jewka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 znalazłam ją (tę młodą sunię jamnisię) na stronie schroniska, jest prześliczna, bardzo jestem nią zainteresowana, jest taka jakiej szukam, ja jestem z Ostródy, mam kontakt z basia0607 i mateusz5, napiszcie cos do mnie, piszę z pracy, bo chwilowo nie mam neta.... Quote
AMIŚKA Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 jewka napisał(a):znalazłam ją (tę młodą sunię jamnisię) na stronie schroniska, jest prześliczna, bardzo jestem nią zainteresowana, jest taka jakiej szukam, ja jestem z Ostródy, mam kontakt z basia0607 i mateusz5, napiszcie cos do mnie, piszę z pracy, bo chwilowo nie mam neta.... Przepraszam Jewka ale tak atrakcyjna młoda jamnisia ma chetnych na miejscu. Tym bardziej nie wyslemy jej do nieznanego domku /koszta podroży i brak kontroli domku/ Wolimy mieć jamnisie na miejscu ,mozemy wybrać jej super domek i odwiedzać:lol: Także niestety ale dziekujemy bardzo.:lol: Quote
Matusz Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 AMIŚKA napisał(a):Przepraszam Jewka ale tak atrakcyjna młoda jamnisia ma chetnych na miejscu. Tym bardziej nie wyslemy jej do nieznanego domku /koszta podroży i brak kontroli domku/ Wolimy mieć jamnisie na miejscu ,mozemy wybrać jej super domek i odwiedzać:lol: Także niestety ale dziekujemy bardzo.:lol: Amiśka, nie skreślaj tak od razu jewki, ja znam jewke i jej córkę, mają bardzo dobre warunki, dom z ogrodem, i na pewno zapewnią jamnisi bardzo dobre warunki, koszty podroży zawsze się jakoś pokryje i znajdzie transport, w koncu na dogo jest troche ludzi... Wiec jeśli jewka jest zainteresowana to myślę,żebyś skontakowała się z nią na gg albo na PW i porozmawiała, wkoncu ty wiesz najwiecej co i jak o jamnisi pozdrawiam! :) Quote
Roxana Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ale to nie chodzi o skreślenie jewki jako skreślenie potencjalnego domku, bo jest zły czy coś takiego. Chodzi o to, ze tutaj w Szczecinie na to maleństwo są już chętni z równie cudnymi domkami i jest możliwość widywania suni później. Więc po co targać małą kawałek drogi, stresować itd jak nie ma takiej potrzeby. Co innego gdyby potencjalnego domeczku nie było... Quote
justine. Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ja mysle ze sunia juz poszla do adopcji, szczeniaczki ida blyskawicznie, zreszta bede jutro to zajrze. Quote
Roxana Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 No, ale chyba nie bardzo mogła pójść już do dopcji, bo jeśli została znaleziona 20 marca, to chyba obejmuje ją 2 tyg, czekania czy nie pojawi się po nią właściciel? Z tego co wiem to nie została zrzeczona tylko znaleziona. Quote
justine. Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 szczeniaki chyba nie sa obejmowane tak dluga kwarantanna, nie wiem czy wogole sa? Quote
AMIŚKA Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Wczoraj Sonia zostala oficjalnie adoptowana:multi: SONIA to bardzo kochana jamnisia, ja myslałam o pozostawieniu jej w domu;) Kiedy w niedziele przyjechała Pańcie- starsza i mlodsza:lol: i zabraly jamnisię to caly czas miałam cichą nadzieję że wróci:cool3: Ale kiedy po tygodniu usłyszalam w sluchawce ; ------ja ją kocham------ to wiedzialam ze urok SONI zadziałał :razz: SONIA w ramionach mlodszej PAŃCI:loveu: :loveu: SONIU życze Tobie samych pogodnych wesolych dni tak milutkich jak TY mądra mala jamnisiu:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Matusz Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='AMIŚKA']Wczoraj Sonia zostala oficjalnie adoptowana:multi: SONIA to bardzo kochana jamnisia, ja myslałam o pozostawieniu jej w domu;) Kiedy w niedziele przyjechała Pańcie- starsza i mlodsza:lol: i zabraly jamnisię to caly czas miałam cichą nadzieję że wróci:cool3: Ale kiedy po tygodniu usłyszalam w sluchawce ; ------ja ją kocham------ to wiedzialam ze urok SONI zadziałał :razz: SONIA w ramionach mlodszej PAŃCI:loveu: :loveu: SONIU życze Tobie samych pogodnych wesolych dni tak milutkich jak TY mądra mala jamnisiu:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ale suuuper !! :multi::multi::loveu::loveu: Samych słodkim chwil w życiu Soniu :) Quote
justine. Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ooo a ja znam tych ludzi co ja wzieli, pana Artura co tam z tylu i jego zonke :) byli moimi nauczycielami ale fajnie :) :):) Quote
Recommended Posts