Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sharka, super :). Wielkie dzięki :angel:
Ja ze swej strony napisze, że bardzo ładnie toleruje inne psy - choć pewnie wolałby człowieka dla siebie po prostu bo jak każdy staruszek wymaga opieki.
a teraz tak ode mnie: z jednej strony bardzo chciałabym, zeby Striderek znalazł swój dom na starosć, dom, w którym bedzie najważniejszy i tak jak u mnie noszony na rękach ;))
a z drugiej - jak pomyślę, że miałby odjechać... jejku, chyba co dzień bym dzwoniła do nowego włascicela i pytała o Dziadeczka :).
nie wiem czy to normalne:p. Jestem bardzo zaborczym DT :evil_lol:

Posted

miałabym dokładnie to samo jako DT (no jeszcze TZ by się musiał zgodzić na DT, na razie nie chce o tym słyszeć)

a co do ogłoszeń to będę na tych pięciu portalach odnawiać co miesiąc :]

Posted

[quote name='omnia']Sharka, super :). Wielkie dzięki :angel:
Ja ze swej strony napisze, że bardzo ładnie toleruje inne psy - choć pewnie wolałby człowieka dla siebie po prostu bo jak każdy staruszek wymaga opieki.
a teraz tak ode mnie: z jednej strony bardzo chciałabym, zeby Striderek znalazł swój dom na starosć, dom, w którym bedzie najważniejszy i tak jak u mnie noszony na rękach ;))
a z drugiej - jak pomyślę, że miałby odjechać... jejku, chyba co dzień bym dzwoniła do nowego włascicela i pytała o Dziadeczka :).
nie wiem czy to normalne:p. Jestem bardzo zaborczym DT :evil_lol:[/QUOTE]

oj, nie Ty jedna wierz mi ;)...az u mnie zostala na stale Kama z dt bo nie umialam jej oddac:oops: no gdzie mialaby lepiej niz u mnie??:evil_lol:

miziamy Striderka na dzien dobry

Posted

Odwilż, wiec Dziadeczek zadowolony :)). zresztą śnieg tez mu nie przeszkadzał. Brykał az miło ;). ale tak po cichutku proszę o dorzutki - zrzutki dla Striderka, bo i jedzonko nam się kończy i artrophyl czas kupić :-?. Może ktoś mógłby zrobić bazarek? ja chętnie dorzucę trochę fantów - z bizu, z ciuchów, maskotki. Tylko po prostu - nie umiem i nie mam ... e... kiedy zrobić bazarku. Pozdrawiam wszystkie cioteczki :loveu:

Posted

Super :))). Wielkie dzięki :) To się Staruszek ucieszy. Dziś tak brykał, tak ganiał z Merrym i tak mu sie mordka jarzyła, że żałuję, że nie miałam komórki. Nikt by dziadeczka nie poznał.

Posted

omnia podaj mi Twój adres - od JJD dostałam arthroflex (pół butelki 500 ml) ważny do maja, sygnalizowałam luce że wyślę ale nie zdążyłam przed wyjazdem, jutro podjadę na pocztę.

Posted

a co do bazarku to biorę się właśnie za jeden, ale jest dość spory, mam dużo fotografowania i opisywania (fanty są u mnie) :/ jeśli wygospodarujesz trochę czasu na zrobienie zdjęć fantom to mogę Ci pomóc zrobić bazarro i zrobić rozliczenia, któtki opis (np kolor czy wysokość maskotki) też by się przydał. Zdjęcia możesz słać na maila: sharka@wp.pl
Niestety ewentualne przesłanie fantów do mnie może kilkanaście złotych kosztować :(

Posted

sharka - masz PW :).
do mnie doszła paka z jedzonkiem dla Striderka :multi:. Wielkie dzięki. Jesteśmy "zabezpieczenie" jedzeniowo niemal do końca kwietnia:multi:

Posted

sharka napisał(a):
omnia podaj mi Twój adres - od JJD dostałam arthroflex (pół butelki 500 ml) ważny do maja, sygnalizowałam luce że wyślę ale nie zdążyłam przed wyjazdem, jutro podjadę na pocztę.

Ja też kupiłam ;) . Staruch będzie musiał trochę pożyć żeby się nie zmarnowało :evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):
Ja też kupiłam ;) . Staruch będzie musiał trochę pożyć żeby się nie zmarnowało :evil_lol:

Striderkowi dużo zdrowia :D "nowe nabytki" wciąż się objawiają więc nadmiar na pewno się nie zmarnuje...

Posted

Doszły lekarstewka. Oba dwa ;). Także Dziadeczek niedługo latał bedzie :P. Butelka w całosci - ukłony sharka:iloveyou::Rose:. Luka - jestes wspaniała:loveu::thumbs::painting: - 0statnia emotka to ja i Dziadeczek *nalezy tylko wywalic smycz ;))

Posted

omnia napisał(a):
Doszły lekarstewka. Oba dwa ;). Także Dziadeczek niedługo latał bedzie :P. Butelka w całosci - ukłony sharka:iloveyou::Rose:. Luka - jestes wspaniała:loveu::thumbs::painting: - 0statnia emotka to ja i Dziadeczek *nalezy tylko wywalic smycz ;))

ufff, dzięki za wiadomość, trochę się bałam, to teraz cioteczko Tobie trzeba jakieś witaminki zafundować cobyś za dziadeczkiem nadążyła ;)

Posted

Na FB - na nowym wydarzeniu luka cały czas informuje o nowych wpłatach. I cały czas z tego co widziałam drogich cioteczek wpłaty są odznaczane. :-)