Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Namierzyłam nową niemiecką karmę.Może nie nową , ale pierwszy raz ja ja zobaczyłam. Dostałam próbki, ale jeszcze nie testowałam.
Może ktoś ma jakies doświadczenia . Podoba mi się skłd dwóch :

[FONT=Verdana]Christopherus Super Premium[/FONT]
[FONT=Verdana]Karma dla wrażliwych psów ( jagnięcina + ryż ) [FONT=Verdana]Skład:
[/FONT]
[FONT=Verdana]Jagnięca mączka mięsna (25%), ryż (25%), jęczmień, ryż łamany, pulpa buraczana, olej z łososia (2,5%), tłuszcz zwierzęcy, suszone drożdże (betaglukan), ekstrakt wątróbki drobiowej, olej lniany, lecytyna, fruktooligosacharydy (FOS).

i jeszcze ta fajnie wygląda:

Christopherus – karma bezglutenowa

jeleń + ziemniaki Skład:
Suszone ziemniaki (40%), mączka z mięsa jelenia (15%), suszone wysłodki buraczane, białko ziemniaczane, skrobia ziemniaczana, tłuszcz zwierzęcy,
całe suszone jaja, suszone drożdże (betaglukan), olej z łososia (1,5%), siemię lniane, hydrolizowana wątróbka drobiowa, suszone zioła, FOS (fruktooligosacharydy)

jest też zwykła z kurakiem :

Christopherus – dla psów dorosłych

Drób + Jagnięcina + Jajko + Ryż Skład:
Drobiowa mączka mięsna (21%), Ryż (18%), kukurydza, ryż łamany, jęczmień, pulpa buraczana, hydrolizowane białko drobiowe, mączka mięsna z jagnięciny (2%), mączka ze śledzia, olej z łososia (2%), proszek z globiny, tłuszcz zwierzęcy, suszone drożdże (betaglukan), hydrolizowana wątróbka drobiowa, suszone całe jaja (1%), olej lniany, lecytyna, fruktooligosacharydy (FOS)

[/FONT][/FONT]