Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Ana :) napisał(a):
Ja telefonem robię więc muszę nieźle się namęczyć, żeby jakiekolwiek w miarę wyraźne zdjęcie zrobić :D

też robię telefonem:evil_lol:

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To teraz mała porcja zdjęć robionych telefonem które dobrze wiem, że urzekają Was swoją jakością ostrością i kolorami :loveu:

Otto uspokoił się ostatnio i nauczył się, że w domu zachowujemy się grzecznie

Posted

Sonka95 napisał(a):
Wpadamy sie przywitać :loveu:

hej :loveu:

Ptysiak napisał(a):
Cześć Ottusie ;)

http://i49.tinypic.com/1zd2350.jpg woooo podmienili Ci psa?? :evil_lol: co Ty mu dajesz, że tak sie zmienia i rośnie ?? :evil_lol:
Ale pyszczek nadal taki słodki... :loveu:

hej :loveu: a co sobie upoluje to i zje :D a tak na serio to mój młody często go dokarmia bo zawsze stwierdza, że Otto głodny :D muszę pilnować żeby klucha się z niego nie zrobiła :diabloti:

Posted

Jak sobie chłopak lubi pojeść to nie żałuj :evil_lol:
A tak serio to chyba ta zima tak na Wszystkich dział ;)
Mój zjadłby konia z kopytami ostatnio i staram się trzymać u niego piękną linię... ciężko jak się widzi ten wzrok...:loveu::evil_lol:

I widzę, że jedno u Was się nie zmieniło... mało zdjęć jak było tak jest :(.......:evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Jak sobie chłopak lubi pojeść to nie żałuj :evil_lol:
A tak serio to chyba ta zima tak na Wszystkich dział ;)
Mój zjadłby konia z kopytami ostatnio i staram się trzymać u niego piękną linię... ciężko jak się widzi ten wzrok...:loveu::evil_lol:

I widzę, że jedno u Was się nie zmieniło... mało zdjęć jak było tak jest :(.......:evil_lol:

Też mi się wydaje, że to wszystko przez zime :D przyjdzie wiosna to i figura sie poprawi ( mam nadzieje, że nie tylko Otta :diabloti: )
No niestety ciężko robi się zdjęcia telefonem bo większość wychodzi zamazana, a aparatu to za szybko się nie dorobię :shake: :)

Posted

betty_labrador napisał(a):
czesc! przychodzimy obejrzeć mini owczarka niemieckiego :D słodki psiak z niego :loveu: i wcale nie jest łakomy, on musi poprostu nabierać zimowej szaty :p

Cieszę sie ze w domu juz zachowuje sie grzecznie :loveu:

Ha nawet nie wiesz ile babuszek i dziadziusiów nazywa go mini owczarkiem niemieckim :cool3: oj i ja też się cieszę, że w końcu się ogarnął z zachowaniem w domu :P

Posted

Ty$ka napisał(a):
Wpadamy z rewizytą :)

Masz fantastycznego psa, gratuluję podjęcia decyzji po przekształceniu się z DT na DS. :)

HEJ :)
powiem szczerze, że nie do końca była to przemyślana decyzja z zatrzymaniem go i wydaję mi się, że jeśli wtedy bym znalazła odpowiedni dom dla niego to dzisiaj nie był by moim psem :P ale wyszło jak wyszło i cieszę się, że tak jest :)

Posted

Dawno nie byliśmy u chłopaka i nie poznaliśmy go :crazyeye:. Urósł strasznie, ale takie są uroki szczeniaków... Pamiętam jak mój miał 2 miesiące i mieścił mi się na kolanach, a miesiąc później już z nich zjeżdżał, bo tyłek albo łeb zwisał :lol:

Posted

[quote name='Nanashi']Ale on już duuuży! A taki szkrab był z niego :3[/QUOTE]

Hah szkrabem to był jeszcze nie dawno :) ale czas leci strasznie szybko :)
[quote name='Gezowa']Dawno nie byliśmy u chłopaka i nie poznaliśmy go :crazyeye:. Urósł strasznie, ale takie są uroki szczeniaków... Pamiętam jak mój miał 2 miesiące i mieścił mi się na kolanach, a miesiąc później już z nich zjeżdżał, bo tyłek albo łeb zwisał :lol:[/QUOTE]

Otto jest na tyle mały, że na kolana jak się wepcha to jakoś udaje mu się na nich utrzymać :D

[quote name='Abietis']Witamy się :)
Ale Otto rośnie, jak na drożdżach.[/QUOTE]
Hej :)
rośnie, rośnie nie ma co ukrywać :P ale raczej już większy to chyba nie będzie :)

[quote name='Sonka95']Otto to na zdjęciach duży się wydaje ... niedługo Sonie przerośnie ;)[/QUOTE]

Czy ja wiem czy przerośnie Sonie hymm :) a ile Sonia ma w kłębie ? muszę w końcu zmierzyć Ottona mojego bo nawet nie wiem :D
[quote name='marta.k9080']dobry wieczór mini ONku:evil_lol:[/QUOTE]

Witamy :) i właśnie od dzisiaj Ottolini zostaje reprezentantem rosy MINI ON :diabloti: