Ana :) Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Kaaasia napisał(a):http://img5.imageshack.us/img5/3658/rf76.jpg Jak sobie grzecznie śpi :smile: Moim to możesz postawić i z 10 poslań, a i tak się położą na ziemi :roll: Otto leżał w legowisku bo pewnie mrówki go po jajach gryzły :diabloti: Quote
Leokadia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Ja to się nawet nie wysilam, mój leży na ziemi, pije z kałuży, typowy wiejski burek:diabloti: Quote
Buńka Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Otto jaki wygodniś:loveu: Jeszcze by się podusia pod główkę sprzydała:evil_lol: Quote
Ana :) Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Tututu podjęłam decyzję, że upindole Ottonowi jajca :diabloti: może trochę pohamuje się w zachowaniu, a poza tym mam już dość tego podsikiwania za 2 kroki. dzisiaj u weta olał ścianę 3 razy:shake: podlewa wszystko, warczy przy tym na wszystko także idzie pod nóż i już. Czekam tylko na jakąś kasę. Wetka powiedziała żeby dała znać dzień albo dwa wcześniej i go machnie... Quote
Leokadia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Też mieliśmy przeboje z podlewaniem, myślałam, że się ze wstydu spale jak mi ściane podlał jak wstąpiłam na chwile do sąsiadki. Quote
Ana :) Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 leónowa napisał(a):Ja to się nawet nie wysilam, mój leży na ziemi, pije z kałuży, typowy wiejski burek:diabloti: Mój też pije z kałuży bo przecież taka woda najsmaczniejsza i ma najwięcej witaminek i minerałków :diabloti: a legowicho ma w domu bo to jego karcer w którm mile spędza czas :evil_lol: (:Buńka:) napisał(a):Otto jaki wygodniś:loveu: Jeszcze by się podusia pod główkę sprzydała:evil_lol: i kocykiem okryć i będzie full wypas :evil_lol: Quote
Ana :) Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 leónowa napisał(a):Też mieliśmy przeboje z podlewaniem, myślałam, że się ze wstydu spale jak mi ściane podlał jak wstąpiłam na chwile do sąsiadki. on podlewa non stop nie przerwanie, jak by mógł to by ciągle z jedną łapą w górze łaził żeby móc ciągle lać, szkoda, że przez sen sam siebie nie podlewa jeszcze :D Quote
Leokadia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 To cię może słabo pociesze, ale mój po kastracji jest już bardzo długo, a dalej próbuje na wszystko lać, każde źdźbło trawy, każdy słupek, itp. Jak krzykne to przestaje, ale za każdym razem od nowa próbuje swoich sił. Quote
Buńka Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 To moje psy jakieś popsute:p Praktycznie w ogóle nie posikują. Mamy na podwórzu bardzo dużo drzewek, krzaków itd i im się zdarza czasami siknąć ale jeszcze nic nie uschło:evil_lol: Quote
Ana :) Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 leónowa napisał(a):To cię może słabo pociesze, ale mój po kastracji jest już bardzo długo, a dalej próbuje na wszystko lać, każde źdźbło trawy, każdy słupek, itp. Jak krzykne to przestaje, ale za każdym razem od nowa próbuje swoich sił. ja go chyba oddam jako mięso armatnie to psich walk :diabloti: a sobie załatwię super fajnego nowego pieseczka :D:evil_lol: (:Buńka:) napisał(a):To moje psy jakieś popsute:p Praktycznie w ogóle nie posikują. Mamy na podwórzu bardzo dużo drzewek, krzaków itd i im się zdarza czasami siknąć ale jeszcze nic nie uschło:evil_lol: i to jest myk, że na ogródku to podsikuje cała zabawa zaczyna się, jak tylko wyjdziemy z podwórka:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 leónowa napisał(a):Ja to się nawet nie wysilam, mój leży na ziemi, pije z kałuży, typowy wiejski burek:diabloti: Ja mam dwa wiejskie burki. Miska stała cały czas na dworzu z czystą woda, a pieski wolały z wiadra :evil_lol: Ana :) napisał(a):Tututu podjęłam decyzję, że upindole Ottonowi jajca :diabloti: może trochę pohamuje się w zachowaniu, a poza tym mam już dość tego podsikiwania za 2 kroki. dzisiaj u weta olał ścianę 3 razy:shake: podlewa wszystko, warczy przy tym na wszystko także idzie pod nóż i już. Czekam tylko na jakąś kasę. Wetka powiedziała żeby dała znać dzień albo dwa wcześniej i go machnie... U Olka nie widzę różnicy w podlewaniu przed i po. Caly czas wącha i podsikuje. Zachowanie do psów też się nie zmieniło. Jedynie przy cieczkach już tak nie głupieje. (:Buńka:) napisał(a):To moje psy jakieś popsute:p Praktycznie w ogóle nie posikują. Mamy na podwórzu bardzo dużo drzewek, krzaków itd i im się zdarza czasami siknąć ale jeszcze nic nie uschło:evil_lol: Oli jak był sam na dzialce to prawie nigdy nogi nie podnosi na drzewka a leje jak baba. Pewnie przez to, że to jego teren i nie ma tam obcych psów, więc nie ma co znaczyć. Teraz przy małym jest tak samo. Nawet nie leją w te same miejsca. Quote
Ana :) Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Cieczki to też powód kastracji, w okół nas pełno suk i przez to mam istną masakrę Quote
Leokadia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Mój to podlewa wszędzie gdzie może, na róże w ogródku, na drzewka, na ślimaki, itp. Czasem ja idziemy na spacer z większą ekipą to psy sobie kółeczkiem chodzą i po sobie sikają, czy suki czy nie suki, leją tak samo. Quote
Sonka95 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Dobrze , ze ja mam suczke i nie sika po drzewach :diabloti: chociaz nie powiem kilka razy jej sie zdarzyło nasikać jak pies :evil_lol: Quote
Ana :) Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Sonka95 napisał(a):Dobrze , ze ja mam suczke i nie sika po drzewach :diabloti: chociaz nie powiem kilka razy jej sie zdarzyło nasikać jak pies :evil_lol: obojniak :diabloti: Quote
Sonka95 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Ana :) napisał(a):obojniak :diabloti: Możliwe :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='(:Buńka:)']kcem fotecki!!!!!:)[/QUOTE] Ja też mam taki kaprys :D Quote
Ana :) Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Chcieć to sobie możecie :D telefonem ciężko cokolwiek mu zrobić bo wszystko zamazane wychodzi :P ale niech będzie postaram się coś trzasnąć :D Quote
Ana :) Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 Najmniej rozmazane zdjęcie jakie udało się zrobić moim super telefonem :D niestety ale nie stać mnie na aparat plebs jak nic :diabloti: Quote
Ana :) Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 Na wszystkich pozostałych zdjęciach wychodzi mniej więcej tak :diabloti::diabloti: Quote
Ty$ka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Otto kosmita - świecą mu się oczy :lol: Ale jest boski :loveu: Quote
Recommended Posts