agata :) Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Jakby mi też ktoś chciał robić fotki jak uciekam z ringu młodego prezentera to nie mam nic przeciwko, byle by tylko nie wstawiać na jakiegoś youtube'a czy coś xD Karolina_Nett, musimy się spotkać w końcu ;) chyba mnie kojarzysz z blogów ;)? Quote
Goldek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Wiza napisał(a):ehh Goldek ty zawsze musisz się przed wystawami tak podniecać?! :lol: Ażebyś wiedziała że muszę!!! :p Quote
agata :) Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 podniecajcie się podniecajcie, żebyscie wiedziały jakie ja mam koszmary w nocy! Quote
marymek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ale tu off... Wchodze dowiedziec się jakichś konkretów na temat tej wystawy, a tu wasze wypowiedzi o tym jak się podniecacie wystawą. :shake: No bez przesady. Załóżcie sobie na Off topicu wątek o podniecaniu się przed wystawami i tamten temat zaśmiecajcie. Sorki za OT :lol: Quote
agata :) Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 No dobra, wróćmy :p mam pytanie które mam nadzieje nie zamieni się w ot: kto chciałby się spotkać w Zabrzu? Quote
Goldek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='agata :)']No dobra, wróćmy :p mam pytanie które mam nadzieje nie zamieni się w ot: kto chciałby się spotkać w Zabrzu? Ja... :) Ale to zależy, bo najpierw Goldenka 02 musi wysłuchać litanii jak sobie z Magią poradzić na ringu, czy raczej jak można PRÓBOWAĆ poradzić sobie z nią na ringu i jeśli to był off to z góry przepraszam:) Wie ktoś o której godzinie rozpoczyna się sędziowanie? Quote
marymek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Sędziowanie napewno o 10:00 jak chyba na każdej wystawie. ;-) Quote
Goldek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 marymek napisał(a):Sędziowanie napewno o 10:00 jak chyba na każdej wystawie. ;-) Czasami mówią że o 9:30... ok, a więc mogę spokojnie jechać na 9:30 Quote
agata :) Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Goldek jak zobaczysz dziewczynę ubraną na czarno znaki szczególne czarne trampki z Wizą od Ali to podchodź śmiało :) Własnie, o której bym miała być na młodego? Wie ktoś? Bo ja jestem zielona, kompletnie. Dziś przyjechałam do Rybnika o 13, niech żyje moja mama farbująca włosy o godzinie 11:30. Quote
Goldek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 agata :) napisał(a):Goldek jak zobaczysz dziewczynę ubraną na czarno znaki szczególne czarne trampki z Wizą od Ali to podchodź śmiało :) Własnie, o której bym miała być na młodego? Wie ktoś? Bo ja jestem zielona, kompletnie. Dziś przyjechałam do Rybnika o 13, niech żyje moja mama farbująca włosy o godzinie 11:30. Ok, spoko, bo z Alą na pewno przynajmniej na chwilę będę:) Ma obciąć Magię więc wiesz:) Właśnie z nią gadam, na dodatek:) Quote
agata :) Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Goldek gdybym mogła chwilkę potrenować z Magią byłabym wdzięczna :) Quote
Goldek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 agata :) napisał(a):Goldek gdybym mogła chwilkę potrenować z Magią byłabym wdzięczna :) Nie ma sprawy, spoko;) Ps. Jej też to dobrze zrobi, kilka osób nieznanych z nią poćwiczy, przyzwyczai się:) Quote
agata :) Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Dzieki :) Tak się właśnie zastanawiam czy brać mojego ucholca czy nie... Quote
Goldek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 agata :) napisał(a):Dzieki :) Tak się właśnie zastanawiam czy brać mojego ucholca czy nie... Z Magią na pewno możesz poćwiczyć...:) A rozumiem że ringi są [podzielone tak jak grupy? Tzn., że dla grupy 8 jest ring ósmy, dla 4 czwarty... A zresztą, i tak nic na stronie nie ma... Quote
Agasia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Mam juz transport - będziemy z małą w szczeniakach! ;) Quote
marymek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ringi są podzielone nie na grupy, tylko na sędziów ;-) Powiedzmy sędzia X ma ring nr.1 i ocenia np. całą grupę V, sędzia Y ma ring nr.2 i powiedzmy ocenia tylko goldeny, itp. itd. Quote
Goldek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 marymek napisał(a):Ringi są podzielone nie na grupy, tylko na sędziów ;-) Powiedzmy sędzia X ma ring nr.1 i ocenia np. całą grupę V, sędzia Y ma ring nr.2 i powiedzmy ocenia tylko goldeny, itp. itd. W Nowym Targu byly podzielone na grupy... No alde jeśli będzie tak jak mówisz, to ja nie mam pojęcia gdzie będą goldki... Pewnie zobaczy sie na wystawie Quote
Guest Agata_B Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 agata :) napisał(a):Dzieki :) Tak się właśnie zastanawiam czy brać mojego ucholca czy nie...Dorę bierz obowiązkowo :lol: Quote
agata :) Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 W zeszłym roku byłam i było bez problemów, dziś też z nią byłam (nawiasem mówiąc, wzbudziła sensację - "ojej, jaki śliczny piesek, to szczeniaczek prawda?") , tylko że nie wiem czy zazdrosna o mnie nie będzie... Ale raczej ją biorę, więc dogomaniacy - prawie-spanielka czarny metallic w żółtych szelkach w łapki to Dora :lol: Quote
eria Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 agata :) napisał(a):W zeszłym roku byłam i było bez problemów, dziś też z nią byłam (nawiasem mówiąc, wzbudziła sensację - "ojej, jaki śliczny piesek, to szczeniaczek prawda?") , tylko że nie wiem czy zazdrosna o mnie nie będzie... Ale raczej ją biorę, więc dogomaniacy - prawie-spanielka czarny metallic w żółtych szelkach w łapki to Dora :lol: hehe to się chyba nie da przegapić:cool3::cool3:bedziem wypatrywac Quote
agata :) Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Oj nie da, zwłaszcza jak małe uchate czarne coś chce wskoczyć na kolana i wylizać od stóp do głów :lol: ale i tak ją kocham ;p Quote
Guest Agata_B Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 wiadomo :cool3: Chciałabym ją spotkać na żywo :loveu: Quote
agata :) Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Przyjedź do Zabrza :) Trochę zeszłyśmy z tematu o wystawie w Zabrzu na temat o moim uszastym przyjacielu (notabene właśnie zjadającym mi kanapki z talerza, ale cóż lajf is brutal), chyba jej założę osobny temat/galerię :cool3: Quote
BBeta Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Widze, że dogomaniaków będzie sporo :cool3: Sama bym się wybrała Quote
agata :) Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Osobiście nie mam nic przeciwko :) Najlepiej z psiną jako osobą towarzyszącą ;) Quote
Recommended Posts