Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

leónowa napisał(a):
Co się z wami ludzie dzieje, najpierw Olikowi, potem Ottusiowi ucieli uszyska, wstyd i hańba!
:evil_lol::evil_lol:

Trzeba iść z duchem czasu :eviltong:

Z Ottusia nieły sępik :evil_lol:

Posted

I po weekendzie na uczelni na reszcie :D
Po spacerku jesteśmy i teraz i Otto i Młody odlatują w sen, będzie chwila spokoju :)
ja też bym chciała jakieś zdjęcia porobić ale nie mam kasy, żeby aparat naprawić bo trzeba było kupić węgiel i sporo ubrań na zimę dla Młodego.

Posted

Ana :) napisał(a):
I po weekendzie na uczelni na reszcie :D
Po spacerku jesteśmy i teraz i Otto i Młody odlatują w sen, będzie chwila spokoju :)
ja też bym chciała jakieś zdjęcia porobić ale nie mam kasy, żeby aparat naprawić bo trzeba było kupić węgiel i sporo ubrań na zimę dla Młodego.

To może dostaniesz aparat pod choinkę :loveu:

Posted

Sonka95 napisał(a):
To może dostaniesz aparat pod choinkę :loveu:

fajnie by było :) tylko nie wiem czy ktoś by się pokusił dla mnie na taki drogi prezent :P

Posted

Ana :) napisał(a):
fajnie by było :) tylko nie wiem czy ktoś by się pokusił dla mnie na taki drogi prezent :P

Ja też będę musiała się zaopatrzyć w jakiś aparacik , bo na razie cykam komórką :roll:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Ja też będę musiała się zaopatrzyć w jakiś aparacik , bo na razie cykam komórką :roll:

Ja to nawet komórką nie mogę bo mam takiego starego grata, bo swoją musiałam sprzedać jakiś czas temu :roll: ale w końcu może jakieś zdjęcia czym uda mi się zrobić bo w końcu co to za galeria bez zdjęć :D

Posted

To może Otta namaluj :eviltong:
Życie bez aparatu jest ciężki- jak mam to nie chce mi się go nosić a jak nie miałam to codziennie było coś fajnego do focenia :roll:

Posted

Kaaasia napisał(a):
To może Otta namaluj :eviltong:
Życie bez aparatu jest ciężki- jak mam to nie chce mi się go nosić a jak nie miałam to codziennie było coś fajnego do focenia :roll:

Obawiam się, że jak bym go namalowała to byście go nie poznali taki piękny by był:evil_lol:
oj ciężkie cięzkie jest, jak aparat działał nie chciało mi się robić zdjęć, a teraz co chwila bym jakieś pstrykała :D

Posted

Kaaasia napisał(a):
To wy już śnieg macie :crazyeye:

tak wczoraj padał :P dzisiaj jeszcze trochę go zostało ale świeci słonko więc zaraz popłynie :D więc zamknęłam Otta na podwórku niech się naćpa na zapas :diabloti:

Posted

Mój własny prywatny pies nie chce w ogóle siedzieć w domu, po spacerze wciągnąć go do mieszkania to jakiś cud ! zapiera się łapami :diabloti: dla niego im zimniej i bardziej mokro tym lepiej :D
nic chyba budę mu postawię przypnę do łańcucha i niech siedzi, a ja przynajmniej czystą podłogę będę miała :diabloti:

Posted

Masz racje z tym łańcuchem, ja gdybym nie mieszkała w bloku to pewnie bym też mojego dziada wsadziła, a teraz to niestety musi dupsko grzać w wyrku, bo warunków nie mamy:evil_lol::evil_lol:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Hej :loveu:
U nas jeszcze niema śniegu choć zapowiadali .... Moja to uwielbia zimę i niszczenie bałwanów :diabloti:

moje psy tez kochają śnieg i chciałabym żeby juz spadł.

Ja chce juz nowe fotki Ottka;]