Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lumix']Nie nie ma ogłoszeń ale z tym jej szczekaniem bała bym się ,że długo nie zagrzeje miejsca w nowym domku, chyba ,że ktoś byłby tam cały czas jakaś starsza osoba. Obecny domek nie pozbędzie jej się to wiem. Mają problemy ale o tym, żeby ją ogłaszać nie wspominają no i starają się walczyć z tym szczekaniem na razie z marnym skutkiem, ale może z czasem. Poczekajmy z naszym małym wkładem na jedzenie i ewentualne leczenie może będzie to jej ostatni domek, ma jeszcze traumę po ostatnich przenosinach i jakby się znowu coś trafiło babcia mogłaby tego nie przeżyć obawiam się . Przyszła melatonina będę więc dziś u babci, żeby ja zanieść porobię zdjecia, porozmawiam.[/QUOTE]

To czekamy na wiesci:lol:

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ma wyciszyć Isię. Na zdjęciach ze starszą od węgla koleżanką Tolą, też ze schroniska. Obie bardzo statyczne i stateczne sunie biegać z obiektywem za nimi nie trzeba;).

.

Posted

[quote name='andegawenka']...... i jak się błyszczy:loveu:[/QUOTE]

Andegawenko a widziałaś skąd przyszła melatonina (w Gdańsku nie można było dostać 1mg).

Posted

Nie wiem czy nie jest za wczesnie podzielic sie moimi przemysleniami ale wydaje mi się, że nowy dt bezie Isi DS. Nie chce tez pomocy śmieje się,że dwie stare babinki da radę wykarmić. A pieniążki niech idą na biedę w potrzebie. Odczekam jeszcze tydzień dwa nauczona doświadczeniem a potem zdecydujecie co z pieniążkami.

Posted

Wesolych swiat dla Babuni i jej opiekunow Widze ze to dobrzy ludzie szukajmy domow dla psow ktorych faktycznie nikt nie chce ,Babunia juz chyba znalazla a kaska przyda sie innym ,jeszcze raz pozdrawiam i zycze WESOLYCH SWIAT

Posted

U Isi wszystko po staremu dzwoniłam sąsiedzi się nie skarżą jak na razie, wiec może już się przyzwyczaiła, o psia kostka niczego bardziej nie pragnę na ten nadchodzący 2013r

Posted

poniżej post z pieniążkami Isi, z powodu przejęcia całkowitego jej utrzymania przez obecny domek proszę wpłacających o zgodę na przeniesienie jej 162zł dla pieska z mojego podpisu.
Post [SIZE=3]pieniążkow[SIZE=3]y

Październik 2012r

♥ krolik2014 _ 40zł
♥ bazarek 170zł
opłata za DT(październik) 150zł
zostało 65zł
♥Pikola 30zł jest w kasie 95zł
♥krolik2014 20zł jest 115zł
listopad
Dochód z bazarku 148zł
♥krolik2014 20zł
jest 283zl będzie na ząbki:multi:
czyszczenie zębów 100zł (rachunek w poście 143)
listopad
zostało w kasie 183zł
♥pikola 20zł jest 203zł
rachunek od weta 15zł(z 28.11.12r)

jest 188zł
grudzień
♥krolik2014 10zł
jest 198zł
minus melatonina36zł
jest 162zł

Posted

mam taki pomysł może głupi ; a jakby tak jej kupić jakies ucho preparowane lub kostkę nerki penis (stosowne do jej stanu uzębienia) żeby miała zajęcie to może przestanie ujadać

Posted

tymuś napisał(a):
mam taki pomysł może głupi ; a jakby tak jej kupić jakies ucho preparowane lub kostkę nerki penis (stosowne do jej stanu uzębienia) żeby miała zajęcie to może przestanie ujadać

mogłaby opływać w takie dobra gdyby nie to uzębienie, dostaje przysmaczki bardziej miękkie z którymi jednak dość szybko sobie radzi.

Posted

zakonna napisał(a):
ja się co do kasy nie wypowiadam bo nie mam z nią nic wspólnego ale zgredka całuję w ryjek i podnoszę wąteczek przy okazji

dzięki zakonna za pamięć pozdrowienia.

Posted

[quote name='krolik2014']jak tam babunia w nowym domku[/QUOTE]

Wszystko w jak najlepszym porządku, wczoraj wysłałam córkę z canosanem(Czarek odstąpił 30 porcyjek) dla babuni bo utyka na przednią łapkę. Sama jestem chora ale jak tylko wydobrzeje podejdę sama na zwiady.