mestudio Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Był dziś kolejny telefon w sprawie pieska, ale pani była bardzo zainteresowana, ale jej mąż był bardzo przeciwny psu w ogóle. Jak dla mnie taki dom nie ma żadnego sensu. Quote
mestudio Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Nuka już jest po zabiegu sterylizacji. Dochodzi do siebie powoli. Niestety jak na razie trochę kiepsko psychicznie to znosi, ale będzie dobrze. TZmestudio Quote
Ziutka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 mestudio napisał(a):Nuka już jest po zabiegu sterylizacji. Dochodzi do siebie powoli. Niestety jak na razie trochę kiepsko psychicznie to znosi, ale będzie dobrze. TZmestudio Wystraszyła się bidulka, była tam całą noc bez was, ale będzie dobrze :) Wstawcie fotkę na wątek sterylkowy (obraczus pisała, że trzeba wstawić fotkę po sterylce ;) ) Quote
Nutusia Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Ziutka kazała, to weszłam, choć w domu każdy wątek otwiera mi się całe wieki :( Co Wy tacy ostrożni - cieszmy się! :) W sprawie wizyty można napisać bo Becia Lublin - myślę, że nie odmówi ;) O, i ciesząc się bardzo, żegnam się do jutra, gdy wrócę do cywilizacji :) Quote
Poker Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Trzymam kciuki za zdrowienie Nuki. Większość moich suczek po sterylce jest przez kilka dni smutna i gorzej je. Quote
Ziutka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Nutusia napisał(a):O, i ciesząc się bardzo, żegnam się do jutra, gdy wrócę do cywilizacji :) I jeszcze siedzi a już się pożegnała Wiedźma, no !!! ;) Quote
Ziutka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Jak minęła noc ? Jak się Nukuś czuje ? Quote
mestudio Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Ziutka napisał(a):Jak minęła noc ? Jak się Nukuś czuje ? Przespała przykryta pod kocykiem. Rano leżała na nim i już się nie trzęsła. Była już na porannej toalecie i poza tym że jeszcze przeżywa krzywdę to nie widać jakiś powikłań i powodów do większego niepokoju. TZmestudio Quote
Ziutka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Czyli wszystko w normie ;) dzielna dziewczynka :) Quote
Nutusia Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Z każdym dniem będzie już tylko lepiej, aż do szczęśliwego wyjazdu do domku na zawsze! :) Quote
mestudio Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 [quote name='obraczus87']JAk sie czuje Nukusia?? :) Hipochondryczka czuje się coraz lepiej, ale zrobiła się tak delikatna, że szok. Nawet przypadkowe dotknięcie legowiska, na którym aktualnie leży wywołuje stan skomlenia jakby przeżywała jakieś tortury. Miała też problem z siusianiem i był dzień, że sikała nawet w domu, ale już jest lepiej. Wczoraj dzwoniła nowa pani Nuki, znowu sobie porozmawiałyśmy, na wizytę pojedziemy sami z Nuką bo myślę, że skoro ma już kupioną całą powitalną wyprawkę w nowym domu to będzie dobrze. obraczus87, bardzo Ci dziękujemy za pomoc przy sterylizacji małej żaby:-). panna Nuka po sterylce, strasznie cierpiąca............ Quote
obraczus87 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 NAjważniejsze, że rana sie ładnie goi :) histeryczka kochana :loveu: Quote
Nutusia Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 No czasami, WYJĄTKOWO, i kobitki się trafiają takie "przewrażliwione" ;) U mnie dziś dwie panny idą pod nóż - jutro się okaże czy typowe czy... jak u Mestudiów :) Pewnie, że jedźcie z Nukusię i na własne oczy się przekonajcie w jakich piernatach przyjdzie jej żywot wieść :) Quote
mestudio Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Nutusia napisał(a):No czasami, WYJĄTKOWO, i kobitki się trafiają takie "przewrażliwione" ;) U mnie dziś dwie panny idą pod nóż - jutro się okaże czy typowe czy... jak u Mestudiów :) Pewnie, że jedźcie z Nukusię i na własne oczy się przekonajcie w jakich piernatach przyjdzie jej żywot wieść :) Już mi się przejadło te ciągłe jeżdzenie. Człowiek by chciał odpocząć, wyspać się a tu za rogiem czai się jakaś nowa niespodzianka..... Ciekawe co mestudio wykombinuje na niedzielę, bo sobotę już zaplanowała. TZmestudio Quote
Ziutka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 mestudio napisał(a): Ciekawe co mestudio wykombinuje na niedzielę, bo sobotę już zaplanowała. TZmestudio Mi dzisiaj mówiła, że niedzielę masz wolną właśnie po to, żebyś odpoczął bo tylko w drodze jesteś całe dnie ;) Więc jak coś, masz świadka, że masz wolne :eviltong: Quote
mestudio Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Ziutka napisał(a):Mi dzisiaj mówiła, że niedzielę masz wolną właśnie po to, żebyś odpoczął bo tylko w drodze jesteś całe dnie ;) Więc jak coś, masz świadka, że masz wolne :eviltong: Jakoś nie wierzę w te niedzielne wolne:razz: TZmestudio Quote
Ziutka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='mestudio']Jakoś nie wierzę w te niedzielne wolne:razz: TZmestudio No zobaczymy jak będzie w tą niedzielę :) A ja poproszę :oops: znowu :oops: o :oops: banerek :oops: mogiem :oops: ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/236096-Coraz-bliżej-święta-sianko-na-wigilijny-stół-dla-koni-z-FZNJR-do-20-12 Quote
mestudio Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 [quote name='Ziutka']No zobaczymy jak będzie w tą niedzielę :) A ja poproszę :oops: znowu :oops: o :oops: banerek :oops: mogiem :oops: ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/236096-Coraz-bliżej-święta-sianko-na-wigilijny-stół-dla-koni-z-FZNJR-do-20-12 czytelne czy takie nieczytelne? :-) Zrobię jutro, bo dziś nie mam weny i idę spać. TZmestudio Quote
Ziutka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 mestudio napisał(a):czytelne czy takie nieczytelne? :-) Zrobię jutro, bo dziś nie mam weny i idę spać. TZmestudio Zawsze przecież robisz nieczytelne :evil_lol: :eviltong: Kurka, bym się udławiła przez Ciebie :diabloti: przez te nieczytelne! Jutro ? Nie wytrzymie do jutera :mad: tera kcem :mad: Quote
Nutusia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Dostałaś, czy usnął w locie? ;) A w niedzielę, mój Drogi, to byście się do mnie wybrali może, bo Ziutka balangę urządza urodzinową :) Quote
Ziutka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Nutusia napisał(a):Dostałaś, czy usnął w locie? ;) Jeszcze nie dostałam :( zapomniał o mnie chłop :( Quote
mestudio Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Ziutka napisał(a):Jeszcze nie dostałam :( zapomniał o mnie chłop :( Nie, zwyczajnie wrócił wczoraj późno, a dziś wyjechał przed 7 rano i nie wie kiedy wróci bo instaluje system w Bełchatowie i coś się tam pierniczy informatycznie więc nawet nie wie kiedy wróci, a jutro od rana znowu wyjazd do Lublina z Nuką. Quote
Nutusia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 O ludzie - ale kołowrót :( Jak się pierniczy, to na całego... Oby od niedzieli los Mestudiowego TZ-a się odwrócił na... stacjonarny ;) Quote
Recommended Posts