pikola Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Przejdzie,ostatnio duzo stresu miala..Klamocik to ja mowilam na mojego malucha 1976 rocznik;) Ale niech juz bedzie:evil_lol: Poprosze o nr.konta,wplace na zabki Babuni:lol:A gdzie foty Klamocika? Quote
Lumix Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 pikola napisał(a):Przejdzie,ostatnio duzo stresu miala..Klamocik to ja mowilam na mojego malucha 1976 rocznik;) Ale niech juz bedzie:evil_lol: Poprosze o nr.konta,wplace na zabki Babuni:lol:A gdzie foty Klamocika? A muszę się wybrać najprawdopodobniej w sobotę w tygodniu nie mam szans praca dyżury i 6 ogonów w domu, rozjechały się ręce do roboty. Quote
pikola Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 A no wlasnie..Wszyscy na to cierpimy.Chroniczny brak czasu.. Quote
Lumix Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 pikola napisał(a):A no wlasnie..Wszyscy na to cierpimy.Chroniczny brak czasu.. takie czasy niestety.......:shake: Quote
Lumix Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 bazarek zakończony przyniósł 148zł:multi: Quote
beataczl Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Lumix napisał(a):bazarek zakończony przyniósł 148zł:multi: wow. bardzo ladna kwota! :) CZy oddaliscie juz glos na p.Ale Orzechowska w Krakvecie-wspolnego kandydata dogo i miau? jakby co-przez banerek wejscie- ;) prosimy! Quote
krolik2014 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 wyslalem dla ryjka 20 zl na zabki ,pozdrawiam Quote
Lumix Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 krolik2014 napisał(a):wyslalem dla ryjka 20 zl na zabki ,pozdrawiam Oj będzie uśmiech perłowy jak nic. Dziękuję. Quote
pikola Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Kochani,bardzo prosze o glosy.Jedna kobieta,60 psow i 900 zl emerytury:shake: Psów w przytulisku u Pani Ali Orzechowskiej jest już ok 60!!!! Jednej, niemłodej osobie nie jest łatwo. Tym bardziej, że oprócz psów musi opiekować się starszą już (coś mi świta, ze ok 90 lat) mamą. Psy nie mają bud, ale wybiegi są tak zrobione, żeby miały dostęp do jakiś pomieszczeń. Zdarza się tak, że nie ma co jeść. Bo ile kasy może mieć jedna samotna kobieta. Jest szansa pomóc. Wystarczy jeden głos. Twój głos w ankiecie Krakvet. Do wygrania jest karma o niebagatelnej wartości. Proszę zagłosuj. Każdy głos jest na wagę złota. Gdyby kropla pomyślała, że jest niepotrzebna nie byłoby oceanu. Pomożesz? Więcej info o P. Ali link na wątek dogo http://www.dogomania.pl/forum/thread...zukamy-domków link na na profil fb http://www.facebook.com/pages/Prywat...58606500861007 wydarzenie http://www.facebook.com/events/30295...an_user_joined Instrukcja głosowania: 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja, 3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: "zgadzam się na te warunki", 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz "wyślij", 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link, 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło, 7. piszesz na forum jeden zgodny z regulaminem KV post np. w wątku "Poznajmy się" -> dział "Pomoc dla schronisk", 8. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk", 9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2012”, 10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz aktualnego beneficjenta i klikasz pod ankietą „wyślij”, 11. Podajesz nr telefonu komórkowego (dziewięciocyfrowy), smsem dostajesz kod weryfikacyjny, który wpisujesz i zatwierdzasz oddanie głosu. Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6! Jeśli wyskoczy info, że głos został oddany, a jesteś pierwszy raz, zmień przeglądarkę na IE." Quote
Lumix Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 jutro 18;30 dzięki wam wszystkim ISIA umówiona na biochemię i czyszczenie zębów. Quote
pikola Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 To trzymamy kciuki za Babunie!Oby wszystko dobrze sie skonczylo.. Quote
krolik2014 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Trzymam kciuki za babcie ,oby wszystko poszlo dobrze nie bedzie mnie do 6 grudnia trzymajcie sie Quote
beataczl Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 trzymam kciuki za Isie . biochemia w sensie badania krwi czy jak? Quote
zakonna Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 ha ha ha wygląda jak po mega imprezie, a jak się czuje? Quote
Lumix Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 (edited) [quote name='zakonna']ha ha ha wygląda jak po mega imprezie, a jak się czuje? Wczoraj już był wieczorny spacer, to twarda sztuka niczym ,,przedwojenny materiał'' gniotsa nie łamiotsa a no i zapomniałam o rachynku Edited November 24, 2012 by Lumix Quote
Lumix Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 krolik2014 napisał(a):Trzymam kciuki za babcie ,oby wszystko poszlo dobrze nie bedzie mnie do 6 grudnia trzymajcie sie Uważaj na siebie, do rychłego zobaczenia. Quote
Lumix Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Dzisiaj Iska ma wizytę behawiorysty, zobaczymy czy klamocika da się zawrócić z obranej drogi trzymajcie kciuki. Quote
Lumix Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Zaleceń masa, w skrócie. Pan ma się nie ekscytować ani przed wyjściem, ani po przyjściu tz nie reagować na wdzięki i machanko ogonem, ani na nieudolne podskoki klamocika. Przywitanie ma być neutralne, możliwe, że trzeba będzie skorzystać z pomocy lupuliny. Ale przede wszystkim czas, żeby się przyzwyczaiła do nowego rytmu, otoczenia, rytuałów, to dopiero 2 tygodnie. Kciuki mocno zaciśnięte. Kuleje na łapę przednia prawą, jedzie razem z Czarkiem(z sygnaturki) do weta w środę o 19. Quote
pikola Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Dzis dopiero na Dogo weszlam,tyle pracy mam ze z czasem nie wyrabiam. Ciesze sie ze zabieg sie powiodl:multi:Pieniazki beda jutro na koncie,przepraszam za obsuwe:oops: To trzymam za dzisiejsza wizyte. Quote
beataczl Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Isia wyglada tak biednie po zabiegu .ale dobrze ze wszystko juz za Nia i jest ok. :multi: to dzis nastepna wizyta..czekamy na wiesci Quote
pikola Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Ale jakie teraz zabki ma bielutenkie:cool3:I lepiej jesc Babuni.Dobrze ze wszystko sie tak pieknie skonczylo,balam sie.. Quote
Lumix Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 (edited) Zdjecia z wczorajszej wizyty u doktora. Isia bardzo kuleje na prawa przednia łapkę. Przyczyna zwyrodnienie, powód niestety starość, ma zażywać canosan co też robi już od poprzedniej wizyty(zdjęcia kilka postów wyżej). Teraz jeszcze dostała na 10 dni metakam(zdj nr 4). Zdjęcie 6-te wspólny rachunek z Czarkiem, z którym była na wizycie łączonej. Jej kwota to 15zł za metakam właśnie. Edited December 2, 2012 by Lumix Quote
Recommended Posts