diana79 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 super fotka :) mała pewnie zdezorientowana całą sytuacją, nowe miejsce, nowi ludzie i brak swojej Pani... Quote
DAGA77 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='diana79']super fotka :) mała pewnie zdezorientowana całą sytuacją, nowe miejsce, nowi ludzie i brak swojej Pani...[/QUOTE] A gdzie tam :) Od razu się zaadoptowała , nie widać żeby się bała czy czuła niepewnie , zaczepia też do zabawy Afrę :) Quote
diana79 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='DAGA77']A gdzie tam :) Od razu się zaadoptowała , nie widać żeby się bała czy czuła niepewnie , zaczepia też do zabawy Afrę :)[/QUOTE] tak? to wspaniale :) jestem pod wrażaniem bo myślałam ze przeżyje bardzo zmianę miejsca i rozstanie ze swoją Panią z którą jednak była kilka miesięcy bardzo się cieszę że wszystko jest dobrze :) Quote
DAGA77 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [FONT=lucida grande]Fifi ze swoją przybraną siostrą Afrą :)))) [/FONT] [FONT=lucida grande]Właśnie wróciłyśmy z Dorotką i z Fifi od dr. Hanusz . Fifi była na pierwszej poznawczej wizycie , zostały jej zdjęte szwy , dostała tabletkę na odrobaczywienie i tabletki wspomagające stawy . Pazurki też już obcięte :))))[/FONT] Quote
diana79 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 ale cudna fokta :) jakie one są podobne do siebie tylko Fifi jest taka malutka przy niej :) Quote
sybil Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Cud, miód !!! Jak one pasują do siebie! Dużo szczęścia dla obydwóch sunieczek i ich Rodziny:loveu: Quote
DAGA77 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 W miarę możliwości będę wrzucać nowe zdjęcia , bo nowa opiekunka Fifi nie ma konta na dogo :) Quote
malawaszka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 ale Fifi jest maleńka a Afra to przeciez miniaturka - cudowne obie :loveu: Daga77 dzięki!!! Quote
danyww Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Fifi to rzeczywiście mini miniaturka :evil_lol: Gdy ją widziałam "na żywca" to byłam w szoku. Bo to połowa mojego mini sznupka. :cool3: A Majeczka chce zostać matką zastępczą dla mojego kota. :shock: Quote
Puszek-Okruszek Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Jestem na biezaco z info,z nowego domku Fifi :) Malenka swietnie sie zaadoptowala.Pierwszego dnia tylko troche podszczypywala nowa opiekunke i warczala ( slyszalam przez tel :P ) ale potem bylo juz co raz lepiej :D Jestem dumna z Fifi i jej ogromnych postepow :D Quote
handzia Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Bardzo się cieszę, że Fifi znalazła taki cudowny domek :) Danyww, planujesz sterylizację Mai? To pewnie pomogłoby na jej problemy :) Quote
Puszek-Okruszek Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 handzia napisał(a):Bardzo się cieszę, że Fifi znalazła taki cudowny domek :) Danyww, planujesz sterylizację Mai? To pewnie pomogłoby na jej problemy :) Sprawdzalismy domki bardzo dokladnie :) I kolejny raz nie popelnilysmy bledu :D Domek faktycznie okazal sie cudowny :D Quote
DAGA77 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Fifi pozdrawia ze swojego nowego łóżeczka :) Quote
danyww Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 handzia napisał(a):Bardzo się cieszę, że Fifi znalazła taki cudowny domek :) Danyww, planujesz sterylizację Mai? To pewnie pomogłoby na jej problemy :) Majeczka będzie miała sterylkę pod koniec lutego. Musi się troszkę uspokoić.:cool3: Quote
handzia Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 danyww napisał(a):Majeczka będzie miała sterylkę pod koniec lutego. Musi się troszkę uspokoić.:cool3: To super :) Trzymam kciuki za pomyslny przebieg zabiegu. Quote
diana79 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 cudnie razem wyglądają :) widać koleżanki na całego :) Quote
sybil Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Ze szczęścia łza się w oku kręci :loveu: Quote
danyww Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 "Moja" Maja już moją będzie na wieki! :loveu: Nie oddam jej nikomu. :cool3: Sterylka pod koniec lutego. Quote
diana79 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 danyww napisał(a):"Moja" Maja już moją będzie na wieki! :loveu: Nie oddam jej nikomu. :cool3: Sterylka pod koniec lutego. wiedziałam, że tak będzie :) wspaniale wszystkie sznaucerki maja już swoje ukochane DS :) Quote
danyww Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 :help1: Trzymajcie kciuki w czwartek o 18. Maja będzie miała sterylkę a ja już się denerwuję :nerwy: bo to moja pierwsza sunia w życiu. Zawsze miałam piesy. Quote
diana79 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 trzymamy mocno kciuki! będzie wszystko dobrze :) Quote
wilczy zew Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='danyww']:help1: Trzymajcie kciuki w czwartek o 18. Maja będzie miała sterylkę a ja już się denerwuję :nerwy: bo to moja pierwsza sunia w życiu. Zawsze miałam piesy.[/QUOTE] rozumiem Cię bo u mnie tak samo było,będzie dobrze :) Quote
Recommended Posts