luka1 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='sharka']dziękuję luka :)[/QUOTE] Sharka, przepraszam. Proszę poganiaj mnie czasem, bo zapominam. Jak czegoś brakuje to proszę o sygnał - uzupełnię Quote
omnia Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 oj, Striderek wciąż na minusie :(. ale może chociaż wszystkich ucieszy, że wesoły i jak na lata swe i stan zdrowia nieźle się trzyma :). a ja ze swej strony składam wszystkim życzenia dostatnich i słonecznych świąt :)) Quote
omnia Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 a ja dzis od Striderka dostałam małego liza w brode :)). Hi :multi:. i przybiega do mnie i mordkę do drapania nadstawia:shiny:. a pomiędzy drzewem do cięcia tak lawiruje jakby widział:diabloti: Quote
sharka Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 wiosnę psisko poczuło :loveu: [SIZE=2][SIZE=1]a ja się ciotka serami od Twoich kózek zajadam, solony rewelacja, wędzony pychota :][/SIZE][/SIZE] Quote
luka1 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 nic na razie nie potrzebne - pytam kontrolnie :lol: Quote
omnia Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 sharka - ad. serki - bardzo sie cieszę :). I kózki bardzo dumne są, że takie pycha mleko na takie pycha serki dają ;)) ad. wiosna - oj poczuło psisko. dziś latał 3 godziny!!! ledwo go zebrałam z podwórka. Polezał 15 minut i dawaj on idzie na spacer:Dog_run::Dog_run::Dog_run:Błysk w oku, usmiech na pysku i wielkie bieganie. tylko muszę go pilnować, żeby koło facetów z piłami nie ganiał ;)). luka1 - na razie jedzonko jest i artrophyl jest. Witaminki odsypną się od moich psów, przy trzech czwarty sie załapie. A Striderek wyglada jak na wiek swój wiosennie :) Quote
sharka Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 hm zapowiada się że Striderka zobaczę, pogoda coś się psuje ale my nie z cukru ;) Quote
omnia Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Będzie ładnie :). A Striderka zapewno dodatkowo mocno usłyszysz, bo Bromba zaczyna cieczkę, a ponieważ Wielkiego Wędrowca "nie kochuje", więc jest płacz i gderanie. Quote
omnia Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 ojejku, jak pięknie wyszedł :))))). czy mogę prosić o przesłanie tego pierwszego zdjątka na maila? wstawie sobie w striderkową galerię :). Quote
omnia Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Striderka bardzo interesują kury za płotkiem ;)). ale muszę go pilnowac, bo sam staje sie obiektem zainteresowań kogutów :)). a tak po cichutku - trochę suchej karmy dla staruszków by nam sie nadało. Może znowu jaki bazarek? remont w szafie poczyniłam, książek parę jest. Tylko czasu nie ma:roll: Quote
sharka Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 jeśli będą zdjęcia i ceny to mogę wystawić bazarek na Striderka :] teraz jest dużo książek więc dobre zdjęcia musiałyby być i ceny zachęcające żeby byli klienci ;] Quote
omnia Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Ok. To najpierw kupię aparat cyfrowy, bo z telefonem dużo nie zwojuję :shake:a i tak mam zamiar kupić jakiś nieduży na allegro , porobię zdjęcia i wtedy dam znać :)). Pozdrawiam bardzo :)). szkoda, że bazarku z serami zrobić nie mogę :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
sharka Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 omnia napisał(a):Ok. To najpierw kupię aparat cyfrowy, bo z telefonem dużo nie zwojuję :shake:a i tak mam zamiar kupić jakiś nieduży na allegro , porobię zdjęcia i wtedy dam znać :)). Pozdrawiam bardzo :)). szkoda, że bazarku z serami zrobić nie mogę :diabloti::diabloti::diabloti: niech żałuje kto serka nie spróbuje :) Quote
omnia Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 sucha karma dla starszych piesków. je jej niedużo. ale jako dopełniacz do zupek dobrze mu robi, bo i jedzonko treściwe bardziej i zawsze coś sobie poglamie ;). Puszek i batonów na razie jest, witamin i artrophylu także starcza. Quote
danyww Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 omnia, ja u Dziadeczka też tutaj jestem (Danuta W.....). Podczytuję od czasu do czasu co u niego słychać. :lol: Na fotce widzę, że masz też Niufa. :loveu: Twój? Miałam kiedyś ale żył tylko 6 lat.:-( Quote
omnia Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Dogomaniacy zawsze się spotkają jak widac :)). Tak, mam niufkę (dokładnie jest siostry, ale w rodzinie ;))- ma 3 lata. To już trzecia w naszej rodzinie. Pierwsza żyła 8, druga 10 lat :(. to u niufków jedyna wada - że tak krótko żyją :((. Jak większość olbrzymów :(. W obecnej, Brombie, Striderek sie okresowo zakochuje ;) i wyje za nią przez pół dnia albo i nocy, a potem odsypia romanse przez tydzień :diabloti:. Quote
amacariel Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Witam serdecznie, chciałam zaprosić wszystkich na bazarek, który pomoże też Striderkowi http://www.dogomania.pl/forum/threads/244175-otwieramy-zapraszamy!!!-IX-spanielkowy-i-dla-Striderka-do-15-06 Quote
omnia Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 tak, zapraszamy wszystkich na super bazarek :). Dla Dziadeczka (który dziś bardzo zląkł się burzy z gradobiciem, musiałam pół godzinki siedzieć przy Striderku i głaskać za uszami - to go uspokaja) i spanielków :multi: Quote
amacariel Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Ciocie jest kolejny bazarek z rzeczami od Omnia dla Striderka, tym razem wszystko w KT, zapraszamy! Omnia, rozliczymy się po tym bazarku, ok? :) Quote
omnia Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 ok. :) Jasne. Niech się jak najwiecej sprzedaje :)) Quote
omnia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Na razie skończyły się bazarki Striderkowe - pewnie jeszcze powrócą. Pieniążki jadą oczywiście do luki :). Jakby ktoś miał za dużo karsivanu to chętnie przygarnę ;)). Dziadeczek je i tyje :). Pogody nie za gorące mu służą. Duzo pogodniejszy jest niz ostatnio. :loveu: Quote
sharka Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Głaski dla kawalera przesyłam :D i dla reszty stada też buziaki :] Quote
Recommended Posts