Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sonka95 napisał(a):
Co tam u was słychać ?

U nas wszystko dobrze :) miałam ogrniczony dostęp do internetu, a teraz nadrabiam wszystkie galerie i wątki :P niestety aparatu nadal nie mam i zdjęć nie będzie :( ale jakoś trzeba to przeboleć

Posted

Ana :) napisał(a):
U nas wszystko dobrze :) miałam ogrniczony dostęp do internetu, a teraz nadrabiam wszystkie galerie i wątki :P niestety aparatu nadal nie mam i zdjęć nie będzie :( ale jakoś trzeba to przeboleć

No nie ja tu wchodzę z nadzieją na foteczki cudownego Otta, a się takich rzeczy dowiaduje :-(

Posted

Aparatu nie mam nadal ale dostałam już mój telefon więc jakieś zdjęcia porobie, nie będą jakiejś super jakości ale lepsze to niż nic :P Jutro postaram się pstryknąć coś i wrzucić :)

Posted

Besti napisał(a):
Szkoda że bez aparatu nadal, Otto pewnie urósł już na pięknego młodzieńca, ile teraz ma miesięcy?

Teraz ma około 6 miesięcy.
Nie wiem kiedy dokładnie się urodził bo jest podrzutkiem, ale jakoś z początku czerwca weterynarz ustalił :) ja postanowiłam, że urodziny ma 1 czerwca :):)

Posted

roadtonowhere napisał(a):
No nie ja tu wchodzę z nadzieją na foteczki cudownego Otta, a się takich rzeczy dowiaduje :-(

Zdjęcia będą :D może już jutro :P

Posted

Wszystkim szczęśliwego Nowego Roku :)
ze zdjęciami muszę poczekać parę dni bo mam małą awarię internetu muszą przyjechać i przestawić mi antenę... a, z komórki to dosyć ciężko tu cokolwiek napisać tylko trochę podczytuje ażeby być na bieżąco :P

Posted

Zdjęcia będą :D może już jutro :P

I co teraz?:chainsaw:

Kaaasia napisał(a):
Skoro musimy to poczekamy ;)

Musi to na rusi :P Ana dawaj foty

Posted

szalej napisał(a):
Tylko jedno zdjęcie? :P nie rozpieszczasz nas :P
A Otto oczywiście cudowny :lol:

na pewno będzie więcej :) mogę zdjęcia robić tylko telefonem i praktycznie wszystkie wychodzą rozmazane bo Otto cały czas biega i skacze :) ale postaram się jakieś zrobić jeszcze :P

Posted

Sonka95 napisał(a):
Jaki duży się już wydaje ;)

No właśnie wydaje się :D tak na prawdę to kurdupel z niego :) mi sięga tak przed kolano, a ja sama mam zaledwie 162cm wzrostu :)

Posted

Kaaasia napisał(a):
Tam zaraż ćpie :evil_lol:. Przecież to małe niewiniątko.

buahahahaha :cool3: niewiniątkiem to on był jak pływał w jajkach u swojego ojca :evil_lol: a teraz to istny szatan :diabloti:

Posted

buahahahaha :cool3: niewiniątkiem to on był jak pływał w jajkach u swojego ojca :evil_lol: a teraz to istny szatan :diabloti:

Chcesz się zamienić? :diabloti: