Rybc!a Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Lizawkę i podawaczkę łapek! Ona jest słodka, wczoraj ją pomiziałam troszeńkę.. Quote
Gonitwa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ehh.. Tę śliczną młodą bidulę trzeba jak najszybciej stamtąd zabrać póki jeszcze nie nabrała złych nawyków... Mam na myśli niechęć do wszelkiego stworzenia... Wiecie, zazdrość robi swoje.... Quote
Rybc!a Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Dzisiaj wieczorkiem ciotka Rybc!a pododaje cię na kilku portalach, a nóż widelec się coś znajdzie? Quote
Gonitwa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 wystawiona na kupsprzedaj, niestety odzewu jakiegokolwiek brak:( Quote
Gonitwa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Nadzieja matką głupich,ale to nadzieja umiera ostatnia.... Quote
Rybc!a Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Gonitwa napisał(a):wystawiona na kupsprzedaj, niestety odzewu jakiegokolwiek brak:( No więc trzeba wziąć się do roboty i pododawać więcej ogłoszeń, bo od jednego świata nie zbawimy! Quote
fizia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Czyli gdzie jest juz ogłoszona? Na kupsprzedaj, kupiepsa.pl i gdzie jeszcze? Quote
Rybc!a Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 fizia napisał(a):Czyli gdzie jest juz ogłoszona? Na kupsprzedaj, kupiepsa.pl i gdzie jeszcze? Jeszcze na mojpupil.pl, alegratka.pl, i kilku takich malutkich portalach, już nie potrafię ich wymienić. Ale będę wdzięczna za wszystkie ogłoszenia! Quote
Rybc!a Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Proszę wszystkich o wstawienie w swój podpis mini bannerek z Lisią. Ona naprawdę potrzebuje pomocy. Dzisiaj wszystkie pieski ogłoszone zostaną również na www.trojmiasto.pl Wieczorem zajmę się kolejnymi ogłoszeniami dla Lisi. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Bardzo proszę. Quote
Mysia_ Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Lisiu zmykaj na górę :cool3: To taka sliczna sunia :loveu: I nie może znaleźć domku??? :shake: Quote
Gonitwa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Mysia dziękuję:):);) Lisiuniu kochanie, kiedy trafisz do nowego domu? Quote
Mysia_ Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Gonitwa jakie jeszcze macie wątki, może nie trafiłam do wszystkich :roll: Quote
Gonitwa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Wejdź w profil Rybci, tam są wszystkie... albo czekaj... http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32200&page=42 to jest wątek ogólno schroniskowy, tam kilka stron wcześniej są wypisane wątki wraz z linkami:) Quote
Gonitwa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Mam wrażenie, że ona też od szczeniaka jest w schronisku... Nie wiem czemu ale takie mam wrażenie.... Quote
Rybc!a Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Gonitwa napisał(a):Mam wrażenie, że ona też od szczeniaka jest w schronisku... Nie wiem czemu ale takie mam wrażenie.... To całkiem prawdopodobne... Quote
Gonitwa Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Czemu suczki mają taki przekichany los? Dlaczego mało to się na suczkę decyduje? Nie mówię tu o rasowcach... Szkoda słów po prostu... Quote
Rybc!a Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Gonitwa napisał(a):Czemu suczki mają taki przekichany los? Dlaczego mało to się na suczkę decyduje? Nie mówię tu o rasowcach... Szkoda słów po prostu... Pewnie dlatego, że sunie mają cieczki. Ludzie czasem nie są świadomi, że mogą się tego problemu pozbyć sterylizacją, a niektórym po prostu szkoda kasy na sukę... A szkoda, bo suczki są najkochańsze! Quote
Gonitwa Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Niestety tak jest. gadam z facetem który chce dopuścić swoją sznaucerkę z rodowodem z psem bez... nic do niego nie trafia. Nie może jej wystawiać bo nie ma nogi,a chce "dać komuś takie szczęście jakim jest jego suczka a jednego szczeniaka sobie zatrzymać"... Sorrki z offtop, ale gdzieś napisać to musiałam.... Lisiuniu, kiedy trafisz na swojego człowieka? Quote
Recommended Posts