Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sharka']dziękuję luka :)[/QUOTE]

Sharka, przepraszam. Proszę poganiaj mnie czasem, bo zapominam. Jak czegoś brakuje to proszę o sygnał - uzupełnię

Posted

oj, Striderek wciąż na minusie :(. ale może chociaż wszystkich ucieszy, że wesoły i jak na lata swe i stan zdrowia nieźle się trzyma :). a ja ze swej strony składam wszystkim życzenia dostatnich i słonecznych świąt :))

• 3 weeks later...
Posted

a ja dzis od Striderka dostałam małego liza w brode :)). Hi :multi:. i przybiega do mnie i mordkę do drapania nadstawia:shiny:. a pomiędzy drzewem do cięcia tak lawiruje jakby widział:diabloti:

Posted

wiosnę psisko poczuło :loveu: [SIZE=2][SIZE=1]a ja się ciotka serami od Twoich kózek zajadam, solony rewelacja, wędzony pychota :][/SIZE][/SIZE]

Posted

sharka - ad. serki - bardzo sie cieszę :). I kózki bardzo dumne są, że takie pycha mleko na takie pycha serki dają ;)) ad. wiosna - oj poczuło psisko. dziś latał 3 godziny!!! ledwo go zebrałam z podwórka. Polezał 15 minut i dawaj on idzie na spacer:Dog_run::Dog_run::Dog_run:Błysk w oku, usmiech na pysku i wielkie bieganie. tylko muszę go pilnować, żeby koło facetów z piłami nie ganiał ;)).
luka1 - na razie jedzonko jest i artrophyl jest. Witaminki odsypną się od moich psów, przy trzech czwarty sie załapie. A Striderek wyglada jak na wiek swój wiosennie :)

• 2 weeks later...
Posted

Będzie ładnie :). A Striderka zapewno dodatkowo mocno usłyszysz, bo Bromba zaczyna cieczkę, a ponieważ Wielkiego Wędrowca "nie kochuje", więc jest płacz i gderanie.

Posted

ojejku, jak pięknie wyszedł :))))). czy mogę prosić o przesłanie tego pierwszego zdjątka na maila? wstawie sobie w striderkową galerię :).

• 3 weeks later...
Posted

Striderka bardzo interesują kury za płotkiem ;)). ale muszę go pilnowac, bo sam staje sie obiektem zainteresowań kogutów :)). a tak po cichutku - trochę suchej karmy dla staruszków by nam sie nadało. Może znowu jaki bazarek? remont w szafie poczyniłam, książek parę jest. Tylko czasu nie ma:roll:

Posted

jeśli będą zdjęcia i ceny to mogę wystawić bazarek na Striderka :] teraz jest dużo książek więc dobre zdjęcia musiałyby być i ceny zachęcające żeby byli klienci ;]

Posted

Ok. To najpierw kupię aparat cyfrowy, bo z telefonem dużo nie zwojuję :shake:a i tak mam zamiar kupić jakiś nieduży na allegro , porobię zdjęcia i wtedy dam znać :)). Pozdrawiam bardzo :)). szkoda, że bazarku z serami zrobić nie mogę :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

omnia napisał(a):
Ok. To najpierw kupię aparat cyfrowy, bo z telefonem dużo nie zwojuję :shake:a i tak mam zamiar kupić jakiś nieduży na allegro , porobię zdjęcia i wtedy dam znać :)). Pozdrawiam bardzo :)). szkoda, że bazarku z serami zrobić nie mogę :diabloti::diabloti::diabloti:

niech żałuje kto serka nie spróbuje :)

Posted

sucha karma dla starszych piesków. je jej niedużo. ale jako dopełniacz do zupek dobrze mu robi, bo i jedzonko treściwe bardziej i zawsze coś sobie poglamie ;). Puszek i batonów na razie jest, witamin i artrophylu także starcza.

Posted

omnia, ja u Dziadeczka też tutaj jestem (Danuta W.....). Podczytuję od czasu do czasu co u niego słychać. :lol:

Na fotce widzę, że masz też Niufa. :loveu: Twój? Miałam kiedyś ale żył tylko 6 lat.:-(

Posted

Dogomaniacy zawsze się spotkają jak widac :)). Tak, mam niufkę (dokładnie jest siostry, ale w rodzinie ;))- ma 3 lata. To już trzecia w naszej rodzinie. Pierwsza żyła 8, druga 10 lat :(. to u niufków jedyna wada - że tak krótko żyją :((. Jak większość olbrzymów :(.
W obecnej, Brombie, Striderek sie okresowo zakochuje ;) i wyje za nią przez pół dnia albo i nocy, a potem odsypia romanse przez tydzień :diabloti:.

• 2 weeks later...
Posted

tak, zapraszamy wszystkich na super bazarek :). Dla Dziadeczka (który dziś bardzo zląkł się burzy z gradobiciem, musiałam pół godzinki siedzieć przy Striderku i głaskać za uszami - to go uspokaja) i spanielków :multi:

• 3 weeks later...
Posted

Na razie skończyły się bazarki Striderkowe - pewnie jeszcze powrócą. Pieniążki jadą oczywiście do luki :). Jakby ktoś miał za dużo karsivanu to chętnie przygarnę ;)). Dziadeczek je i tyje :). Pogody nie za gorące mu służą. Duzo pogodniejszy jest niz ostatnio. :loveu: