Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję dziewczyny, za podbijanie wątku.
Czy w końcu ktoś zakocha się w Czekoladce?
A może jej już nie ma w schronie?
Okaże się to już niedługo...przy najbliższej wizycie...

Posted

Drasunia potrzebuje kontaktu z osobą ktora może pośredniczyć w adopcji
Czekoladki - z 4 łap z ogloszenia odezwała sie pani - chetna adoptowac czekoladkę! proszę sprawdzic co się dzieje z czekoladką!
Drasunia prosi o kontakt zostawiała wiadomości i nie ma odzewu!
co sie dzieje!!!!

Posted

Bumerang jestem już !
Gdy wrócę do domu odezwę się do pani, która mieszka w Grudziądzu i jest zainteresowana, niestety teraz nie mam takich możliwości.
Zdjęcie nowe mam , jest przeurocze, ale też dodam dopiero wieczorkiem!

Posted

Napisałam, bo mam pocztę z tlenu, ale skonfigurowaną na Outlok Express, wysłałam przez stronę WWW tlen.pl, nie wiem czy się wysłała dla pewności w domu wyślę jeszcze raz!

Posted

JESTEM!
E-mailuję z panią, ale bardzo nie spodobał mi się jej ostatni post...
Uważa, że sukę powinno się rozmnożyć, że tak jest w anatomii, a sterylizacja to szkodliwy zabieg.
Wytłumaczyłam jej wszystko, zobaczymy co z tego wyjdzie?!

Posted

Rybc!a napisał(a):
JESTEM!
E-mailuję z panią, ale bardzo nie spodobał mi się jej ostatni post...
Uważa, że sukę powinno się rozmnożyć, że tak jest w anatomii, a sterylizacja to szkodliwy zabieg.
Wytłumaczyłam jej wszystko, zobaczymy co z tego wyjdzie?!

Anusiu , chyba nie oddasz psiny Pani , która chce mnożyć psie niechciane dzieci co?:mad:

Posted

Może da się namówić na ksatrację chętnie bym sie dołożyła:p
Kurcze moje sunia nie miała szczeniąt przez pięć lat i jakoś unikneliśmy urojonych ciąży. Może Pani wierzy w stereotypy, że suka powinna mieć jeden miot:roll: .

Posted

Ja powiem tak: beznadziejna sprawa, psa bym tam nie oddała, a sama pani nawet zreazygnowała bo " mogłaby nie spełnić oczekiwań które byłby później kontrolowane " Kłóci się ze mną, że suka wariuje jak się nie oszczeni, że pozytywniejsza jest jedna ciąża niż zabieg sterylizacji, że tak pisze w anatomii i ja się na niczym nie znam.

Szukamy dalej domku dla Czekoladki!

Posted

Rybcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo ja na Ciebię czekam. Rozmawiałam telefonicznie z naprawdę fajną Panią z Pabianic jest zauroczona Czekoladką:loveu: !!!! Gdzie się szwendasz;) ??? Rozmawiałam dwa razy i bardzo mi się spodobała. Zadzwoniła , a to dużo znaczy. Wiem sama sprzedawałam pieski i szukałam im dobrych domków. Odezwij się jak wrócisz do domku. Ależ jestem upierdliwa, nie?:lol: