Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochany hamlecik :)
odbija sie na przednihc łapkach i prosto w usta calusa daje :D
a robi to z taka gracja, bo jak chce wyskoczyc łapami to ładuje sie caly ublocony na kurtke a jak chce dac buzi to delikatnie, odbija sie i pac, juz dal :D
dziuba, czego wy tych psow w tej ligocie nauczylyscie ?? :D

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maleńka po kontroli. Wszystko ok, jedynie kropelki dostalismy do oczek. Za tydzień sciąganie szwów.

Nasza Panienka wybredna się zrobiła - dostała od Pani Eli podusię do budy, ale najwyraźniej kolor nieodpowiada bo uznała, ze skoro podusia jest w budzie, to ona się z niej wynosi;-)

Posted

gibon, mysle ze narazie nie ma co, hamlecik sie drapie, niewykastrowany, migotka dopiero co wystaerylizowana a to takie cudo ze powinno sie obejsc bez plakatow :)

Posted

no ale jakby trzeba było to ja chętnie (nawet kiedyś w przyszłości), patrzyłam przed chwilą na Oskarka, ale on plakaty już ma, a ja w tym momencie mam jakiś dziwny problem z internetem, że nic z załączników i linków otwierać nie mogę więc nawet nie mogę wydrukować i gdzieś powiesić :oops:

Posted

Ale mamy ślicznotę w domu !:multi:Jaka ONA maleńka przy Luce albo Luka duża przy niej!Wierzyć mi się nie chce, że ta malizna była w takich warunkach bo zachowuje się tak jakby 10 lat była u ludzi.Chodzi super na smyczy i to przy nodze, na pierwszej trawce robi wielkie sioo i do domku. a jak wachluje tym pióropuszem i jak wszystko ją interesuje. No i najważniejsze to super czyścioszka- nawet pawia ponarkozowego puściła do woreczka-tzn. Asieq ten worek podstawiła.Sunia cierpliwie znosiła wyczesywanie kołtunków przez cioteczkę Asieq-najwspanialszą nianię:loveu:Narazie jest super i oby tak dalej.

Posted

Wspaniale!!!
:loveu:
Lukomanka, u Ciebie faktycznie wszytskie sa aniołami :loveu:
ja nie wiem jakim cudem nikt jej wypatrzyla wczesniej :loveu:
mala ma szanse na wspaniały dom u kolezanki z pracy mojej mamy
pani z tych co ida na pzrepustke bo piesek siusiu musi :)
trzymajcie kciuki:)

Posted

mnie już w Ligocie zastanowiła, że tam było takie nieziemskie błoto, a Migotka była cała puchata i czyściutka! Pewnie dlatego nie wychodziła z budy, żeby sobie ubranka nie pobrudzić :lol:

Posted

Wspaniałe te ligociaki. Cudowne, kochane psiaki!
A jaki Albercik dziś był szczęśliwy, jak się biegał i bawił z moją Dirki!
Pewnie kiwi wstawi zdjęcia to wszyscy zobaczą :)

Posted

Dirki pod przymusem?? No z początku to była z rezerwą. A potem, to już miała dylemat kogo wybrać - młodzieniaszka = Hamleta i starszego, ae jakże dziarskiego pana = Oskarka :p