Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rubi18']z tego co wiem Pani ma niebyc jutro w domu bo jedzie do warszawy.[/QUOTE]

To pozostanie niestety niedziela, tradycyjnie zero normalności u nas.
W każdym razie najpierw zadzwonię do pani i uzgodnię jaki czas jej odpowiada.

Posted

[quote name='mestudio']To pozostanie niestety niedziela, tradycyjnie zero normalności u nas.
W każdym razie najpierw zadzwonię do pani i uzgodnię jaki czas jej odpowiada.[/QUOTE]
To od niedzieli ogłoszę strajk. Niech mi tylko mestudio przyniesie jakieś nowe tałatajstwo do domu....:mad:
Jak odliczy do trzech nowych domów to może odwołam strajk. A tak to szlaban.
TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']To od niedzieli ogłoszę strajk. Niech mi tylko mestudio przyniesie jakieś nowe tałatajstwo do domu....:mad:
Jak odliczy do trzech nowych domów to może odwołam strajk. A tak to szlaban.
TZmestudio[/QUOTE]
I kto to napisał ? HAHAHA :evil_lol:

Posted

[quote name='malagos']A dlaczego wolicie psa odwozić, niz żeby nowy domek przyjechał do Was?[/QUOTE]

Nigdzie nie napisałam, że wolę odwozić, nie mamy czasu na życie więc nie jest mi na rękę takie jeżdżenie, ale jakoś ostatnio nikt nie proponuje, że sam przyjedzie, a pani Nuki samochodu raczej nie ma, tak wywnioskowałam z dotychczasowych rozmów.

Posted

[quote name='mestudio']Nigdzie nie napisałam, że wolę odwozić, nie mamy czasu na życie więc nie jest mi na rękę takie jeżdżenie, ale jakoś ostatnio nikt nie proponuje, że sam przyjedzie, a pani Nuki samochodu raczej nie ma, tak wywnioskowałam z dotychczasowych rozmów.[/QUOTE]

Ewa, ale może zapytaj Panią. Moje DS też często nie miały aut, a jakoś dawały radę... jeździli po psiaki ze znajomymi, pożyczali samochód.
Tutaj utrudnieniem jest to, że jest okres przedświąteczny i nie każdy znajomy ma czas na jeżdżenie.. Ale w końcu święta dotyczą również Was :)

Posted

Spytaj Pania,bo ona moze nie ma samochodu,ale jej 2 dzieci jest starsze to moze maja samochody.Ale i cos wspominała ze kiedys wozili jak mieli u siebie pieski do oddania do nowych domów,wiec moze chociaz pol trasy by ona podjechała:)

Posted

[quote name='mestudio']Nigdzie nie napisałam, że wolę odwozić, nie mamy czasu na życie więc nie jest mi na rękę takie jeżdżenie, ale jakoś ostatnio nikt nie proponuje, że sam przyjedzie, a pani Nuki samochodu raczej nie ma, tak wywnioskowałam z dotychczasowych rozmów.[/QUOTE]

a to ok, bo myslałam, ze tak wolicie - sami odwozić :)

Posted (edited)

Ludzie czasem nie mają wyobrażenia jak działamy.Myślą ,że to ktoś ,że coś , że z nieba czas i pieniądze kapią. Jak się im uświadomi, to w 99% odbierają psa albo się dokładają do transportu. Trzeba gadać, gadać i jeszcze raz gadać.

Edited by Poker
Posted

Nuka została dziś zawieziona do nowego domu. Może w Wigilie przemówi do nowych ludzi ludzkim głosem... Kto wie?
W każdym razie trzymamy kciuka. Może teraz będzie ten dom będzie "na zawsze".

(TZ)mestudio