Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='diana79']super fotka :) mała pewnie zdezorientowana całą sytuacją, nowe miejsce, nowi ludzie i brak swojej Pani...[/QUOTE]
A gdzie tam :) Od razu się zaadoptowała , nie widać żeby się bała czy czuła niepewnie , zaczepia też do zabawy Afrę :)

Posted

[quote name='DAGA77']A gdzie tam :) Od razu się zaadoptowała , nie widać żeby się bała czy czuła niepewnie , zaczepia też do zabawy Afrę :)[/QUOTE]

tak? to wspaniale :) jestem pod wrażaniem bo myślałam ze przeżyje bardzo zmianę miejsca i rozstanie ze swoją Panią z którą jednak była kilka miesięcy
bardzo się cieszę że wszystko jest dobrze :)

Posted

[FONT=lucida grande]Fifi ze swoją przybraną siostrą Afrą :)))) [/FONT]
[FONT=lucida grande]Właśnie wróciłyśmy z Dorotką i z Fifi od dr. Hanusz . Fifi była na pierwszej poznawczej wizycie , zostały jej zdjęte szwy , dostała tabletkę na odrobaczywienie i tabletki wspomagające stawy . Pazurki też już obcięte :))))[/FONT]

Posted

Fifi to rzeczywiście mini miniaturka :evil_lol:
Gdy ją widziałam "na żywca" to byłam w szoku. Bo to połowa mojego mini sznupka. :cool3:

A Majeczka chce zostać matką zastępczą dla mojego kota. :shock:

Posted

Jestem na biezaco z info,z nowego domku Fifi :) Malenka swietnie sie zaadoptowala.Pierwszego dnia tylko troche podszczypywala nowa opiekunke i warczala ( slyszalam przez tel :P ) ale potem bylo juz co raz lepiej :D
Jestem dumna z Fifi i jej ogromnych postepow :D

Posted

handzia napisał(a):
Bardzo się cieszę, że Fifi znalazła taki cudowny domek :)

Danyww, planujesz sterylizację Mai? To pewnie pomogłoby na jej problemy :)

Sprawdzalismy domki bardzo dokladnie :) I kolejny raz nie popelnilysmy bledu :D Domek faktycznie okazal sie cudowny :D

Posted

handzia napisał(a):
Bardzo się cieszę, że Fifi znalazła taki cudowny domek :)

Danyww, planujesz sterylizację Mai? To pewnie pomogłoby na jej problemy :)

Majeczka będzie miała sterylkę pod koniec lutego. Musi się troszkę uspokoić.:cool3:

Posted

danyww napisał(a):
"Moja" Maja już moją będzie na wieki! :loveu: Nie oddam jej nikomu. :cool3:
Sterylka pod koniec lutego.

wiedziałam, że tak będzie :) wspaniale wszystkie sznaucerki maja już swoje ukochane DS :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='danyww']:help1: Trzymajcie kciuki w czwartek o 18. Maja będzie miała sterylkę a ja już się denerwuję :nerwy: bo to moja pierwsza sunia w życiu. Zawsze miałam piesy.[/QUOTE]

rozumiem Cię bo u mnie tak samo było,będzie dobrze :)