Neris Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 a ciotka Lulka to nie wiiii że Nerisowa internet ma kiepski i ciągle jom rozłącza? I na fotosik po 3 razy musi wgrywać zanim załapie... Quote
boksiedwa Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Może jakiś plakaci dla metróweczki - paróweczki? jeśli tak to dajcie namiary na pw, jutro coś pomyslę. Moje zołzy boksy niestety jej nie przyjmą do stada :( Quote
basia0607 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jewka z ostródy szuka własnie takiej jamnisi. Jak na zlość nie ma jej na gg od pewnego czasu.Zmnalazlam osobe,która ma jej sprawe Waszej psiny przedstawic , dajcie nam troche czasu. To bardzo dobry dom ! Powiedzcie ,czy ta bidulka to jest ta z pierwszych zdjęc,bo tam jamnikow jest więcej . Moglabym ja wziąść do siebie ale w poniedzialek jade do naszego schronu po jamniczke mini na tymczas. Waszej piekności potrzebny jest dom stały. Quote
Celina12 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 I jak samopoczucie Zuzi??? Dalej przestraszona? Zuzia prosi o ciepły kącik w domku.....pokochaj Ją!!!! Quote
Neris Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 basia0607 napisał(a):Jewka z ostródy szuka własnie takiej jamnisi. Jak na zlość nie ma jej na gg od pewnego czasu.Zmnalazlam osobe,która ma jej sprawe Waszej psiny przedstawic , dajcie nam troche czasu. To bardzo dobry dom ! Powiedzcie ,czy ta bidulka to jest ta z pierwszych zdjęc,bo tam jamnikow jest więcej . Moglabym ja wziąść do siebie ale w poniedzialek jade do naszego schronu po jamniczke mini na tymczas. Waszej piekności potrzebny jest dom stały. Basiu, na wszystkich zdjęciach w tym wątku jest jedna i ta sama jamniczka Zuza. Dzisiaj Zuza pomachała do mnie ogonkiem, widać że już jest mniej przerażona. Psów jednak nadal się dość boi. Jutro odrobaczamy, a zaszczepimy za parę dni. Quote
Tiger Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ależ ona jest śliczna ................ Cudeńko!!! I taka przerażona .:-( :-( :-( Zulejko .........jesteś cudem ...na pewno szybko znajdziesz dom !!!!! Quote
Matusz Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Gdzie jest teraz Zuza ??? ile ma latek?? Tak jak Basia pisała, w Ostródzie jest dla niej wspaniały dom, zobaczymy, ja juz przesłałem jewce link do watku, pewnie jutro cos napisze na watku jak bedzie w pracy, w domu chwilowo nie maja neta... Śliczna Zuzia :) Quote
Matusz Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Lulka napisał(a):sunia jest pod Warszawa, ma 3 lata aha, jutro napisze co i jak, jak nie ja to sama jewka napisze, Quote
Celina12 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Co słychać u Zuzi ? Cioteczka Neris pewnie już kocha Ją okropnie-domki zgłaszają się? Quote
Neris Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Zgłosiła się do mnie Angielka poszukująca jamniczki, spotykamy się u niej w domu w środę. Trzymajmy kciuki... Quote
romenka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 będzie wszystko dobrze,wierzę w to :loveu: Trzymam mocno kciuki za Zuzę i Wy też kochani trzymjcie!!!! Quote
BosiaB_86 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ja również trzymam :kciuki::kciuki::kciuki: mam nadzieje, że pomogą i ślicznotka znajdzie kochający domek :loveu: Quote
Kasia25 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Czyli jutro, to spotkanko, tak? No, to trzymamy! Neris, a chuda sopocka, parówka w domku:lol: Quote
Neris Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Kasiu, dzisiaj jest poniedziałek!!!! W każdym razie domu w Ostródzie nie trzeba na razie informowac że jamniczka zaklepana, jeśli pani mi się nie spodoba to uderzamy tam, OK? Quote
Lulka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 jakby co to mamy jeszcze jedno cudo, co prawda tylko jamnikowate (mocno naciągane) ale jaka słodka, zobaczcie jak patrzy :loveu: http://www.psy-warszawa.pl/index.php?go=suczki/tina Quote
malagos Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 To cudko "Lulkowe" to wypisz-wymaluj moja Malinka :crazyeye: :loveu: Zastapi jamnika jak nic, widać po ślicznych i wiernych ślepkach! Quote
Lulka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 he he to co malagos....mam jej juz walizeczke pakowac? :diabloti: Quote
malagos Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Mam już jamniczka, dziekuję :diabloti: Ale moze ta dziewczyna z Ostródy?.....Mojej Malince stały dom znalazła Bea1, koło Wrocławia, moze napisz, Lulka, do niej? Quote
Recommended Posts