Ellig Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Nutusia napisał(a):Pięknie, pięknie! Teraz trzeba znaleźć lecznicę, w której 50% nie będzie wyższe niż 100% poza Warszawą ;) Mój instynkt mi mówi, że od piątku Ineczka będzie... Warszawianką :) Tylko biedna Pani Mircia będzie musiała z wizytą do Dzieci przyjechać, żeby jej nie było smutko bez pieska. Już Słomianka i Gustaw zapewnią jej odpowiednią dawkę pieszczot ;) Na Ursynowie tylko ta jest wyznaczona: Ursynowska Klinika Weterynaryjna ul. Strzeleckiego 10e, [FONT=&]Ursynów[/FONT] 02-776 Warszawa [FONT=&]tel. 22/644 95 31 http://www.klinikavet.pl/ [/FONT] Quote
mamakasi Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Eli dziękuję za obszerne wyjaśnienie, może się jeszcze komuś przyda. Bardzo pożyteczna akcja oby więcej takich. Niestety cały czas funkcjonuje przesąd, że suka powinna raz mieć małe. Nutusiu, Mircia karmi i dopieszcza psa sąsiadów oprócz tego karmi bezpańskie koty. Ja się cieszę, że Inka będzie miała swój własny domek i mam nadzieję, że zaaklimatyzuje się tak szybko jak nasza Słoma. Quote
Nutusia Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Jeśli będzie tak samo kochana i rozpieszczana - na pewno! :) Quote
Ellig Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Prosze bardzo, juz trzymam kciuki za nowy domek:) Quote
Gusiaczek Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Księżniczko, domek czeka, a Ty co? śpisz już? ;) Pozdrawiam serdecznie:) Quote
mamakasi Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Księżniczka pozdrawia Ovolinkę i jej stadko. Quote
Nutusia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ineczko - już za chwileczkę, już za momencik... ;) Quote
mamakasi Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Jutro dziewczyny przyjeżdżają, pojedziemy prosto z dworca żeby Ince nie mieszać w główce. Trochę się obawiam, bo Mircia ma miękkie serce i rozpuściła malutką ale ona na to zasługuje. Myślę jednak, że psiury czują, że to już „ten" domek, Ineczka jest bardzo mądrą sunią, ma takie spojrzenie jak nasza Fisia. Czasami jak popatrzyła to miałam wrażenie, że wie o czym rozmawiamy. Quote
Nutusia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Będzie dobrze! Kto powiedział, że nowa Pańcia nie będzie Inusi rozpieszczać?!?!!?!? ;) Tylko Mircię trzeba mocno do serducha przytulić i zabrać do Słomci i Gustawa na otarcie łeż... Quote
mamakasi Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Inka jest taka fajniutka, że zdobędzie każde serce. Mircia ma nocleg z dwoma psiurami zarezerwowany. Quote
Gusiaczek Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Inusiu, trzymamy z Ovką kciuki za Twój Kochający Domek:) Quote
mamakasi Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Nie dziękujemy, pozdrawiamy wieczorową porą Ovollinkę i jej rodzinkę. Quote
mamakasi Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Też nie dziękujemy i zdrówka życzymy Olusiowi. Quote
Ziutka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Dziekujemy :) Ja czekam z utęsknieniem na jakąś zarąbista fotkę Gustawa w jego ulubionej pozycji fotelowej :) Quote
mamakasi Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Dziękujemy, jedziemy z wizytą na Ursynów dopiero na 19.00. W domu będziemy późnym wieczorem. Jak nasz Internet zaskoczy do napiszę co nieco. Quote
mamakasi Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Inka została w swoim nowym domku!!! Bardzo dobrym domku, na pewno będzie kochana. Malutka całą drogę trzęsła się, bała się pociągu, uspokoiła się na spacerku pod blokiem, ładnie chodziła na smyczy i zawzięcie wąchała. Bała się windy, mam nadzieję, że tylko na początku bo jej nowa Pani mieszka na 8 piętrze. Zwiedziła mieszkanie, dostała pić i po chwili wskoczyła na kanapę. Pani Irena kocha psy i jest to miłość odpowiedzialna. Ineczka jest już zapisana na sterylizację. Dobrze, że ma książeczkę i szczepienia. Podczas naszej wizyty niecierpliwie dzwoniła Pani córka, która znalazła sunię (sama ma dwa psiury) i była bardzo ciekawa czy dziewczyny przypadły sobie do gustu. My będziemy tęsknić za maleństwem a najbardziej Mircia. Widać była, że ciężko jej rozstawać się z sunią. Quote
Ziutka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Nooo...na takie wieści czekałam :) Bardzo się ciesze, że domek okazał się super! powodzenia maluszku w nowym domku :) Będziemy mieć jakieś wieści i foteczki z DS ? ;) Quote
Nutusia Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Cudnie, cudnie, cudnie! Gdyby tylko tej radości nie przyćmiewała moja zaginiona Becia... :( Niech Pani dobrze pilnuje Ineczki. Zaczipuje i adresatka OBOWIĄZKOWA!!!! Do windy się przyzwyczai - można na początku brać ją na ręce... Quote
Recommended Posts