Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mestudio']Kochani, pani Kasia wykonała wizytę pa w małej miejscowości w okolicach Stargardu Szczecińskiego i wiemy już, że możemy Nukę tam przetransportować bez żadnych obaw, [SIZE=4][COLOR=#FF0000][B]że będzie jej tam źle.[/B][/COLOR][/SIZE] Szukamy transportu na trasie Warszawa - Szczecin lub Stargard Szczeciński.[/QUOTE]
Nie zgadzam się :mad: :mad: :mad:

Posted

Ale zdanie jest poprawne - nie ma obaw o to, że tam jest źle ciotka - w innym wypadku mogłam napisać, że mamy nadzieję, że nie będzie jej tam źle. Proszę mi nie mieszać w wątku:-).
Ogólnie boję się, nigdy mi się nie zdarzyło aby pies u nowych osób tak znacznie zachowaniem różnił się od tego co prezentował u nas.
Na transportowy jeszcze nie dotarłam, jestem zalatana i zarobiona dziś wyjątkowo i TZ też.
Właśnie sobie przymroziłam stopy na spacerze ze szczeniakiem, ech.

Posted

Ziutka wprowadza zamieszanie :evil_lol:

Mestudio, spokojnie... moim zdaniem Nuka wcale nie zmieni swojego zachowania diametralnie.. i każdy kto bierze psiaka po przejściach musi zdawać sobie sprawę z tego, że pies może sie załatwiać kilka dni w domu.. myślę, że Panstwo o tym wiedzą.

Trzymam kciuki, aby znalazł się transport :)

Posted

[quote name='mestudio']Ale zdanie jest poprawne - nie ma obaw o to, że tam jest źle ciotka - w innym wypadku mogłam napisać, że mamy nadzieję, że nie będzie jej tam źle. Proszę mi nie mieszać w wątku:-)[/QUOTE]
Ktoś musi mieszać...wszędzie afery to sobie mieszam, a co :evil_lol:

[quote name='mestudio'] jestem zalatana i zarobiona dziś wyjątkowo i TZ też..[/QUOTE]
A to nic nowego...:mad:

[quote name='mestudio']Właśnie sobie przymroziłam stopy na spacerze ze szczeniakiem, ech.[/QUOTE]
Pięknie! to raz dwa pod kołderkę albo kocyk :mad:

[quote name='obraczus87']Ziutka wprowadza zamieszanie :evil_lol:

[/QUOTE]
Ktoś musi mącić - nie ? :diabloti:

[quote name='obraczus87']
Mestudio, spokojnie... moim zdaniem Nuka wcale nie zmieni swojego zachowania diametralnie.. i każdy kto bierze psiaka po przejściach musi zdawać sobie sprawę z tego, że pies może sie załatwiać kilka dni w domu.. myślę, że Panstwo o tym wiedzą.
[/QUOTE]
W zupełności zgadzam się Martą :)

Posted

[quote name='obraczus87']A no ktoś musi mącić, inaczej byłoby zbyt nudno :evil_lol:[/QUOTE]

No ale co? Że niby :turn-l:Ziutka mąci?? Toż to najczystrze pomówienie :evil_lol::cool3:
TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']No ale co? Że niby :turn-l:Ziutka mąci?? Toż to najczystrze pomówienie :evil_lol::cool3:
TZmestudio[/QUOTE]
Jesteś pewien ? :evil_lol:

Posted

Moim zdaniem wieści o złym zachowaniu Nuki w tym pierwszym domu były tak samo prawdziwe jak to, że Becia uciekła pani na spacerze... Jedna wielka LIPA!
Nukusia - Ciocia Nutusia w Ciebie wierzy i na pewno w normalnym, myślącym domku się pięknie zaprezentujesz i będziesz szczęśliwa jeszcze dłuuuuuuuuuuuugo, dłuuuuuuuuuuuugo, dłuuuuuuuuuuugooooooooooooo.........

Posted

A czy domek by wyjechał (pociąg, samochód?) po Nukę do Poznania ?
Bo może Nutusi koci Anioł, czyli siostra Sławka by Nukę zawiozła do Poznania pociągiem, ale dalej nie da rady, ma w domu koty w tym jeden chory i nie może cały dzień być poza domem, ehh :(

Posted

[quote name='Ziutka']A czy domek by wyjechał (pociąg, samochód?) po Nukę do Poznania ?
Bo może Nutusi koci Anioł, czyli siostra Sławka by Nukę zawiozła do Poznania pociągiem, ale dalej nie da rady, ma w domu koty w tym jeden chory i nie może cały dzień być poza domem, ehh :([/QUOTE]
Ludka przewozi psiaki i koty od lat, na pewno sunia mialaby dobra opiekę. Tylko trzeba kontenerek na wszelki wypadek miec przygotowany.

Posted

W kontenerku łatwiej i bezpiecznej - zaczynają się świąteczne pielgrzymki - coraz ciaśniej będzie w pociągach, a pasażerowie w przedziale - wiadomo - różni...
Do Poznania to nawet w dzień powszedni by pewnie dała radę - sporo pociągów jeździ. Chodzi o to, żeby szybciutko obróciła w obie strony i się nie naczekała, bo w domu miau-koty czekają, w tym jeden na podanie kroplówki codziennej...

Posted

Czyli rozumiem, że nie ma możliwości, żeby domek (czy ktokolwiek inny) wyjechał po Nukę do Poznania, tak? Mogę przestać straszyć Ludkę przedświąteczną podróżą? ;)