:: FiGa :: Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Czesc gaduly :cool3: Cudna ta fota :loveu: Quote
Leokadia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Co się z wami ludzie dzieje, najpierw Olikowi, potem Ottusiowi ucieli uszyska, wstyd i hańba! :evil_lol::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Dzień dobry :) http://i47.tinypic.com/m37ty.jpg jaki on jest słodziutki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja chcę więcej zdjęć :placz: Quote
Sonka95 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 http://i47.tinypic.com/m37ty.jpg słodziak :loveu:prosimy o więcej zdjęć :multi: Quote
Kaaasia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 leónowa napisał(a):Co się z wami ludzie dzieje, najpierw Olikowi, potem Ottusiowi ucieli uszyska, wstyd i hańba! :evil_lol::evil_lol: Trzeba iść z duchem czasu :eviltong: Z Ottusia nieły sępik :evil_lol: Quote
Ana :) Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 I po weekendzie na uczelni na reszcie :D Po spacerku jesteśmy i teraz i Otto i Młody odlatują w sen, będzie chwila spokoju :) ja też bym chciała jakieś zdjęcia porobić ale nie mam kasy, żeby aparat naprawić bo trzeba było kupić węgiel i sporo ubrań na zimę dla Młodego. Quote
Sonka95 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ana :) napisał(a):I po weekendzie na uczelni na reszcie :D Po spacerku jesteśmy i teraz i Otto i Młody odlatują w sen, będzie chwila spokoju :) ja też bym chciała jakieś zdjęcia porobić ale nie mam kasy, żeby aparat naprawić bo trzeba było kupić węgiel i sporo ubrań na zimę dla Młodego. To może dostaniesz aparat pod choinkę :loveu: Quote
Ana :) Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Sonka95 napisał(a):To może dostaniesz aparat pod choinkę :loveu: fajnie by było :) tylko nie wiem czy ktoś by się pokusił dla mnie na taki drogi prezent :P Quote
Sonka95 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Ana :) napisał(a):fajnie by było :) tylko nie wiem czy ktoś by się pokusił dla mnie na taki drogi prezent :P Ja też będę musiała się zaopatrzyć w jakiś aparacik , bo na razie cykam komórką :roll: Quote
Ana :) Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Sonka95 napisał(a):Ja też będę musiała się zaopatrzyć w jakiś aparacik , bo na razie cykam komórką :roll: Ja to nawet komórką nie mogę bo mam takiego starego grata, bo swoją musiałam sprzedać jakiś czas temu :roll: ale w końcu może jakieś zdjęcia czym uda mi się zrobić bo w końcu co to za galeria bez zdjęć :D Quote
Kaaasia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 To może Otta namaluj :eviltong: Życie bez aparatu jest ciężki- jak mam to nie chce mi się go nosić a jak nie miałam to codziennie było coś fajnego do focenia :roll: Quote
Ana :) Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Kaaasia napisał(a):To może Otta namaluj :eviltong: Życie bez aparatu jest ciężki- jak mam to nie chce mi się go nosić a jak nie miałam to codziennie było coś fajnego do focenia :roll: Obawiam się, że jak bym go namalowała to byście go nie poznali taki piękny by był:evil_lol: oj ciężkie cięzkie jest, jak aparat działał nie chciało mi się robić zdjęć, a teraz co chwila bym jakieś pstrykała :D Quote
Kaaasia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Jak byś podpisała to byśmy wiedzieli :evil_lol: Quote
Besti Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Witamy się i głaski przesyłamy:loveu: Bez zdjęć ale też miło Quote
Ana :) Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Kaaasia napisał(a):To wy już śnieg macie :crazyeye: tak wczoraj padał :P dzisiaj jeszcze trochę go zostało ale świeci słonko więc zaraz popłynie :D więc zamknęłam Otta na podwórku niech się naćpa na zapas :diabloti: Quote
Ana :) Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Mój własny prywatny pies nie chce w ogóle siedzieć w domu, po spacerze wciągnąć go do mieszkania to jakiś cud ! zapiera się łapami :diabloti: dla niego im zimniej i bardziej mokro tym lepiej :D nic chyba budę mu postawię przypnę do łańcucha i niech siedzi, a ja przynajmniej czystą podłogę będę miała :diabloti: Quote
Leokadia Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Masz racje z tym łańcuchem, ja gdybym nie mieszkała w bloku to pewnie bym też mojego dziada wsadziła, a teraz to niestety musi dupsko grzać w wyrku, bo warunków nie mamy:evil_lol::evil_lol: Quote
Sonka95 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Hej :loveu: U nas jeszcze niema śniegu choć zapowiadali .... Moja to uwielbia zimę i niszczenie bałwanów :diabloti: Quote
Joann Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Sonka95 napisał(a):Hej :loveu: U nas jeszcze niema śniegu choć zapowiadali .... Moja to uwielbia zimę i niszczenie bałwanów :diabloti: moje psy tez kochają śnieg i chciałabym żeby juz spadł. Ja chce juz nowe fotki Ottka;] Quote
Leokadia Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Nie macie śniegu? U nas w lesie takie zaspy, że Leon musi jak zając kicać, żeby coś zobaczyć:lol: Quote
Recommended Posts