diana79 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 wspaniale! Plusia powodzenia w nowym domku :) Quote
Puszek-Okruszek Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 No i dlugo sie nie nacieszylismy szczesciem Plusi...malenka dzisiaj do nas wraca:( Quote
funia Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Co było powodem oddania?? Ps .Czy juz Majeczka moze byc ogłaszana ? Moja tymczaska o takim samym wyglądzie już niedługo jedzie do DS .Miałam ponad 30 telefonów w jej sprawie .Wybrałysmy najlepszy według nas. Quote
Puszek-Okruszek Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Wyglada na to,ze Plusia nie chce innego domku...chyba u nas czuje sie najlepiej? U panstwa w Bytomiu po dobie pobytu u nich zaczela byc agresywna podobno.Rodzina na prawde bardzo fajna,ale moim zdaniem kompletnie niedoswiadczona zwlaszcza jezeli chodzi o psy po przejsciach. Plusia wygladala dzisiaj tragicznie pod zwgledem psychicznym.Jak mnie zobaczyla w momencie mialam ja skulona na kolanach i okropnie sie zalila.Cala droge powrotna do domu lizala mnie po twarzy,a dopiero na miejscu zaczela sie zabawa i przytulanki...teraz biedna spi. Quote
Puszek-Okruszek Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 funia napisał(a):Co było powodem oddania?? Ps .Czy juz Majeczka moze byc ogłaszana ? Moja tymczaska o takim samym wyglądzie już niedługo jedzie do DS .Miałam ponad 30 telefonów w jej sprawie .Wybrałysmy najlepszy według nas. Moim zdaniem Majka jak najbardziej juz dawno nadaje sie do adopcji,zaznaczyc tylko trzeba,ze jest malym wyjcem i tyle:) Quote
malawaszka Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Puszek-Okruszek napisał(a):Moim zdaniem Majka jak najbardziej juz dawno nadaje sie do adopcji,zaznaczyc tylko trzeba,ze jest malym wyjcem i tyle:) a sterylka? ona miała cieczkę? już mi się pomieszało wszystko :splat: Quote
Puszek-Okruszek Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 malawaszka napisał(a):a sterylka? ona miała cieczkę? już mi się pomieszało wszystko :splat: Majka jest u Pani Danusi.Z tego co wiem to jeszcze nie miala cieczki,ale przeciez sterylke mozna zrobic i w DS. Quote
malawaszka Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 ja nie lubię wydawać psów bez sterylek... ale zrobicie jak chcecie nie wtrącam się Quote
funia Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Puszek-Okruszek napisał(a):Wyglada na to,ze Plusia nie chce innego domku...chyba u nas czuje sie najlepiej? U panstwa w Bytomiu po dobie pobytu u nich zaczela byc agresywna podobno.Rodzina na prawde bardzo fajna,ale moim zdaniem kompletnie niedoswiadczona zwlaszcza jezeli chodzi o psy po przejsciach. Plusia wygladala dzisiaj tragicznie pod zwgledem psychicznym.Jak mnie zobaczyla w momencie mialam ja skulona na kolanach i okropnie sie zalila.Cala droge powrotna do domu lizala mnie po twarzy,a dopiero na miejscu zaczela sie zabawa i przytulanki...teraz biedna spi. Dom nawet nie chciał o nią powalczyc i dac jej trochę czasu....Przykre ... Najlepiej wziąc prostszego w obsłudze.... Quote
danyww Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 malawaszka napisał(a):ja nie lubię wydawać psów bez sterylek... ale zrobicie jak chcecie nie wtrącam się Ja też chcę żeby sterylka była przeprowadzona kiedy Maja jest u mnie. :cool3: Nie ma pośpiechu z szukaniem jej domu bo jak to mówią: "gdy się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy" :diabloti: Quote
wilczy zew Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Puszek-Okruszek napisał(a):Wyglada na to,ze Plusia nie chce innego domku...chyba u nas czuje sie najlepiej? U panstwa w Bytomiu po dobie pobytu u nich zaczela byc agresywna podobno.Rodzina na prawde bardzo fajna,ale moim zdaniem kompletnie niedoswiadczona zwlaszcza jezeli chodzi o psy po przejsciach. Plusia wygladala dzisiaj tragicznie pod zwgledem psychicznym.Jak mnie zobaczyla w momencie mialam ja skulona na kolanach i okropnie sie zalila.Cala droge powrotna do domu lizala mnie po twarzy,a dopiero na miejscu zaczela sie zabawa i przytulanki...teraz biedna spi. jeśli z tą agresją prawda,to ona się bardzo bała Quote
Puszek-Okruszek Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 wilczy zew napisał(a):jeśli z tą agresją prawda,to ona się bardzo bała Raczej prawda,bo nawet dzieci Panstwa opowiadaly o zachowaniu Plusi.U nas malenka jest spokojna,chetna do zabawy,nie przejawia na razie agresji,ale bardzo sie rozszczekala.Nikt obcy nie moze nawet przejsc pod drzwiami. Quote
Puszek-Okruszek Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 danyww napisał(a):Ja też chcę żeby sterylka była przeprowadzona kiedy Maja jest u mnie. :cool3: Nie ma pośpiechu z szukaniem jej domu bo jak to mówią: "gdy się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy" :diabloti: Jednak oglaszac juz mozna:) Quote
diana79 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 zestresowała się biedna mała :( ale na szczęscie jest już u siebie i jest szczęśliwa :) Quote
Puszek-Okruszek Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Porobie nowe zdjecia dziewczynkom:) Fifi zaczela ladnie chodzic na operowanej lapce:) Quote
funia Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Puszek-Okruszek napisał(a):Jednak oglaszac juz mozna:) Ja nic juz nie rozumie ....To mozna czy nie ? Quote
funia Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='Puszek-Okruszek']Porobie nowe zdjecia dziewczynkom:) Fifi zaczela ladnie chodzic na operowanej lapce:) Wspaniała wiadomosc !!!!!!!! Quote
danyww Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 funia napisał(a):Ja nic juz nie rozumie ....To mozna czy nie ? Maja jest u mnie i ja z nią jestem na co dzień. Dlatego uważam, że jeszcze nie czas na konkretne ogłoszenia. Jak pisałam wcześniej: "co nagle to po diable". Quote
diana79 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 super że Fifi już ładnie chodzi na tej nóżce a jak się Plusia miewa? Quote
Puszek-Okruszek Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='diana79']super że Fifi już ładnie chodzi na tej nóżce a jak się Plusia miewa?[/QUOTE] Plusia przezywa adopcje,zrobila sie bardzo szczekliwa...tylko spokojny i cierpliwy domek jest tutaj wskazany. Quote
Puszek-Okruszek Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='funia']Ja nic juz nie rozumie ....To mozna czy nie ?[/QUOTE] Maja juz jest oglaszana na stronie sznaucerow.Plusia i Fifi tez,pomimo operacji.Na dobry domek trzeba czasami dlugo czekac...mamy przyklad Plusi:( ...Jezeli Majka nie bedzie gotowa to z pewnoscia domek poczeka na nia,ale uwazam,ze oglaszac mozna.Sami zdecydujcie,to jest tylko moje zdanie. Quote
Recommended Posts