gayka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Namierzyłam nową niemiecką karmę.Może nie nową , ale pierwszy raz ja ja zobaczyłam. Dostałam próbki, ale jeszcze nie testowałam. Może ktoś ma jakies doświadczenia . Podoba mi się skłd dwóch : [FONT=Verdana]Christopherus Super Premium[/FONT] [FONT=Verdana]Karma dla wrażliwych psów ( jagnięcina + ryż ) [FONT=Verdana]Skład: [/FONT][FONT=Verdana]Jagnięca mączka mięsna (25%), ryż (25%), jęczmień, ryż łamany, pulpa buraczana, olej z łososia (2,5%), tłuszcz zwierzęcy, suszone drożdże (betaglukan), ekstrakt wątróbki drobiowej, olej lniany, lecytyna, fruktooligosacharydy (FOS). i jeszcze ta fajnie wygląda: Christopherus – karma bezglutenowa jeleń + ziemniaki Skład: Suszone ziemniaki (40%), mączka z mięsa jelenia (15%), suszone wysłodki buraczane, białko ziemniaczane, skrobia ziemniaczana, tłuszcz zwierzęcy, całe suszone jaja, suszone drożdże (betaglukan), olej z łososia (1,5%), siemię lniane, hydrolizowana wątróbka drobiowa, suszone zioła, FOS (fruktooligosacharydy) jest też zwykła z kurakiem : Christopherus – dla psów dorosłych Drób + Jagnięcina + Jajko + Ryż Skład: Drobiowa mączka mięsna (21%), Ryż (18%), kukurydza, ryż łamany, jęczmień, pulpa buraczana, hydrolizowane białko drobiowe, mączka mięsna z jagnięciny (2%), mączka ze śledzia, olej z łososia (2%), proszek z globiny, tłuszcz zwierzęcy, suszone drożdże (betaglukan), hydrolizowana wątróbka drobiowa, suszone całe jaja (1%), olej lniany, lecytyna, fruktooligosacharydy (FOS) [/FONT][/FONT] Quote
catty Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Ta druga powinna nazywać się nie: jeleń + ziemniaki, a ziemniaki + odrobina jelenia ;] Quote
LadyS Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Dla mojego się nie nadaje - wszędzie drób ;) Quote
Recommended Posts