Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
noo wreszciee :klacz:

jeszcze o Majeczkę poprosimy :cool3: całą, nie tylko kawałek łapkowy

Zmobilizowałaś mnie. :evil_lol:

Ale Majeczka jest cała. :crazyeye:

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Danyw z całym szacunkiem ....Ale okresl sie z Mają bo im dłużej siedzi u Ciebie tym wieksza trauma bedzie dla niej kolejna zmiana domu ....
Czy masz zamiar ja zatrzymac ? Jesli nie ruszamy z ogłoszeniami bo to ,ze wyje pozostawiana sama to po prostu powie się ludziom o tym ....

Posted

Mimi ,która była u mnie na BDT poszła jak ,,ciepła bułeczka ,,wybrałysmy dom najlepszy z mozliwych .
Telefonów od zawiedzionych ludzi ,ze jej juz nie ma było sporo .I też wyła gdy zostawała sama .Obecnie problem juz nie istnieje.;)

Czy mozna ostatnie zdjęcia wykorzystać do ogłoszeń ?

Posted

funia napisał(a):
Danyw z całym szacunkiem ....Ale okresl sie z Mają bo im dłużej siedzi u Ciebie tym wieksza trauma bedzie dla niej kolejna zmiana domu ....
Czy masz zamiar ja zatrzymac ? Jesli nie ruszamy z ogłoszeniami bo to ,ze wyje pozostawiana sama to po prostu powie się ludziom o tym ....

W tej chwili Maja ma cieczkę i największym dla mnie teraz zadaniem jest upilnowanie jej.
Nie potrafię się na tę chwilę określić tym bardziej, że Maja jest niewysterylizowana. Macie tam przecież dużo innych psiaków do ogłaszania a Maji nie jest u mnie źle. :cool3:

Posted

zrobić Fifi ładne fotki graniczy z cudem :) ona jest taka szybka i tak nie lubi aparatu ze zaraz się odwraca
ale na kilkadziesiąt fotek z pomocą 2 osób kilka się udało zrobić i nagrać filmki :)

Posted

są dwa domki poważnie zainteresowane Fifi, trwa właśnie sprawdzanie tych domków ale i tak Fifi dpiero pójdzie do domku jak dojdzie do siebie po drugiej operacji która na razie jest odłożona bo Fifi ma cieczkę

Posted

Funia

sposrod kilku domkow wybralismy dwa najbardziej zainteresowane,ktore sa z nami caly czas w kontakcie i mocno wspieraja:)

mamy za soba juz wizyte PA w Zielonej Gorze i przyznam glosno,ze ten domek jest naszym faworytem:)

czekamy jeszcze na opinie domku w Rzeszowie...prawdopodobnie wizyta PA odbedzie sie w tym tygodniu...jezeli uzyskamy pozytywna opinie,chcialabym zaproponowac adopcje suni podobnej do Fifi...jest taka u tego Pana albo gdzies na DT? Ostatnio nie sledze watku regularnie,wybaczcie.

• 2 weeks later...