omnia Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Ten pierwszy tekst bardzo mi się podoba, bo opisuje Striderka "w całości"- chyba lepiej, żeby ktos go pokochał takim jakim jest.:loveu: Quote
sharka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 (edited) Ogłoszenia Dziadeczka: http://tablica.pl/oferta/strider-starszy-pan-szuka-domu-na-ostatnie-lata-ID1IBNr.html http://www.morusek.pl/ogloszenie/146221/Strider--starszy-pan-szuka-domu-na-ostatnie-lata/ http://alegratka.pl/ogloszenie/strider-starszy-pan-szuka-domu-na-21334475.html http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Strider--starszy-pan-szuka-domu-na-ostatnie-lata-id57368.html http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Strider-starszy-pan-szuka-domu-na-ostatnie-lata-W0QQAdIdZ448283202 Edited January 16, 2013 by sharka Quote
omnia Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Sharka, super :). Wielkie dzięki :angel: Ja ze swej strony napisze, że bardzo ładnie toleruje inne psy - choć pewnie wolałby człowieka dla siebie po prostu bo jak każdy staruszek wymaga opieki. a teraz tak ode mnie: z jednej strony bardzo chciałabym, zeby Striderek znalazł swój dom na starosć, dom, w którym bedzie najważniejszy i tak jak u mnie noszony na rękach ;)) a z drugiej - jak pomyślę, że miałby odjechać... jejku, chyba co dzień bym dzwoniła do nowego włascicela i pytała o Dziadeczka :). nie wiem czy to normalne:p. Jestem bardzo zaborczym DT :evil_lol: Quote
sharka Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 miałabym dokładnie to samo jako DT (no jeszcze TZ by się musiał zgodzić na DT, na razie nie chce o tym słyszeć) a co do ogłoszeń to będę na tych pięciu portalach odnawiać co miesiąc :] Quote
zebrazebra Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Zaglądam do Striderka, pozdrawiam serdecznie :) Quote
beataczl Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='omnia']Sharka, super :). Wielkie dzięki :angel: Ja ze swej strony napisze, że bardzo ładnie toleruje inne psy - choć pewnie wolałby człowieka dla siebie po prostu bo jak każdy staruszek wymaga opieki. a teraz tak ode mnie: z jednej strony bardzo chciałabym, zeby Striderek znalazł swój dom na starosć, dom, w którym bedzie najważniejszy i tak jak u mnie noszony na rękach ;)) a z drugiej - jak pomyślę, że miałby odjechać... jejku, chyba co dzień bym dzwoniła do nowego włascicela i pytała o Dziadeczka :). nie wiem czy to normalne:p. Jestem bardzo zaborczym DT :evil_lol:[/QUOTE] oj, nie Ty jedna wierz mi ;)...az u mnie zostala na stale Kama z dt bo nie umialam jej oddac:oops: no gdzie mialaby lepiej niz u mnie??:evil_lol: miziamy Striderka na dzien dobry Quote
omnia Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Striderek dziś zaczepiał Merrego chcąc się bawić. Podskakiwał, podbiegał :lol!: Quote
Pliszka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 To widać, że dzięki miłości i dobrej opiece nawet czas da się cofnąć i młodnieje nam staruszek :D Super :) Quote
omnia Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 http://www.facebook.com/events/335915833188029/?context=create#!/events/335915833188029/ zrobiłam nowe wydarzenie na FB, bo tamto wygasło. Zapraszam :))) Quote
omnia Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Odwilż, wiec Dziadeczek zadowolony :)). zresztą śnieg tez mu nie przeszkadzał. Brykał az miło ;). ale tak po cichutku proszę o dorzutki - zrzutki dla Striderka, bo i jedzonko nam się kończy i artrophyl czas kupić :-?. Może ktoś mógłby zrobić bazarek? ja chętnie dorzucę trochę fantów - z bizu, z ciuchów, maskotki. Tylko po prostu - nie umiem i nie mam ... e... kiedy zrobić bazarku. Pozdrawiam wszystkie cioteczki :loveu: Quote
luka1 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Zamówiłam batony i artrophyl - powinny dojść w poniedziałek. Quote
omnia Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Super :))). Wielkie dzięki :) To się Staruszek ucieszy. Dziś tak brykał, tak ganiał z Merrym i tak mu sie mordka jarzyła, że żałuję, że nie miałam komórki. Nikt by dziadeczka nie poznał. Quote
sharka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 omnia podaj mi Twój adres - od JJD dostałam arthroflex (pół butelki 500 ml) ważny do maja, sygnalizowałam luce że wyślę ale nie zdążyłam przed wyjazdem, jutro podjadę na pocztę. Quote
sharka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 a co do bazarku to biorę się właśnie za jeden, ale jest dość spory, mam dużo fotografowania i opisywania (fanty są u mnie) :/ jeśli wygospodarujesz trochę czasu na zrobienie zdjęć fantom to mogę Ci pomóc zrobić bazarro i zrobić rozliczenia, któtki opis (np kolor czy wysokość maskotki) też by się przydał. Zdjęcia możesz słać na maila: sharka@wp.pl Niestety ewentualne przesłanie fantów do mnie może kilkanaście złotych kosztować :( Quote
omnia Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 sharka - masz PW :). do mnie doszła paka z jedzonkiem dla Striderka :multi:. Wielkie dzięki. Jesteśmy "zabezpieczenie" jedzeniowo niemal do końca kwietnia:multi: Quote
luka1 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 sharka napisał(a):omnia podaj mi Twój adres - od JJD dostałam arthroflex (pół butelki 500 ml) ważny do maja, sygnalizowałam luce że wyślę ale nie zdążyłam przed wyjazdem, jutro podjadę na pocztę. Ja też kupiłam ;) . Staruch będzie musiał trochę pożyć żeby się nie zmarnowało :evil_lol: Quote
sharka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 luka1 napisał(a):Ja też kupiłam ;) . Staruch będzie musiał trochę pożyć żeby się nie zmarnowało :evil_lol: Striderkowi dużo zdrowia :D "nowe nabytki" wciąż się objawiają więc nadmiar na pewno się nie zmarnuje... Quote
omnia Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Striderowi ma się na życie, więc spoko, nic się nie zmarnuje ;). Poza tym - dokładnie - tyle staruszków łazi po swiecie... Quote
zebrazebra Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Jak będzie bazar na Stridera, to proszę o pw :) Pozdrawiam! Quote
omnia Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Doszły lekarstewka. Oba dwa ;). Także Dziadeczek niedługo latał bedzie :P. Butelka w całosci - ukłony sharka:iloveyou::Rose:. Luka - jestes wspaniała:loveu::thumbs::painting: - 0statnia emotka to ja i Dziadeczek *nalezy tylko wywalic smycz ;)) Quote
sharka Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 omnia napisał(a):Doszły lekarstewka. Oba dwa ;). Także Dziadeczek niedługo latał bedzie :P. Butelka w całosci - ukłony sharka:iloveyou::Rose:. Luka - jestes wspaniała:loveu::thumbs::painting: - 0statnia emotka to ja i Dziadeczek *nalezy tylko wywalic smycz ;)) ufff, dzięki za wiadomość, trochę się bałam, to teraz cioteczko Tobie trzeba jakieś witaminki zafundować cobyś za dziadeczkiem nadążyła ;) Quote
Bjuta Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 A ja cały czas wpłacam swoje 15 a w rozliczeniu nie ma. :roll: Quote
sharka Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 rozliczenia staneły na grudniu, też kilka groszy wpłacam Quote
omnia Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Na FB - na nowym wydarzeniu luka cały czas informuje o nowych wpłatach. I cały czas z tego co widziałam drogich cioteczek wpłaty są odznaczane. :-) Quote
Recommended Posts