Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pikola napisał(a):
Dzis dopiero na Dogo weszlam,tyle pracy mam ze z czasem nie wyrabiam.

Ciesze sie ze zabieg sie powiodl:multi:Pieniazki beda jutro na koncie,przepraszam za obsuwe:oops:

To trzymam za dzisiejsza wizyte.

są pieniążki idę zapisać w rozliczeniowym dziękuję.

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pikola napisał(a):
Ale wszystko procz lapki,tak to dobrze?

Malo tych pieniazkow,ale bid tez przybywa:oops:

Pikola jakie mało każdy miedziak się liczy a tu aż 2 dyszki.
Poza łapką ok oczywiscie stosownie do wieku.
Tylko to szczekanie behawiorystka zaleciła psi feromon DAP i pan Isi już to sam zakupił tak jest biedak zdesperowany. Można jeszcze będzie wspomóc ją Lupuliną lub Melatoniną 1mg dla spokojności, żeby nie przeżywała tak rozstań jak domownicy wychodzą zarabiać. I jak pan zgłosi ,że feromon to mało ta zakupię. Może ktoś ma doświadczenie niech się podzieli wiedzą, co pomogło w podobnym wypadku.

Posted

Kupiłam Isi krople od pcheł bo minęło już 6 tyg od poprzednich myślę, że na tym koniec bo pcheł nie widać, Isia zarasta włoskiem no i w tum domu do tego nie dopuszczą. Zdjęcia zrobione wstawię później.

Posted

[quote name='beataczl']wczesniej tez tak szczekala czy tylko tu na nowym ??[/QUOTE]

Może i tam szczekała jak wszyscy wyszli ale nie miał się kto skarżyć, bo to był domek jednorodzinny , a tu jednak blok i sąsiedzi raczej podli, skarzą się na okrągło.

Posted

[quote name='pikola']Ludzie sa potworni...No przeciez chyba na okraglo nie szczeka?[/QUOTE]

Pikola powiem ci ,że jest wytrzymała daje rade na okrągło prawie.

Posted

[quote name='pikola']To faktycznie problem.Moja szczeka jak ktos dzwoni,lub puka do drzwi.
Ale co myslisz,szprycowac czyms Babunie?Kurcze co robic..[/QUOTE]

nie wiem ręce mi opadają podobno można podawać melatoninę, lupulinę lub napar z szyszek chmielu w celu wyciszenia.

Posted

[quote name='Lumix']nie wiem ręce mi opadają podobno można podawać melatoninę, lupulinę lub napar z szyszek chmielu w celu wyciszenia.[/QUOTE]

cos chyba trzeba bedzie podac. jak szczeka na okraglo to podziwiam tych ludzi co sie Isia opiekuja.a sasiadom sie nie dziwie ...

moje tez szczekaja jak dzwonek do drzwi albo ktos przed furtka,ewentualnie jak inne psy od sasiadow ujadaja

Posted

Jestem wrocilem i czytam o szczekaniu to problem moja Becia szczeka jak cos chce lub dzwonek albo spacer ,pies sasiadow posokowiec tez potrafi ze dwie godz szczekac jak ich nie ma ,slysze bo mieszkam w szeregowcu akurat mi to nie przeszkadza gruba sciana ale slychac nie wiem co poradzic pewnie szczeka za strachu ze jest sama ,wyslalem dyche dla babuni pozdrawiam

Posted

[quote name='krolik2014']Jestem wrocilem i czytam o szczekaniu to problem moja Becia szczeka jak cos chce lub dzwonek albo spacer ,pies sasiadow posokowiec tez potrafi ze dwie godz szczekac jak ich nie ma ,slysze bo mieszkam w szeregowcu akurat mi to nie przeszkadza gruba sciana ale slychac nie wiem co poradzic pewnie szczeka za strachu ze jest sama ,wyslalem dyche dla babuni pozdrawiam[/QUOTE]

Krolik super, że wróciłeś, dziękuję za pieniążki a co myslisz o tych preparatach masz w tym jakieś doświadczenie a możne znasz kogoś kto miał taki problem i jak sobie z nim poradził, będę wdzięczna. Nie miałam czasy i nie byłam u Isi ale wiem, że ma kubraczek i w nim maszeruje na spacerach. Nadrobię to w przyszłym tygodniu.

Posted

Nigdy nie podawalismy zadnych takich preparatow ,nasze szczekaja ale nie na okraglo nam to nie przeszkadza a pies sasiadow tez szczeka ,nie znam nikogo kto ma doswiadczenie w tych sprawach ,a co na to weterynarze

Posted

Czekam na przesyłkę dla Isi. W internecie zamówiłam Melatoninę 1mg, tak sugerowała behawiorystka sobaczymy. Nie wiem czy pisałam wcześniej nowy domek zainwestował i kupił psi hormon szczęścia DAP w arepzolu, są zdeterminowani i dzielnie walczą.

Posted

Dzisiaj Isia mierzyła ubranka które zostały mi po bazarku, nic nie pasowało niestety. Nie mam zdjęć bo wysłużyłam się córka a ona poszła bez aparatu.

Posted

[quote name='beataczl']czy Isie mozna oglaszac-jak tak to mam pakiet wykupiony ale dzis ostatni dzien bazarku i trzeba by podac wszystko tzn. test i fotki ..[/QUOTE]

Nie nie ma ogłoszeń ale z tym jej szczekaniem bała bym się ,że długo nie zagrzeje miejsca w nowym domku, chyba ,że ktoś byłby tam cały czas jakaś starsza osoba. Obecny domek nie pozbędzie jej się to wiem. Mają problemy ale o tym, żeby ją ogłaszać nie wspominają no i starają się walczyć z tym szczekaniem na razie z marnym skutkiem, ale może z czasem. Poczekajmy z naszym małym wkładem na jedzenie i ewentualne leczenie może będzie to jej ostatni domek, ma jeszcze traumę po ostatnich przenosinach i jakby się znowu coś trafiło babcia mogłaby tego nie przeżyć obawiam się . Przyszła melatonina będę więc dziś u babci, żeby ja zanieść porobię zdjecia, porozmawiam.