Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

młoda suczka znaleziona w okolicach Swarzędza
szuka kontaktu z człowiekiem,spokojna, łagodna, wystraszona sunia potrzebuje Waszej pomocy.

szukamy dla niej bardzo pilnie domu tymczasowego lub stałego, sprawa jest o tyle pilna, że może trafić do schroniska, gdzie juz jej nie bedziemy mogli pomóc.
prosze -pomóżcie nam ja uratowć!!!

Posted

Jaka to jest mieszanka,czy bokserowata czy mieszanka ze staffordem? Ach jaka ta psineczka jest wystraszona ,jaka jest biedna.Teraz przychodza zimne wilgotne din i noce,a ona nie ma odpowiedniej sierci zeby przebywac na dworze,moze sie szybko przeziebic.
Do jakie schroniska miala by trafic?
Czy ten sznaucerowaty ze Swarzedza jest w DT?

Posted

sznaucerowata sunia jest na DT
raczej umaszczenie przypomina boksera ale mordka jak widać ni bokser ni stafford - łagodna mieszanka
nie mamy dużo czasu bo trafi do przetłoczonego sch w szamotułach

• 2 weeks later...
Posted

sunia nadal w przechowalni W każdej chwili moze trafić do schonu. Szkoda jej: jest taka delikatna i łagodna. Do tej pory nie trafiliśmy na zainteresowane i dobre domy. Szukamy miłośnika takiej rasy. Sprawa bardzo pilna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Zaczyna coś się dziać Może uda sie wyciągnąć Suńkę. Do wczoraj była sama w przechowalni dziś jadę ją zobaczyć i porobię zdjęcia. A sunia w prezencie niedzielnym będzie miała spacer.

Nic na razie wiecej nie napiszę by nie zapeszyć. Trzymajcie kciuki.

Posted

Nie mamy - byłam tam wieczorem więc nie dało rady zrobić fajnych zdjęć. :(

Ale wyciągnęłam ją z kojca by troche bliżej poznać panienkę. Jestem nią oczarowana Mimo ciemnicy, i obcych ludzi zdała egzamin na medal. To pies kt kocha ludzi ponad wszystko

Pilnie szukamy dla niej dt lub ds Za chwilę nie będziemy mogli jej chronić. I będzie z wielu zrozpaczonych schroniskowych psiaków!!!!!!

Posted

Ojej nie dajecie jej do schroniska ,tam zniknie miedzy masa psow.Ona sie nie przebije w tej masie zywych zwierzat.za duza jest konkurencja.
zdjecia i opis sa potrzebne wg.schematu
Imie,rasa,wiek,cm do grzbietu,kastrowana czy nie,szczepiona czy nie,do kogo sie nadaje,jak reaguje na koty ,jak reaguje na inne psy,suczki,czy umie chodzic na smyczy,itd

Posted

Tosia, w typie amstafa, najwyzej rok, nie steryliyowana, nie mamy wiedzy czy byla szczepiona, jest zywym radosnym bardzo kontaktowym psem, umie chodzic na smyczy, ok do psow

W przechowalni jest drugi pies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tosia ma coraz mniej szans!!! Pilnie szukamy dla niej chocby dt!

My bierzemy na siebie wysteryliyowanie Tosi

Posted

moja siostra ma wolne w swoim hoteliku jezeli bylibyście zainteresowani, od zaraz wolne. ja w swoim bede miala dopiero w drugim tygodniu listopada wolne...nic więcej mi do głowy niestety nie przychodzi...

Posted

Sara2011 napisał(a):
Ile sunia waży? Czy ona jest duża?

Jest przed kolano, drobna, waży może najwyżej 12 kg

Od wczoraj jest w hotelu pod Swarzędzem. Jest naprawdę supre psiakiem, zgodna z innymi psami. Kocha wszystko i wszystkich:)

Posted

http://www.dogomania.pl/forum/threads/208007-Jason-%E2%80%93-juz-w-domu!!!-Rozliczenie-hotelu

Mam wielką prośbę do psiarzy którzy wpłacili pieniążki na Nesa. Teraz to już się zrobiła kasa na psy schroniskowe swarzędza. Nes dawno w domu, więc nie potrzebuje wsparcia, Jason troche skorzystał też, ale jeszcze co nieco zostało. Czekało długo na potrzebujących i myślę że nie ma co by nadal leżały. Niech służą psiakom - teraz jest Toska w potrzebie,
Czy możemy przeznaczyć te pieniążki na nią?

• 2 weeks later...