Rubi18 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 z tego co wiem Pani ma niebyc jutro w domu bo jedzie do warszawy. Quote
obraczus87 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Rubi bardzo dziękujemy za wizytę. Cieszę się, że domek jest fajny :) Quote
mestudio Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Rubi18']z tego co wiem Pani ma niebyc jutro w domu bo jedzie do warszawy.[/QUOTE] To pozostanie niestety niedziela, tradycyjnie zero normalności u nas. W każdym razie najpierw zadzwonię do pani i uzgodnię jaki czas jej odpowiada. Quote
mestudio Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Rubi18']ciesze sie ze mogłam pomoc:)[/QUOTE] Rubi, ja jeszcze raz bardzo Ci dziękuję:-). Quote
Nutusia Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 No i pięknie! A normalność zostawmy tym, którzy nie zasługują na naszą... nienormalność ;) Quote
Ellig Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Rubi18']ciesze sie ze mogłam pomoc:)[/QUOTE] Dziekujemy, ciesze sie ,ze Nuka bedzie miala domek:) Quote
mestudio Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='mestudio']To pozostanie niestety niedziela, tradycyjnie zero normalności u nas. W każdym razie najpierw zadzwonię do pani i uzgodnię jaki czas jej odpowiada.[/QUOTE] To od niedzieli ogłoszę strajk. Niech mi tylko mestudio przyniesie jakieś nowe tałatajstwo do domu....:mad: Jak odliczy do trzech nowych domów to może odwołam strajk. A tak to szlaban. TZmestudio Quote
Poker Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='mestudio']To od niedzieli ogłoszę strajk. Niech mi tylko mestudio przyniesie jakieś nowe tałatajstwo do domu....:mad: Jak odliczy do trzech nowych domów to może odwołam strajk. A tak to szlaban. TZmestudio[/QUOTE] I kto to napisał ? HAHAHA :evil_lol: Quote
malagos Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 A dlaczego wolicie psa odwozić, niz żeby nowy domek przyjechał do Was? Quote
mestudio Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='malagos']A dlaczego wolicie psa odwozić, niz żeby nowy domek przyjechał do Was?[/QUOTE] Nigdzie nie napisałam, że wolę odwozić, nie mamy czasu na życie więc nie jest mi na rękę takie jeżdżenie, ale jakoś ostatnio nikt nie proponuje, że sam przyjedzie, a pani Nuki samochodu raczej nie ma, tak wywnioskowałam z dotychczasowych rozmów. Quote
obraczus87 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='mestudio']Nigdzie nie napisałam, że wolę odwozić, nie mamy czasu na życie więc nie jest mi na rękę takie jeżdżenie, ale jakoś ostatnio nikt nie proponuje, że sam przyjedzie, a pani Nuki samochodu raczej nie ma, tak wywnioskowałam z dotychczasowych rozmów.[/QUOTE] Ewa, ale może zapytaj Panią. Moje DS też często nie miały aut, a jakoś dawały radę... jeździli po psiaki ze znajomymi, pożyczali samochód. Tutaj utrudnieniem jest to, że jest okres przedświąteczny i nie każdy znajomy ma czas na jeżdżenie.. Ale w końcu święta dotyczą również Was :) Quote
Rubi18 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Spytaj Pania,bo ona moze nie ma samochodu,ale jej 2 dzieci jest starsze to moze maja samochody.Ale i cos wspominała ze kiedys wozili jak mieli u siebie pieski do oddania do nowych domów,wiec moze chociaz pol trasy by ona podjechała:) Quote
malagos Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='mestudio']Nigdzie nie napisałam, że wolę odwozić, nie mamy czasu na życie więc nie jest mi na rękę takie jeżdżenie, ale jakoś ostatnio nikt nie proponuje, że sam przyjedzie, a pani Nuki samochodu raczej nie ma, tak wywnioskowałam z dotychczasowych rozmów.[/QUOTE] a to ok, bo myslałam, ze tak wolicie - sami odwozić :) Quote
Nutusia Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Ja wolę odwozić, bo przy okazji "potwierdzam", że DS jest ok ;) Tylko teraz taki trudny czas jest... Quote
Poker Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 (edited) Ludzie czasem nie mają wyobrażenia jak działamy.Myślą ,że to ktoś ,że coś , że z nieba czas i pieniądze kapią. Jak się im uświadomi, to w 99% odbierają psa albo się dokładają do transportu. Trzeba gadać, gadać i jeszcze raz gadać. Edited December 21, 2012 by Poker Quote
Ziutka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 I ja wpadam do Nukusi poczytać co u niej a tu domek się szykuje :) no proszę bardzo :)! Quote
mestudio Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='Ziutka']I ja wpadam do Nukusi poczytać co u niej a tu domek się szykuje :) no proszę bardzo :)![/QUOTE] Ha, jest dobra kobieta!!! Quote
malagos Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Ziutka, witamy po urlopie macierzyńskim :) Quote
Poker Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Pozdrowienia dla Ziutki-mamusi i jej synusia Olusia /Ziutka :loveu: Quote
Poker Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 wraz z psimi ludzkim Pokerem oraz kotą Kulką. Quote
mestudio Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Nuka została dziś zawieziona do nowego domu. Może w Wigilie przemówi do nowych ludzi ludzkim głosem... Kto wie? W każdym razie trzymamy kciuka. Może teraz będzie ten dom będzie "na zawsze". (TZ)mestudio Quote
Recommended Posts