Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ma bardzo zaczerwieniona skore, drapie sie i wsciekle gryzie.
mimo problemow ma bujne futro, dlatego nie bylo widac.
najnardziej widac miedzy tylnymi nogami i tam tez najbardziej sie drapie.
dostal stronghold i zastrzyki, we wtorek powtorka z zastrzykow
nie wiem jak mi sie to uda, bo beksa z niego taka, że płakał i wierzgał nawet przy dotykaniu siersci ;)

Posted

a gdzie sie kropcia podziała?
kropciu - mamy nastepnego aniołka - takiego cudownego jak dosieńka!!:loveu:

migotka jest psim cukiereczkiem
na tle tej całej bandy, z którą byłysmy wczoraj u lekarza (ramzes, hamlet i wodnik) to okaz łagodnosci spokoju i cichosci...

migotka nie wydała z siebie na razie zadnego dźwieku..ale za to troszke sie do nas zaczęła przyzwyczajać i nieśmiało machać odonkiem..

hamlecik jest cudnym psiaczkiem - ale strasznie histeryzuje przy zabiegach - zwykłe przegladniecie skóry pod włosem zaskutkowało takim lamentem jakby miał co najmniej nogę amputowana bez znieczulenia:evil_lol:

Posted

Jestem, jestem :lol:

Migotka jest kochana :loveu: bedzie pewnie podobna do Dosienki, jak sie przyzwyczai do nowej sutuacji :)
Jest naprawde Aniolkiem, cala droge przespala mi na kolanach :loveu: ogrzewana Nortonem :lol:

Hamlecika nie mialam jeszcze okazji dobrze poznac. Jechal z przodu, a pozniej w hotelu to tylko chwilka :), ale on tez jest kochany:loveu:. Maly placzek z Niego, z tego co slyszalam i przeczytalam ;)

Posted

Biedny Hamlecik :-( Ale nie dziwię się,że tak się zachwuje. Napewno nie jest przyzwyczajony, że ktoś mu coś robi! Niemiał się komu wcześniej zalić, to musi teraz odrobić zaległości.
A Mogotka musi być słodziutka, jak zacznie się więcej uśmiechać. Bo już teraz taka wystraszona jest naprawdę przesłodka.

Posted

No piękne! I Migotka jz zupełnie inaczej wygląda. Nie ejst taka skulona ze strachu. No a Hamlet to pełen gracji i mimo stresów które przezył - pełen werwy piesek :lol:

Posted

Asieq zawiozła migotke juz do lecznicy :)
a potem :loveu:
Migotka idzie na tymczas do Lukomanki!!!!
:loveu: :loveu: :loveu:
:Rose: :Rose:
Dziekujemy Pani Elu!!!!!!!!
Lepszej opieki nie miałaby nigdzie :loveu:

Posted

ostatnio mam praktykę także spoko spoko...mój pies (też całkiem pokaźny) ostatnio na bolesnych zastrzykach (antybiotyk ) jedzie i wierzga nie gorzej niż koń (ostatnio trzymalismy go w trójkę a i tak latał po gabinecie)

Posted

Migotka jest sliczna - na pewno zaraz pójdzie do domku!:loveu:
A Hamlecik - no cóz...faktycznie malutki piesiulek, taki mini, mini:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To taki mix onka i czarnego labka - jak dla mnie:loveu:

Posted

Ale super wieści ! Migotka, trzymam za ciebie maluszku kciuki! I za Was też trzymam, żeby Wam się udało "powalczyć" ze skutkiem z Hamlecikiem:lol: