Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mestudio napisał(a):
Nuka już jest po zabiegu sterylizacji. Dochodzi do siebie powoli. Niestety jak na razie trochę kiepsko psychicznie to znosi, ale będzie dobrze.

TZmestudio

Wystraszyła się bidulka, była tam całą noc bez was, ale będzie dobrze :)
Wstawcie fotkę na wątek sterylkowy (obraczus pisała, że trzeba wstawić fotkę po sterylce ;) )

Posted

Ziutka kazała, to weszłam, choć w domu każdy wątek otwiera mi się całe wieki :(
Co Wy tacy ostrożni - cieszmy się! :) W sprawie wizyty można napisać bo Becia Lublin - myślę, że nie odmówi ;)
O, i ciesząc się bardzo, żegnam się do jutra, gdy wrócę do cywilizacji :)

Posted

Nutusia napisał(a):
O, i ciesząc się bardzo, żegnam się do jutra, gdy wrócę do cywilizacji :)

I jeszcze siedzi a już się pożegnała Wiedźma, no !!! ;)

Posted

Ziutka napisał(a):
Jak minęła noc ? Jak się Nukuś czuje ?

Przespała przykryta pod kocykiem. Rano leżała na nim i już się nie trzęsła. Była już na porannej toalecie i poza tym że jeszcze przeżywa krzywdę to nie widać jakiś powikłań i powodów do większego niepokoju.

TZmestudio

Posted

[quote name='obraczus87']JAk sie czuje Nukusia?? :)

Hipochondryczka czuje się coraz lepiej, ale zrobiła się tak delikatna, że szok. Nawet przypadkowe dotknięcie legowiska, na którym aktualnie leży wywołuje stan skomlenia jakby przeżywała jakieś tortury.
Miała też problem z siusianiem i był dzień, że sikała nawet w domu, ale już jest lepiej.
Wczoraj dzwoniła nowa pani Nuki, znowu sobie porozmawiałyśmy, na wizytę pojedziemy sami z Nuką bo myślę, że skoro ma już kupioną całą powitalną wyprawkę w nowym domu to będzie dobrze.
obraczus87, bardzo Ci dziękujemy za pomoc przy sterylizacji małej żaby:-).

panna Nuka po sterylce, strasznie cierpiąca............

Posted

No czasami, WYJĄTKOWO, i kobitki się trafiają takie "przewrażliwione" ;) U mnie dziś dwie panny idą pod nóż - jutro się okaże czy typowe czy... jak u Mestudiów :)
Pewnie, że jedźcie z Nukusię i na własne oczy się przekonajcie w jakich piernatach przyjdzie jej żywot wieść :)

Posted

Nutusia napisał(a):
No czasami, WYJĄTKOWO, i kobitki się trafiają takie "przewrażliwione" ;) U mnie dziś dwie panny idą pod nóż - jutro się okaże czy typowe czy... jak u Mestudiów :)
Pewnie, że jedźcie z Nukusię i na własne oczy się przekonajcie w jakich piernatach przyjdzie jej żywot wieść :)

Już mi się przejadło te ciągłe jeżdzenie. Człowiek by chciał odpocząć, wyspać się a tu za rogiem czai się jakaś nowa niespodzianka.....
Ciekawe co mestudio wykombinuje na niedzielę, bo sobotę już zaplanowała.

TZmestudio

Posted

mestudio napisał(a):

Ciekawe co mestudio wykombinuje na niedzielę, bo sobotę już zaplanowała.

TZmestudio

Mi dzisiaj mówiła, że niedzielę masz wolną właśnie po to, żebyś odpoczął bo tylko w drodze jesteś całe dnie ;)
Więc jak coś, masz świadka, że masz wolne :eviltong:

Posted

Ziutka napisał(a):
Mi dzisiaj mówiła, że niedzielę masz wolną właśnie po to, żebyś odpoczął bo tylko w drodze jesteś całe dnie ;)
Więc jak coś, masz świadka, że masz wolne :eviltong:

Jakoś nie wierzę w te niedzielne wolne:razz:
TZmestudio

Posted

mestudio napisał(a):
czytelne czy takie nieczytelne? :-)
Zrobię jutro, bo dziś nie mam weny i idę spać.
TZmestudio

Zawsze przecież robisz nieczytelne :evil_lol: :eviltong:
Kurka, bym się udławiła przez Ciebie :diabloti: przez te nieczytelne!

Jutro ? Nie wytrzymie do jutera :mad: tera kcem :mad:

Posted

Ziutka napisał(a):
Jeszcze nie dostałam :( zapomniał o mnie chłop :(

Nie, zwyczajnie wrócił wczoraj późno, a dziś wyjechał przed 7 rano i nie wie kiedy wróci bo instaluje system w Bełchatowie i coś się tam pierniczy informatycznie więc nawet nie wie kiedy wróci, a jutro od rana znowu wyjazd do Lublina z Nuką.