem. Koteł też ma się bardzo dobrze, jego powołanie życiowe to jedzenie :D Quote
Ana :) Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 chciałam wrzucić jakieś zdjęcia, ale ciągle wyskakuje mi błąd ładowania :( a niestety ze mnie taka trochę niemota jeśli chodzi o obsługę komputera.... Quote
Tyśka) Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Czeeeść! ładuj przez fotosik albo inne coś :D Quote
mar....ka Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 albo photobucket, nie wiem czy pytałam (skleroza), a z jakiej części dolnośląskiego Jesteś??? Quote
Ana :) Posted July 6, 2016 Author Posted July 6, 2016 Juhu Juhu :D żyjemy ! :D Ottowi w czerwcu stuknęły 4 lata, kot w maju skończył rok :D Pies nadal nie lubi innych psów i ludzi, ale lubi kota, a kot dalej kradnie :P Quote
Ana :) Posted July 6, 2016 Author Posted July 6, 2016 O 23.01.2016 o 16:14, majoka napisał: albo photobucket, nie wiem czy pytałam (skleroza), a z jakiej części dolnośląskiego Jesteś??? hahahha odpowiadam po pół roku :D Mieszkam zaraz koło czeskiej granicy, ok. 100 km od Wrocławia :) Quote
Tyśka) Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Stuknęły 4lata? Jakoś nie wierzę :p Póki nie zobaczę psa to będę myśleć, że dawno go przerobiłaś na pasztet :D Quote
Ana :) Posted July 26, 2016 Author Posted July 26, 2016 Jednak jeszcze nie przerobiłam go na pasztet :) Quote
Tyśka) Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Ogolona wersja kundliszona żyje <3 Spojrzenie ma takie, że moje twarde serce wymięka ;D Quote
mar....ka Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 hej Ana, ja zawsze przerobić chcę na Pudliszki :P Quote
Recommended Posts