Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

a ja jakoś nie mogę na fb dotrzeć, spróbuję jeszcze raz

edit: weszłam przez Twój profil cioteczko, ale wydarzenie nie jest całkiem publiczne bo jakoś incognito się nie mogłam dostać ;)

Edited by sharka
  • Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

omnia napisał(a):
Na FB - na nowym wydarzeniu luka cały czas informuje o nowych wpłatach. I cały czas z tego co widziałam drogich cioteczek wpłaty są odznaczane. :-)

Dzięki za info! Ja od FB trzymam się jak najdalej...

Posted

cała przyjemność po mojej stronie :). z Dziadeczkowych wieści: Strider ostatnio sypia do 7. Potem łaskawie życzy sobie wyjść na kilka minut, potem zyczy sobie jeść, a potem harcuje do 12 :). A ponieważ odtrzskał sie z podwórkiem i domem, wiec bardzo zgrabnie wymija wszystkie przeszkody i czasem bardzo trudno załapać go z podwórka:cool3:

Posted

Moja wina, moja wina, już nawet raz zaczęłam wpisywać i wywaliło. Robię wszystko przeważnie nocą i czasem nie wytrzymuję walki z komputerem. Wpłaty od Bjuty i sharki wpływają regularnie i dziś je wstawię, tylko nie zawsze kumam gdzie to pisać - ale poszukam.

Posted

Dziadeczkowi bardzo służy preparat na stawy. Biega, bryka. Kładzie się szybciej i mniej marudząc.Chociaż nie wiem,może to moja nadinterpretacja. ale grunt, że mu lepiej:multi:. Bardzo więc cioteczkom :Rose:

• 2 weeks later...
Posted

drugi bazarek częściowo na Striderka: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240199-Ubrania_60-propozycji_opcja-KT_na-4-psy_do-03-03[/URL]

Posted

Sharka - jesteś bogiem :)). a Strider taki sie ożywiony zrobił, że jojum :). i w weekend prawie prawie a dostałabym brzuch do głaskania. ale dostałam tylko boczek. jeszcze widac za wczesnie :P

Posted

Strider tyle sie zawsze na komentuje wieczorem, że spokojnie mógłby kandydowac ;). zdanie mialby na każdy temat. Chociaz on nieco zgryźliwy jest:razz:. Gdy tylko zrobiło się cieplej to trudno go ściagnąc z podwórka. Łazi, wącha, nawet zaczął demonstracyjnie grzebac łapami, gdy sie wysika - że on taki silny i wielki pies jest:happy1:. Natomiast jego stosunek do ludzi pozostaje - niedźwiedziowaty. Ludzie fajni, jeśc daja, podrapią, wyczesza. można im machnac ogonem i nawet podstawic pysk do głaskania. I koniec. Mój pierwszy pies był trochę podobny, też taki introwertyczny. ale nie aż tak. Widac Strider nauczył się radzic sobie z ludzi niewielką pomocą. Pozdrawiamy wiosennie:hand:

• 2 weeks later...
Posted

Wpłaciłam na konto fundacji pieniążki z dwóch zakończonych bazarków (łącznie 410 zł), podział jest taki:
276 zł dla Basta i 69 zł dla Stridera z tego bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/thread...psy_rozliczany
52 zł dla Basta i 13 zł dla Stridera z bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/thread...psy_rozliczany

Czyli Strider jest bogatszy o 82 zł (Baścisko dostało od cioteczek 328 zł)

Prosze o potwierdzenie kiedy pieniążki dotrą :smile: (tutaj i na wątkach bazarków)

Posted

Sprawdziłam - jeszcze nie ma, ale jak się pokażą - potwierdzę. Omi, czy z ostatnią dostawą jedzenia nie było faktury? - znowu nie przesłali mi faktury, może więc była w paczce?

Posted

faktura powiadasz? Nie było faktury. Tak mi sie kojarzy, że pani od batonów (to sklep internetowy jest?) dzwoniła do mnie na kogo ma byc faktura i powiedziałam jej, że na fundacje NERO. Zgodziła sie i tyle. Mam fakturę za artrophyl. ale za batony nie:shake:. To już moze faktycznie niech przysyłają do mnie, będę ci odsyłać, bo straszne zamieszanie sie robi. jejum, jaki bol - wysłac gdzie indziej paczkę, gdzie indziej fakturę:angryy:.
ze Striderkowych wieści - kiedy było słonko i znosilam Striderka na podwórko, to psisko tak strasznie biegac chciało, że łapami jeszcze w powietrzu machało:cooldevi:

Posted

jejum, cos mi sie knoci w edycji :/.
Poza tym Strider macha mi ogonem leżąc w koszyczku - łeb schowany, zadek w moja strone i majd, majd ogon się kiwa jak sie odezwe:cool3:.
Poza tym bardzo pragnę podziękować sharce za super bazarki:cool2:.

Posted (edited)

sharka napisał(a):
Wpłaciłam na konto fundacji pieniążki z dwóch zakończonych bazarków (łącznie 410 zł), podział jest taki:
276 zł dla Basta i 69 zł dla Stridera z tego bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/thread...psy_rozliczany
52 zł dla Basta i 13 zł dla Stridera z bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/thread...psy_rozliczany

Czyli Strider jest bogatszy o 82 zł (Baścisko dostało od cioteczek 328 zł)

Prosze o potwierdzenie kiedy pieniążki dotrą :smile: (tutaj i na wątkach bazarków)

na bazarku już zostało potwierdzone, dziękuję, ale luka1 poproszę o magiczne zdanie również u Stridera, bo na niego też były pieniążki zbierane :)

Edited by sharka
Posted

Strider za moim pośrednictwem bardzo dziękuje za zorganizowanie bazarku i za kupowanie na nim :). dziś tak harcował mimo mrozu, że aż miło było popatrzeć :)

Posted

wiem, ale i tak dziękuję za bazarek w imieniu Striderka :). Dzisiaj musiałam mu łapki natrzeć kamforą bo bolały. chyba przez te mrozy. ale jak tylko pojawia sie słońce - Striderek zaczyna brykać :))))

Posted (edited)

Wszystkich przepraszam,a szczególnie sharkę , że dopiero teraz potwierdzam wpłynięcie pieniążków za bazarek.
Uzupełniłam też wpisy [B]w poście Nr 5 [/B]- tam jest [B]rozliczenie konta[/B].

Edited by luka1