Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Puszek-Okruszek']Plusia od listopada jest w DS,mam z nia regularny kontakt :) Fifi 25 stycznia przeszla ostatni juz zabieg...zrobila ogromne postepy :) sam Dr Gierek jest zszokowany ;) Malenka juz nie to,ze chodzi,ale biega,pokonuje bez problemow schody,wskakuje na lozko :D Jest szczesliwa,a to najwazniejsze :D 30 stycznia jedzie do DS w Zielonej Gorze,domek jest dokladnie sprawdzony,Pani kibicowala nam przez caly czas w tych ciezkich chwilach :)[/QUOTE]
Super, tak się cieszę, że te biedulki stały się takimi radosnymi i zdrowymi suńkami, trzymam :kciuki::kciuki::kciuki: za szczęśliwe życie w nowych domkach. Puszek, odwaliłaś kawał dobrej roboty :Rose:.

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']czyli jednak sie zdecydowałaś :) a sterylka? wow 30 stycznia już lada dzień :kciuki:[/QUOTE]

Z ciezkim sercem :( Ale wiem,ze bedzie jej tam dobrze :) Ja,niestety,wyjezdzam z Polski w nastepnym miesiacu...jedzie ze mna Puszek :) Bedzie mial towarzystwo az pieciu pieskow :) Sterylka Fifi zostanie przeprowadzoa juz w DS,w kwietniu.Tak obliczono termin wg ostatniej cieczki.

Posted

[quote name='malawaszka']ona ma mimo wszystko taką postawę inna niż zdrowe pieski nie? tak na zdjeciach wygląda - taki lekki "przykucek"?
a Plusia też miała coś robione z łapką/kolanem?

cudne są panienki :loveu:[/QUOTE]

Postawa,niestety,zostala.To prawda.Ale podobno za pol roku maja byc wieksze efekty po zabiegach.Wszystko kwestia czasu i dalszej rehabilitacji.Na dzien dzisiejszy sam Dr Gierek stwierdzil,ze jest bardzo zadowolony z tak szybkiej poprawy :)

Plusia przeszla operacje lewego stawu biodrowego i prawego kolanowego.
Ogolnie jest bardzo dobrze,ale nadal trwa rehabilitacja lewego bioderka.

Posted

[quote name='malawaszka']o matko.... to jeszcze gorzej, biedna malutka, dobrze że już bezpieczna[/QUOTE]

Ale przez to co przeszla uksztaltowal jej sie niezly charakterek :P Na szczescie opiekunowie w DS bardzo ja kochaja i swietnie daja sobie rade z Plusia :)

Fifi tez jest bardzo zaborcza i waleczna...mala tygrysica ;)

Sunki reaguja tak na obcych.Dla domownikow to kochane i wierne przytulanki :)

Posted

[quote name='danyww']No i stało się! :shake:
Maja jest w ciąży :eek2: Urojonej :stupid:
Ja to mam przerąbane. Najpierw cieczka trwająca ponad miesiąc a teraz ciąża.:mdleje:[/QUOTE]\

łomatkoa - bardzo? w sensie tak z mlekiem? to trzeba bardzo pilnować żeby nie dostała zapalenia

Posted

[quote name='malawaszka']\

łomatkoa - bardzo? w sensie tak z mlekiem? to trzeba bardzo pilnować żeby nie dostała zapalenia[/QUOTE]
Na razie na szczęście bez mleka ale jeden gruczoł sutkowy (tak to się chyba nazywa) jest powiększony. Sprawdzam co parę godzin :splat: Majka ciągle popiskuje, próbuje wydrapać norę w posłaniu, zaczepia kota bo chce się do niego tulić a na mojego Kastora wskakuje.:shock: Nie bardzo chce jeść a na spacer wychodzi z wielkim ociąganiem. A pogoda do tego paskudna.:shake:

Posted

[quote name='danyww']Na razie na szczęście bez mleka ale jeden gruczoł sutkowy (tak to się chyba nazywa) jest powiększony. Sprawdzam co parę godzin :splat: Majka ciągle popiskuje, próbuje wydrapać norę w posłaniu, zaczepia kota bo chce się do niego tulić a na mojego Kastora wskakuje.:shock: Nie bardzo chce jeść a na spacer wychodzi z wielkim ociąganiem. A pogoda do tego paskudna.:shake:[/QUOTE]

:crazyeye:o kurde ale jesteś pewna, że to urojona??? laska się do porodu szykuje

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye:o kurde ale jesteś pewna, że to urojona??? laska się do porodu szykuje[/QUOTE]

Nawet i termin by się zgadzał ( z tego co wyczytałam):cool3: Cieczkę skończyła około 6 grudnia.
Jeżeli coś się będzie działo niepokojącego to pognam do weta.

Posted

Fifi już w DS w Zielonej Górze . Wczoraj przywiozłyśmy ją z Dorotą - nową opiekunką Fifi :) Podróż zniosła bardzo dobrze , spała u mnie na kolanach całą drogę , z nową siostrzyczką Afrą od razu się dogadała :) W piątek dziewczyny idą z pierwszą poznawczą wizytą do dr. Hanusz , będę im towarzyszyć :)

Posted

[quote name='DAGA77']Fifi już w DS w Zielonej Górze . Wczoraj przywiozłyśmy ją z Dorotą - nową opiekunką Fifi :) Podróż zniosła bardzo dobrze , spała u mnie na kolanach całą drogę , z nową siostrzyczką Afrą od razu się dogadała :) W piątek dziewczyny idą z pierwszą poznawczą wizytą do dr. Hanusz , będę im towarzyszyć :)[/QUOTE]

o wspaniale dziękujemy za info :)
i będziemy wdzięczni bardzo za dalsze informacje i fotki :)