Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Tanitka one wyglądają super ttramwajjamniczy:lol:
I zobacz jak STefulka odmlodniala:lol:
ma w końcu kogo nauczać jamniczych tajemnic.
Stefulka pewnie cieszy ie z towarzyszki:lol:
Jamniki bardzo lubia być w grupie:lol:
a przecież trzeba co najmniej 6 jamników
,żeby robily za jednego wyżla
WAGOWO:evil_lol:

A caly czas nie rozumiem jednego,
dlaczego jamnik to pies na 5 minutowe spacerki??
Moje dwa upiory niedawno lataly na spacerku 3 godzinnym
po lesie i łąkach wraz z goldenką.

I po powrocie z spaceru stwierdzilam
ze zgubilam klucze od wszystkiego,wrócilysmy i
i kto ucieszyl sie z spacerku -bis???:crazyeye:
i latał jakby las zobaczył pierwszy raz od miesiaca???:crazyeye:
Nie ,nie goldenka tylko moje dwa upiorki:razz:
Goldenka pilnowala samochodu w środku
a biegaly z nami upiory,
i klucze na końcu zostaly znalezione.

Tak ZUZA doskonale nadawałaby sie na agility:lol:
I jedno wiem jamnik majacy gdzie zużyć swoją energię,
w domu jest spokojny i nie niszczy.

pozdrowionka Tantko dla Ciebie jamniczek i calej FAMILI:loveu: :loveu:

Posted

Stefusia tak bardzo się nie cieszy. Ona już jest słabiutka, a Zuzia ją zaczepia, trąca nosem, obszczekuje do zabawy, a Stafcia jakoś nie bardzo:shake: Poza tym Zuzia cały czas kombinuje jak na kolankach i pod kołdrą zająć najlepszą pozycję, a Stafcia jakby czując jej siłę, ustępuje i ma taki żal w oczach....

a Zuzia rzeczywiście jak sie wyszaleje to inny pies, a jak ona biega- nie biega, fruwa w powietrzu:lol:

Posted

tanitka napisał(a):
jamnicza śliczność dziś została na 5 godzin w domu sama (oczywiście w towarzystwie ze Stefcią i Luką) i zniszczeń żadnych nie zanotawaliśmy:lol:

No tak, jamnik sam i jamnik w towarzystwie to dwa zupełnie różne psy :cool3:
Tanitka, czy ja dobrze pamiętam... że Ty pisałaś kiedyś... że nie przepadasz za jamnikami...? :evil_lol:

Proszę ode mnie wypieścić Stefcię. Wyobrażam ją sobie - trochę już zmęczoną życiem paróweczkę, teraz czującą zagrożenie ze strony Zuzy. Stefcia to przecież jedna z moich ulubienic na dogo, zdecydowana czołówka :loveu:

Posted

Tanitka, czy ja dobrze pamiętam... że Ty pisałaś kiedyś... że nie przepadasz za jamnikami...? :evil_lol:

tak, tak, ale popatrz co to się z człowiekiem robi na starość:evil_lol: - szybko łapie nowe infekcje np. jamniczaną:lol:

Posted

tanitka napisał(a):
tak, tak, ale popatrz co to się z człowiekiem robi na starość:evil_lol: - szybko łapie nowe infekcje np. jamniczaną:lol:

:diabloti: jak tu sie oprzec przemilej paroweczce, patrzacej w oczy z zaangazowaniem i uwielbieniem Panci...

Ciekawa jestem jak to bedzie z weryfikacja domkow. Cos mi sie wydaje ze Tanitka teraz to juz odsiew na maxa przeprowadzi...Biedne domki:lol:

Posted

dobrze, ze to Chrupek i Neris robią odsiew:evil_lol:

a Zuzia już jest zadomowiona, najchętniej cały dzień spędzałaby na dworzu w pogodni za zwierzyną latajacą. POtem pada jak kamień i śpi, aż do nastenego wypadu na dwór. Poza tym jest grzeczna i kochana :lol:

Posted

Jedna pani codziennie wydzwania o Zuzę - dzwoni, dzwoni i może sobie wydzwoni...

dziś przyjeżdża sobaczyć Zuzię o 18.30. Trzymajcie kciuki żeby Pani mi i Zuzi się spodobała;)

Posted

Pani przyjechała, była zachwycona Zuzią, ale dziś w życiu Pani wydarzyło się coś, co zmieniło jej plany na najbliższy czas. Żal jej bardzo było, ale zdrowy rozsądek przede wszystkim. Pani byłaby dobrym domem dla Zuzi.