Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tututu podjęłam decyzję, że upindole Ottonowi jajca :diabloti: może trochę pohamuje się w zachowaniu, a poza tym mam już dość tego podsikiwania za 2 kroki. dzisiaj u weta olał ścianę 3 razy:shake: podlewa wszystko, warczy przy tym na wszystko także idzie pod nóż i już. Czekam tylko na jakąś kasę. Wetka powiedziała żeby dała znać dzień albo dwa wcześniej i go machnie...

Posted

leónowa napisał(a):
Ja to się nawet nie wysilam, mój leży na ziemi, pije z kałuży, typowy wiejski burek:diabloti:

Mój też pije z kałuży bo przecież taka woda najsmaczniejsza i ma najwięcej witaminek i minerałków :diabloti: a legowicho ma w domu bo to jego karcer w którm mile spędza czas :evil_lol:
(:Buńka:) napisał(a):
Otto jaki wygodniś:loveu:
Jeszcze by się podusia pod główkę sprzydała:evil_lol:

i kocykiem okryć i będzie full wypas :evil_lol:

Posted

leónowa napisał(a):
Też mieliśmy przeboje z podlewaniem, myślałam, że się ze wstydu spale jak mi ściane podlał jak wstąpiłam na chwile do sąsiadki.

on podlewa non stop nie przerwanie, jak by mógł to by ciągle z jedną łapą w górze łaził żeby móc ciągle lać, szkoda, że przez sen sam siebie nie podlewa jeszcze :D

Posted

To cię może słabo pociesze, ale mój po kastracji jest już bardzo długo, a dalej próbuje na wszystko lać, każde źdźbło trawy, każdy słupek, itp. Jak krzykne to przestaje, ale za każdym razem od nowa próbuje swoich sił.

Posted

To moje psy jakieś popsute:p Praktycznie w ogóle nie posikują. Mamy na podwórzu bardzo dużo drzewek, krzaków itd i im się zdarza czasami siknąć ale jeszcze nic nie uschło:evil_lol:

Posted

leónowa napisał(a):
To cię może słabo pociesze, ale mój po kastracji jest już bardzo długo, a dalej próbuje na wszystko lać, każde źdźbło trawy, każdy słupek, itp. Jak krzykne to przestaje, ale za każdym razem od nowa próbuje swoich sił.

ja go chyba oddam jako mięso armatnie to psich walk :diabloti: a sobie załatwię super fajnego nowego pieseczka :D:evil_lol:

To moje psy jakieś popsute:p Praktycznie w ogóle nie posikują. Mamy na podwórzu bardzo dużo drzewek, krzaków itd i im się zdarza czasami siknąć ale jeszcze nic nie uschło:evil_lol:

i to jest myk, że na ogródku to podsikuje cała zabawa zaczyna się, jak tylko wyjdziemy z podwórka:evil_lol:

Posted

leónowa napisał(a):
Ja to się nawet nie wysilam, mój leży na ziemi, pije z kałuży, typowy wiejski burek:diabloti:

Ja mam dwa wiejskie burki. Miska stała cały czas na dworzu z czystą woda, a pieski wolały z wiadra :evil_lol:

Ana :) napisał(a):
Tututu podjęłam decyzję, że upindole Ottonowi jajca :diabloti: może trochę pohamuje się w zachowaniu, a poza tym mam już dość tego podsikiwania za 2 kroki. dzisiaj u weta olał ścianę 3 razy:shake: podlewa wszystko, warczy przy tym na wszystko także idzie pod nóż i już. Czekam tylko na jakąś kasę. Wetka powiedziała żeby dała znać dzień albo dwa wcześniej i go machnie...

U Olka nie widzę różnicy w podlewaniu przed i po. Caly czas wącha i podsikuje.
Zachowanie do psów też się nie zmieniło. Jedynie przy cieczkach już tak nie głupieje.

Oli jak był sam na dzialce to prawie nigdy nogi nie podnosi na drzewka a leje jak baba. Pewnie przez to, że to jego teren i nie ma tam obcych psów, więc nie ma co znaczyć. Teraz przy małym jest tak samo. Nawet nie leją w te same miejsca.

Posted

Mój to podlewa wszędzie gdzie może, na róże w ogródku, na drzewka, na ślimaki, itp. Czasem ja idziemy na spacer z większą ekipą to psy sobie kółeczkiem chodzą i po sobie sikają, czy suki czy nie suki, leją tak samo.

Posted

Sonka95 napisał(a):
Dobrze , ze ja mam suczke i nie sika po drzewach :diabloti: chociaz nie powiem kilka razy jej sie zdarzyło nasikać jak pies :evil_lol:

obojniak :diabloti:

Posted

Chcieć to sobie możecie :D telefonem ciężko cokolwiek mu zrobić bo wszystko zamazane wychodzi :P ale niech będzie postaram się coś trzasnąć :D