Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

W opuszczonym gospodarstwie dzika sunia urodziła 9 szczeniaków, jeden z nich stracił łapkę. Mogliśmy zabrać stamtąd tylko sześć, niestety nie mamy gdzie umieścić pozostałych. Dlatego apelujemy o pomoc w postaci domów tymczasowych/stałych. Sunia, która straciła łapkę jest diagnozowana i leczona. Będziemy ogromnie wdzięczni za wsparcie finansowe, w utrzymaniu całej szóstki. Potrzebne są również dary rzeczowe, takie jak: karma, podkłady, witaminy, miski, obroże, smycze.
Kontakt: 883-577-493 Pomóżcie zanim stanie się coś złego. :( Filmik: http://www.youtube.com/watch?v=PODM5_NgE5Q Wydarzenie: http://www.facebook.com/events/371486136266609/
FUNDACJA Lubelska Straż Ochrony Zwierząt
24-204 Wojciechów, Romanówka 22
BANK PEKAO SA: 81 1240 2382 1111 0010 3683 3419
Z dopiskiem "działania statutowe"
PRZELEWY ZAGRANICZNE:
SWIFT PKOPPLPW PL 81 1240 2382 1111 0010 3683 3419
Z całego serca dziękujemy za okazaną pomoc
.

Na razie wrzucam zdjęcia suni bez łapki i szczeniaków, które na wczoraj potrzebują dt/ds. Później wrzucę resztę zdjęć.

Sunia bez łapki jest w klinice:

Ich dom...

Dziewczynka. Pilnie szuka domu stałego/tymczasowego! Kontakt: 883-577-493

Dziewczynka. Pilnie szuka domu stałego/tymczasowego! Kontakt: 883-577-493

Edited by Merys
Posted

słuchajcie, ja wykupię pakiet na bazarku, maluchy powinny szybko znaleźć domy, ja naprawdę nie mogę wziąć tymczasa, nie chcę wbrew TŻ bo ja pracuję i on musiałby uczestniczyć w opiece nad tymczasem. Naprawdę mogę tylko podrzucać, wykupić pakiet :( przepraszam

Posted

Zakonna bardzo Ci dziękujemy, ale pomaga nam w ogłoszeniach Paulina_Mickey, więc wstrzymajmy się z pakietem. Jeśli to nie problem, to byli byśmy wdzięczni za przelanie tych 5zł na konto. Niestety Bid przybywa, a konto świeci pustkami i jedynie co mamy to długi :(

Posted

beka napisał(a):
A suka jest z tymi maluchami czy trójka zostłą kompletnie sama??

Z matką...
Chcemy ją złapać i wysterylizować. Cisza w sprawie adopcji...
Musimy zabrać gdzieś 2 szczeniaki które są w klinice ( dropiaty chłopka i trójłapka)
W jednym DT mamy sunie i chłopaka który musiał dostac dzisiaj antybiotyk.

Posted

zakonna napisał(a):
a co z matką będzie jak zabierzecie szczeniaki? zabierzecie ją też gdzieś?

Sunia od kilku lat mieszka na polach i jest dzika. Nie mamy swojego azylu a schronisko dla takiego psa to śmierć. Postaramy się ją wysterylizować ale póki co nie mamy na to środków, nie mamy też gdzie zabrać 2 suń które tam zostały...
Proszę o pomoc w rozsyłaniu wątku.

Posted

W niedziele postaramy się złapać sunie na sterylizacje. Potrzebujemy jednak środków na opłacenie zabiegu. Czy nikt nie może dać domu tymczasowego choć jednemu maluchowi?:(