mestudio Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 Fajnie to będzie jak Nuka nie będzie u pani sikała na dywany.....ech. Zapytałam już na FB transportowym, może coś się znajdzie. Quote
obraczus87 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Fajnie :) Mestudio, zalozylas watek w dziale transportowym?? Quote
Ziutka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='mestudio']Kochani, pani Kasia wykonała wizytę pa w małej miejscowości w okolicach Stargardu Szczecińskiego i wiemy już, że możemy Nukę tam przetransportować bez żadnych obaw, [SIZE=4][COLOR=#FF0000][B]że będzie jej tam źle.[/B][/COLOR][/SIZE] Szukamy transportu na trasie Warszawa - Szczecin lub Stargard Szczeciński.[/QUOTE] Nie zgadzam się :mad: :mad: :mad: Quote
mestudio Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 Ale zdanie jest poprawne - nie ma obaw o to, że tam jest źle ciotka - w innym wypadku mogłam napisać, że mamy nadzieję, że nie będzie jej tam źle. Proszę mi nie mieszać w wątku:-). Ogólnie boję się, nigdy mi się nie zdarzyło aby pies u nowych osób tak znacznie zachowaniem różnił się od tego co prezentował u nas. Na transportowy jeszcze nie dotarłam, jestem zalatana i zarobiona dziś wyjątkowo i TZ też. Właśnie sobie przymroziłam stopy na spacerze ze szczeniakiem, ech. Quote
obraczus87 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Ziutka wprowadza zamieszanie :evil_lol: Mestudio, spokojnie... moim zdaniem Nuka wcale nie zmieni swojego zachowania diametralnie.. i każdy kto bierze psiaka po przejściach musi zdawać sobie sprawę z tego, że pies może sie załatwiać kilka dni w domu.. myślę, że Panstwo o tym wiedzą. Trzymam kciuki, aby znalazł się transport :) Quote
Ziutka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='mestudio']Ale zdanie jest poprawne - nie ma obaw o to, że tam jest źle ciotka - w innym wypadku mogłam napisać, że mamy nadzieję, że nie będzie jej tam źle. Proszę mi nie mieszać w wątku:-)[/QUOTE] Ktoś musi mieszać...wszędzie afery to sobie mieszam, a co :evil_lol: [quote name='mestudio'] jestem zalatana i zarobiona dziś wyjątkowo i TZ też..[/QUOTE] A to nic nowego...:mad: [quote name='mestudio']Właśnie sobie przymroziłam stopy na spacerze ze szczeniakiem, ech.[/QUOTE] Pięknie! to raz dwa pod kołderkę albo kocyk :mad: [quote name='obraczus87']Ziutka wprowadza zamieszanie :evil_lol: [/QUOTE] Ktoś musi mącić - nie ? :diabloti: [quote name='obraczus87'] Mestudio, spokojnie... moim zdaniem Nuka wcale nie zmieni swojego zachowania diametralnie.. i każdy kto bierze psiaka po przejściach musi zdawać sobie sprawę z tego, że pies może sie załatwiać kilka dni w domu.. myślę, że Panstwo o tym wiedzą. [/QUOTE] W zupełności zgadzam się Martą :) Quote
obraczus87 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 A no ktoś musi mącić, inaczej byłoby zbyt nudno :evil_lol: Quote
mestudio Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='obraczus87']A no ktoś musi mącić, inaczej byłoby zbyt nudno :evil_lol:[/QUOTE] No ale co? Że niby :turn-l:Ziutka mąci?? Toż to najczystrze pomówienie :evil_lol::cool3: TZmestudio Quote
Ziutka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='mestudio']No ale co? Że niby :turn-l:Ziutka mąci?? Toż to najczystrze pomówienie :evil_lol::cool3: TZmestudio[/QUOTE] Jesteś pewien ? :evil_lol: Quote
Ellig Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 O jej, zobaczylam zmieniony tytul!!!!!!!!!!!!!To teraz poczytam:multi: Quote
Nutusia Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Moim zdaniem wieści o złym zachowaniu Nuki w tym pierwszym domu były tak samo prawdziwe jak to, że Becia uciekła pani na spacerze... Jedna wielka LIPA! Nukusia - Ciocia Nutusia w Ciebie wierzy i na pewno w normalnym, myślącym domku się pięknie zaprezentujesz i będziesz szczęśliwa jeszcze dłuuuuuuuuuuuugo, dłuuuuuuuuuuuugo, dłuuuuuuuuuuugooooooooooooo......... Quote
mestudio Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Jakoś dotychczas brak chętnych do przewozu Nuki do domu.... Zaczyna mnie to martwić......... TZmestudio Quote
obraczus87 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Może jakiś transport łączony.... kawał drogi .. Quote
Ziutka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 No daleko cholercia, ale jutro zadzwonię jeszcze w jedno miejsce zapytam... Quote
Ziutka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 A czy domek by wyjechał (pociąg, samochód?) po Nukę do Poznania ? Bo może Nutusi koci Anioł, czyli siostra Sławka by Nukę zawiozła do Poznania pociągiem, ale dalej nie da rady, ma w domu koty w tym jeden chory i nie może cały dzień być poza domem, ehh :( Quote
Ellig Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Ziutka']A czy domek by wyjechał (pociąg, samochód?) po Nukę do Poznania ? Bo może Nutusi koci Anioł, czyli siostra Sławka by Nukę zawiozła do Poznania pociągiem, ale dalej nie da rady, ma w domu koty w tym jeden chory i nie może cały dzień być poza domem, ehh :([/QUOTE] Ludka przewozi psiaki i koty od lat, na pewno sunia mialaby dobra opiekę. Tylko trzeba kontenerek na wszelki wypadek miec przygotowany. Quote
Nutusia Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 W kontenerku łatwiej i bezpiecznej - zaczynają się świąteczne pielgrzymki - coraz ciaśniej będzie w pociągach, a pasażerowie w przedziale - wiadomo - różni... Do Poznania to nawet w dzień powszedni by pewnie dała radę - sporo pociągów jeździ. Chodzi o to, żeby szybciutko obróciła w obie strony i się nie naczekała, bo w domu miau-koty czekają, w tym jeden na podanie kroplówki codziennej... Quote
Ellig Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Nie widze tu anonsu o potrzebnym transporcie? http://www.dogomania.pl/forum/threads/24359-W%C4%85tek-Transportowy-KASUJCIE-NIEAKTUALNIE-POSTY!?p=20128611#post20128611 Quote
mestudio Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Ellig']Nie widze tu anonsu o potrzebnym transporcie? http://www.dogomania.pl/forum/threads/24359-Wątek-Transportowy-KASUJCIE-NIEAKTUALNIE-POSTY!?p=20128611#post20128611 już jest... :-) TZmestudio Quote
mestudio Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Na Fb od kilku dni jest w wątku transportowym i pilnie obserwuję, ale nic się nie szykuje w tamte rejony. Quote
Poker Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Zajrzyjcie tutaj.czasem kierowca zgadza sie przewieźć psa.Na ogół ludzie są życzliwi w takiej sprawie. http://www.carpooling.pl/autostop/Warszawa/Szczecin.html?city_from=7056&radius_from=0&city_to=7046&radius_to=0&date=any_date&day=12&month=12&year=2012&tolerance=0& Quote
Cann Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Mestudio, możesz wyczyścić skrzynkę albo podać mi maila? Quote
Ziutka Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Cann']Mestudio, możesz wyczyścić skrzynkę albo podać mi maila?[/QUOTE] Wysłałam na PW maila do mestudio Quote
malagos Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Ten carpooling to super sprawa, spróbujcie! Quote
Nutusia Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Czyli rozumiem, że nie ma możliwości, żeby domek (czy ktokolwiek inny) wyjechał po Nukę do Poznania, tak? Mogę przestać straszyć Ludkę przedświąteczną podróżą? ;) Quote
Recommended Posts