lidka_park Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Perełko, hopsaj szybciutko na pierwsza !!!! taka śliczna a wciąż bez domku... Quote
oktawia6 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 dawno mnie u Perły nie było-myślałam-byłam przekonana, że już jest w nowym domu! ....a tutaj jednaj nie:-( czeka nadal i to w dodatku na 49 stronie:placz: Quote
DarkAngels Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 pokazuj sie slicznotko na pierwszej stronie :) Quote
milk Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 dziewczynki jak skonczę aktualne aukcje dla piesków to może by ją wystawić, ją trzeba pokazać ludziom bo jest prześliczna. Quote
Aga_Mazury Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Jedne z ostatnich zdjęc Perełci ze schroniska....jak się nic nie zmieni to w tygodniu jedzie na DT do Pajuni :) Shot with DMC-FX01 at 2007-08-12 Quote
lidka_park Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Są jakies nowe wieści o Perełce ???? Quote
pajunia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Perelka dzis dojechala na tymczas w Leverkusen. Mieszka razem z Bystra. Quote
pajunia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 mieszka na tymczasie w Leverkusen, razem z Bella. Bystra mieszka u Berniego. Quote
lidka_park Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 w takim razie czekamy na fotki ;) Quote
neverend Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Perełka na pewno szczęśliwa...:loveu: Quote
Dorothy Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 no, ciekawe jak sie miewa...czy ma juz dom? Quote
pajunia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 perelka jeszcze domku nie znalazla, ale sie kroi bardzo dobry domek. Ale to jeszcze troche potrwa, gdyz musze perelke jeszcze raz operowac. Zaraz po Nowym Roku. Perelka ma bardzo mocno zatkane gruczoly analne ( chyba tak to sie nazywa), normalne oczyszczenie nic nie dalo. Jatrza sie i zaczely krwawic, wiec niestety, ale trzeba to zooperowac. Tak powiedzial wet i po Nowym Roku to zrobie, a potem pojedzie do domku. Quote
lidka_park Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 pajunia napisał(a):perelka jeszcze domku nie znalazla, ale sie kroi bardzo dobry domek. Ale to jeszcze troche potrwa, gdyz musze perelke jeszcze raz operowac. Zaraz po Nowym Roku. Perelka ma bardzo mocno zatkane gruczoly analne ( chyba tak to sie nazywa), normalne oczyszczenie nic nie dalo. Jatrza sie i zaczely krwawic, wiec niestety, ale trzeba to zooperowac. Tak powiedzial wet i po Nowym Roku to zrobie, a potem pojedzie do domku. 3mam kciuki za naszą Perełkę... oby wszystko było dobrze i oby domek wkońcu się znalazł... Quote
Recommended Posts