Rybc!a Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 12 maja 2007r. Powiem wam tak- sunia jest nadal radosna nad podziw, skacze, cieszy się- ale bardzo,bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Każda chwila spędzona przy nim sprawia jej ogromną radość. Nie pozwólmy na to, by straciła wiarę w człowieka. Już wystarczająco długo się naczekała, pomóżcie mi znaleźć dla niej chociaż DT. To naprawdę rewelacyjna suczka, zasługuje na najlepszy dom pod słońcem. Idealnie nadaje się do domu z dziećmi. Pomóżmy jej! Edytuję, a przy okazji wklejam zdjęcia z innych stron wątku: Często widzę kogoś kto przyszedł po przyjaciela, równie często przechodzisz obok mojej budy. Czasami przelecisz ręką po moim grzbiecie, czasami nawet mnie nie zauważysz. Nie widzisz otchłani samotności w moich oczach, Nie pomyślisz,że własnie moje serce znów zostało złamane, że serce które może być twoje rozpada się na milinony kawałków. Czasami zastanawiam się czy warto mieć nadzieję? Cześć. Mam na imię Lisia. Tak wołają na mnie dziewczyny, które mnie czasem odwiedzają. Nie reaguję na to imię. Jestem młodziutka. Mam ok. 1-2 lata. Niestety, dziewczynom nie udało się zrobić zdjęcia gdy stoję. Mówią , że jestem szalona, zabawna i kochana. Skaczę na mury, żeby każdy mnie zobaczył. A chociaż pogłaskał. Bardzo mi na tym zależy. Dziewczyny mówią, że mam śliczne złote oczy. Podziałają na kogoś? Czy ktoś się we mnie zakocha? Dlaczego przez głupotę nieodpowiedzialnego człowieka muszę być w tym miejscu? Dlaczego jest tu tak dużo krat i psich, nieszczęśliwych oczek ? Dlaczego ? Apeluję do was, o dom dla Lisi. Mimo tego, że nie uchwyciłam chwili gdy Lisia stała na 4 łapach, to uwierzcie mi że nie jest duża. Sięga do kolana. Quote
basia0607 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Lisia kocha ludzi,jest bardzo biedna w zamknięciu ! Quote
Gonitwa Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Lisia, kolejna kochana duszyczka zamknięta za kratami schroniska.... Quote
Rybc!a Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Czy ktoś mógłby dodać ją na kupiępsa.pl, Allegro ? Quote
Rybc!a Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='fizia']Ja mogę dac na kupiepsa.pl Byłabym wdzięczna Quote
Rybc!a Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Widziałam dzisiaj moją kochaną Lisiczkę... Tak patrzyła... Te oczy... Prosiła, bym ją pogłaskała... A ja nie mogłam... Tak piszczała, gdy odchodziłam... Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Rybc!a napisał(a):... Prosiła, bym ją pogłaskała... A ja nie mogłam... Beznadziejne kierownictwo schroniska :mad: Quote
nata od jadzi Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 jaka przerażona psinka :( trzeba ją pokazać... Quote
Gonitwa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ała jak mnie nogi bolą po tych żonkilowych polach nadziei... całe szczęście że się szybko skończyło. trochę pieniędzy uzbieraliśmy, szkoda tylko że na schronisko takich akcji się nie prowadzi... zawsze to na jakiś hotel.. czy coś... yhh... Quote
Rybc!a Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Podrzucę cię na dzień dobry, złotko ! Quote
Rybc!a Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Podbijam ślicznotę, może dziś los się do niej uśmiechnie? Quote
Gonitwa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 tutaj też nikogo? biedna psinka :( nawet tutaj nie ma zainteresowania Tobą... Quote
Recommended Posts