Besti Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Przyszłam złożyć życzenia Spokojnych Świąt dla Ciebie, Rodzinki i Otta:x-mas: Quote
Kaaasia Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Wesołych, spokojnych i białych Świąt :santagri: Quote
Ana :) Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Sonka95 napisał(a):Co tam u was słychać ? U nas wszystko dobrze :) miałam ogrniczony dostęp do internetu, a teraz nadrabiam wszystkie galerie i wątki :P niestety aparatu nadal nie mam i zdjęć nie będzie :( ale jakoś trzeba to przeboleć Quote
roadtonowhere Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Ana :) napisał(a):U nas wszystko dobrze :) miałam ogrniczony dostęp do internetu, a teraz nadrabiam wszystkie galerie i wątki :P niestety aparatu nadal nie mam i zdjęć nie będzie :( ale jakoś trzeba to przeboleć No nie ja tu wchodzę z nadzieją na foteczki cudownego Otta, a się takich rzeczy dowiaduje :-( Quote
Besti Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Szkoda że bez aparatu nadal, Otto pewnie urósł już na pięknego młodzieńca, ile teraz ma miesięcy? Quote
Ana :) Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Aparatu nie mam nadal ale dostałam już mój telefon więc jakieś zdjęcia porobie, nie będą jakiejś super jakości ale lepsze to niż nic :P Jutro postaram się pstryknąć coś i wrzucić :) Quote
Ana :) Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Besti napisał(a):Szkoda że bez aparatu nadal, Otto pewnie urósł już na pięknego młodzieńca, ile teraz ma miesięcy? Teraz ma około 6 miesięcy. Nie wiem kiedy dokładnie się urodził bo jest podrzutkiem, ale jakoś z początku czerwca weterynarz ustalił :) ja postanowiłam, że urodziny ma 1 czerwca :):) Quote
Ana :) Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 roadtonowhere napisał(a):No nie ja tu wchodzę z nadzieją na foteczki cudownego Otta, a się takich rzeczy dowiaduje :-( Zdjęcia będą :D może już jutro :P Quote
Sonka95 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 To super wieści , że będą foteczki ;) Już się nie mogę doczekać :D Quote
Sonka95 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Witamy się w pierwszy dzień 2013 roku :loveu: Quote
Ana :) Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Wszystkim szczęśliwego Nowego Roku :) ze zdjęciami muszę poczekać parę dni bo mam małą awarię internetu muszą przyjechać i przestawić mi antenę... a, z komórki to dosyć ciężko tu cokolwiek napisać tylko trochę podczytuje ażeby być na bieżąco :P Quote
Besti Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Ana :) napisał(a):Zdjęcia będą :D może już jutro :P I co teraz?:chainsaw: Kaaasia napisał(a):Skoro musimy to poczekamy ;) Musi to na rusi :P Ana dawaj foty Quote
Ana :) Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Otto z jak zawsze uwalonym nosem :D nie ma śniegu to biedaczek ćpie błotko :) Quote
szalej Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Tylko jedno zdjęcie? :P nie rozpieszczasz nas :P A Otto oczywiście cudowny :lol: Quote
Kaaasia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Tam zaraż ćpie :evil_lol:. Przecież to małe niewiniątko. Quote
Ana :) Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 szalej napisał(a):Tylko jedno zdjęcie? :P nie rozpieszczasz nas :P A Otto oczywiście cudowny :lol: na pewno będzie więcej :) mogę zdjęcia robić tylko telefonem i praktycznie wszystkie wychodzą rozmazane bo Otto cały czas biega i skacze :) ale postaram się jakieś zrobić jeszcze :P Quote
Ana :) Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Sonka95 napisał(a):Jaki duży się już wydaje ;) No właśnie wydaje się :D tak na prawdę to kurdupel z niego :) mi sięga tak przed kolano, a ja sama mam zaledwie 162cm wzrostu :) Quote
Ana :) Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Kaaasia napisał(a):Tam zaraż ćpie :evil_lol:. Przecież to małe niewiniątko. buahahahaha :cool3: niewiniątkiem to on był jak pływał w jajkach u swojego ojca :evil_lol: a teraz to istny szatan :diabloti: Quote
Kaaasia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Ana :) napisał(a):buahahahaha :cool3: niewiniątkiem to on był jak pływał w jajkach u swojego ojca :evil_lol: a teraz to istny szatan :diabloti: Chcesz się zamienić? :diabloti: Quote
Recommended Posts