Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nutusia napisał(a):
Pięknie, pięknie! Teraz trzeba znaleźć lecznicę, w której 50% nie będzie wyższe niż 100% poza Warszawą ;)
Mój instynkt mi mówi, że od piątku Ineczka będzie... Warszawianką :)
Tylko biedna Pani Mircia będzie musiała z wizytą do Dzieci przyjechać, żeby jej nie było smutko bez pieska. Już Słomianka i Gustaw zapewnią jej odpowiednią dawkę pieszczot ;)

Na Ursynowie tylko ta jest wyznaczona:
Ursynowska Klinika Weterynaryjna
ul. Strzeleckiego 10e, [FONT=&amp]Ursynów[/FONT]
02-776 Warszawa
[FONT=&amp]tel. 22/644 95 31

http://www.klinikavet.pl/

[/FONT]

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eli dziękuję za obszerne wyjaśnienie, może się jeszcze komuś przyda. Bardzo pożyteczna akcja oby więcej takich.
Niestety cały czas funkcjonuje przesąd, że suka powinna raz mieć małe.

Nutusiu, Mircia karmi i dopieszcza psa sąsiadów oprócz tego karmi bezpańskie koty.
Ja się cieszę, że Inka będzie miała swój własny domek i mam nadzieję, że zaaklimatyzuje się tak szybko jak nasza Słoma.

Posted

Jutro dziewczyny przyjeżdżają, pojedziemy prosto z dworca żeby Ince nie mieszać w główce.
Trochę się obawiam, bo Mircia ma miękkie serce i rozpuściła malutką ale ona na to zasługuje.
Myślę jednak, że psiury czują, że to już „ten" domek, Ineczka jest bardzo mądrą sunią, ma takie spojrzenie jak nasza Fisia.
Czasami jak popatrzyła to miałam wrażenie, że wie o czym rozmawiamy.

Posted

Będzie dobrze! Kto powiedział, że nowa Pańcia nie będzie Inusi rozpieszczać?!?!!?!? ;) Tylko Mircię trzeba mocno do serducha przytulić i zabrać do Słomci i Gustawa na otarcie łeż...

Posted

Inka została w swoim nowym domku!!! Bardzo dobrym domku, na pewno będzie kochana.
Malutka całą drogę trzęsła się, bała się pociągu, uspokoiła się na spacerku pod blokiem, ładnie chodziła na smyczy i zawzięcie wąchała.
Bała się windy, mam nadzieję, że tylko na początku bo jej nowa Pani mieszka na 8 piętrze.
Zwiedziła mieszkanie, dostała pić i po chwili wskoczyła na kanapę. Pani Irena kocha psy i jest to miłość odpowiedzialna.
Ineczka jest już zapisana na sterylizację. Dobrze, że ma książeczkę i szczepienia.
Podczas naszej wizyty niecierpliwie dzwoniła Pani córka, która znalazła sunię (sama ma dwa psiury) i była bardzo ciekawa czy dziewczyny przypadły sobie do gustu. My będziemy tęsknić za maleństwem a najbardziej Mircia. Widać była, że ciężko jej rozstawać się z sunią.

Posted

Nooo...na takie wieści czekałam :)
Bardzo się ciesze, że domek okazał się super!
powodzenia maluszku w nowym domku :)

Będziemy mieć jakieś wieści i foteczki z DS ? ;)

Posted

Cudnie, cudnie, cudnie!
Gdyby tylko tej radości nie przyćmiewała moja zaginiona Becia... :(
Niech Pani dobrze pilnuje Ineczki. Zaczipuje i adresatka OBOWIĄZKOWA!!!!
Do windy się przyzwyczai - można na początku brać ją na ręce...