Gonitwa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Śliczna czekoladko! Staramy się jak możemy ale jakoś słabo nam idzie.... Quote
Gonitwa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Czekoladko widzę, że masz fankę. drasunia tylko do Ciebie chyba zagląda... Quote
bumerang Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Podnoszę śliczna czekoladkę! spojrz w jej oczka i pokochaj! Quote
drasunia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Bo ja się bardzo kocham w brązowych pięknościach!!! I chcą, żeby szybciutko znalazła domek ! ! ! Quote
Rybc!a Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Dziękuję dziewczyny, za podbijanie wątku. Czy w końcu ktoś zakocha się w Czekoladce? A może jej już nie ma w schronie? Okaże się to już niedługo...przy najbliższej wizycie... Quote
bumerang Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Będziemy czekać za dobrymi nowinami :loveu: Quote
bumerang Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Drasunia potrzebuje kontaktu z osobą ktora może pośredniczyć w adopcji Czekoladki - z 4 łap z ogloszenia odezwała sie pani - chetna adoptowac czekoladkę! proszę sprawdzic co się dzieje z czekoladką! Drasunia prosi o kontakt zostawiała wiadomości i nie ma odzewu! co sie dzieje!!!! Quote
drasunia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Czekoladka do góry szukamy Ci domku!!! Buziaczki ode mnie i mioch dzieci!!! Quote
Gonitwa Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 jest zdjęcie nowe czekamy tylko ażeby Rybc!a je opublikowała.... Quote
Rybc!a Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Bumerang jestem już ! Gdy wrócę do domu odezwę się do pani, która mieszka w Grudziądzu i jest zainteresowana, niestety teraz nie mam takich możliwości. Zdjęcie nowe mam , jest przeurocze, ale też dodam dopiero wieczorkiem! Quote
bumerang Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 dzięki - może coś z tego wyjdzie,ale nie zapeszajmy, trzymajmy mocno kciuki!!!!!:loveu: Quote
Rybc!a Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Napisałam, bo mam pocztę z tlenu, ale skonfigurowaną na Outlok Express, wysłałam przez stronę WWW tlen.pl, nie wiem czy się wysłała dla pewności w domu wyślę jeszcze raz! Quote
Gonitwa Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 wesoła jak zwykle, ale smutna gdy odchodzimy,nie zabierając jej ze sobą... Quote
drasunia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Tak mi przykro, że nie moge jej wziąć :placz: . A czy nie wiesz coś o tej Pani, której email przekazałam Rybci? Odzywała się może? Quote
Rybc!a Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 JESTEM! E-mailuję z panią, ale bardzo nie spodobał mi się jej ostatni post... Uważa, że sukę powinno się rozmnożyć, że tak jest w anatomii, a sterylizacja to szkodliwy zabieg. Wytłumaczyłam jej wszystko, zobaczymy co z tego wyjdzie?! Quote
anula1959 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Rybc!a napisał(a):JESTEM! E-mailuję z panią, ale bardzo nie spodobał mi się jej ostatni post... Uważa, że sukę powinno się rozmnożyć, że tak jest w anatomii, a sterylizacja to szkodliwy zabieg. Wytłumaczyłam jej wszystko, zobaczymy co z tego wyjdzie?! Anusiu , chyba nie oddasz psiny Pani , która chce mnożyć psie niechciane dzieci co?:mad: Quote
drasunia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Może da się namówić na ksatrację chętnie bym sie dołożyła:p Kurcze moje sunia nie miała szczeniąt przez pięć lat i jakoś unikneliśmy urojonych ciąży. Może Pani wierzy w stereotypy, że suka powinna mieć jeden miot:roll: . Quote
Rybc!a Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Ja powiem tak: beznadziejna sprawa, psa bym tam nie oddała, a sama pani nawet zreazygnowała bo " mogłaby nie spełnić oczekiwań które byłby później kontrolowane " Kłóci się ze mną, że suka wariuje jak się nie oszczeni, że pozytywniejsza jest jedna ciąża niż zabieg sterylizacji, że tak pisze w anatomii i ja się na niczym nie znam. Szukamy dalej domku dla Czekoladki! Quote
drasunia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Rybcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo ja na Ciebię czekam. Rozmawiałam telefonicznie z naprawdę fajną Panią z Pabianic jest zauroczona Czekoladką:loveu: !!!! Gdzie się szwendasz;) ??? Rozmawiałam dwa razy i bardzo mi się spodobała. Zadzwoniła , a to dużo znaczy. Wiem sama sprzedawałam pieski i szukałam im dobrych domków. Odezwij się jak wrócisz do domku. Ależ jestem upierdliwa, nie?:lol: Quote
Recommended Posts