Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki kochanej sponsorce z fb, Bruno będzie miał nową, ocieplana budę - prawdziwy apartament :)

Słuchajcie - nasz Brunio to chyba amstaff, może bez rodowodu, ale...
dam go na fb amstaffów

Posted

[quote name='Lobaria']Dzięki kochanej sponsorce z fb, Bruno będzie miał nową, ocieplana budę - prawdziwy apartament :)

Słuchajcie - nasz Brunio to chyba amstaff, może bez rodowodu, ale...
dam go na fb amstaffów

O MATKO Ela jemu do Amstaffa to naprawdę baaaaaardzzo daleko :) Raczej może jakieś 2% krwi boksera :)
Buda jest tak ogromna, że okazała się dłuższa niż kojec :diabloti:

Posted

Lobario, on nawet nie stał koło amstaffa...
To TAKA BOLSZA BUDA? :crazyeye: To może się zamienię z metrażem, wprowadze się do tej budy, a Bruno odstapię moje apartamenty :evil_lol:

Posted

Isiak napisał(a):
Lobario, on nawet nie stał koło amstaffa...
To TAKA BOLSZA BUDA? :crazyeye: To może się zamienię z metrażem, wprowadze się do tej budy, a Bruno odstapię moje apartamenty :evil_lol:

Szukałam jakiejś nadziei dla Bruna...

Posted

Lobaria napisał(a):
Szukałam jakiejś nadziei dla Bruna...

Czy nadzieją jest tylko podobieństwo do jakiejś rasy? Brunosław to psiak rasy "kundel pospolity ogromne serducho" - najpiękniejsza rasa świata :)
Z budą myślimy, pomierzę dziś inne kojce, bo może któryś jest większy. A jak nie to będzie wstawiona na wybieg, tam miejsca dużo.

Posted

Ciężko będzie chyba z domkiem dla niego... Spory jest chłopak, a do tego ten siwiejący pyszczek ludzi zniechęca, że "to już stary pies"... Wiadomo, jak u niego z zachowaniem czystości? Mógłby trafić do mieszkania? On całe życie chyba na podwórku spędził i nie obyty na salonach?

Posted

Isiak napisał(a):
Ciężko będzie chyba z domkiem dla niego... Spory jest chłopak, a do tego ten siwiejący pyszczek ludzi zniechęca, że "to już stary pies"... Wiadomo, jak u niego z zachowaniem czystości? Mógłby trafić do mieszkania? On całe życie chyba na podwórku spędził i nie obyty na salonach?

kurcze, całe życie na podwórku z tą Jego sierścią?? To chłopak marzł:(