Frytela Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 dadejowa ma briarda ;) a moje! przecie te krótkie łapy są za krótkie i brzuchy od razu czarne :/ Quote
Wiza Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 dla nas to troche dobrze - bo kiara bedzie puchata po otrzepaniu Quote
korali Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Kupiłam rocznego pieska Ruda Sląska okolice Zabrza musze pojechać po niego w przyszłym tygodniu. Pisałam już że boje sie go zabierac od włascicieli i narażac na dodatkowe stresy robiac mu 3 godz podróz pociagiem. Dlatego mam zapytanie czy może bedzie ktos jechał z wrocławia do Zabrza (na wystawe) i z powrotem i mogłabym się z nim zabrać. Quote
EveL_ Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 W tamtym roku było zimno, ale nie padało, więc nie kraczcie ;) Quote
Goldek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='EveL']W tamtym roku było zimno, ale nie padało, więc nie kraczcie ;)[/quote] Jak nie będzie padać to OK:) Ale jak będzie, to...:diabloti::diabloti::diabloti: Briard w deszczu???? Wolę sobie nie wyobrażać:evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Goldek']Jak nie będzie padać to OK:) Ale jak będzie, to...:diabloti::diabloti::diabloti: Briard w deszczu???? Wolę sobie nie wyobrażać:evil_lol::evil_lol:[/quote] A ja widziałam na briardziej klubówce w Ogrodzieńcu i jakoś to wyglądało :eviltong: Trzeba było sobie kupić krótkowłose psy na długich łapach to nie byłoby problemu:p hehehe ;) Polecam kurteczki i palta dla psów :) Może niedużo, ale coś zawsze pomoże :) We Wrocławiu były po 20 zł, szkoda, że nie kupiłam ;) Quote
Dorkaa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 E no, słoneczko musi grzac, bo foty nie wyjdą :D Quote
eria Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Dorkaa']E no, słoneczko musi grzac, bo foty nie wyjdą :D[/quote] DOKŁADNIE!!!!!! Jak będzie lało/sypało to nie pojade, bo fot nie porobie:eviltong: Quote
Goldek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 U mnie nadal nie ma potwierdzenia... A zgłosiłam i zapłaciłam 31 lipca, w ostatnim dniu pierwszego terminu. Nie podoba mi się to... Quote
Frytela Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 a jestes na liscie? jezeli tak to co jeczysz, ja jestem i nie mam narazie potwierdzenia Quote
Goldek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Frytela napisał(a):a jestes na liscie? jezeli tak to co jeczysz, ja jestem i nie mam narazie potwierdzenia A jak wszyscy jęczą to mnie nie wolno pojęczeć?:) Quote
dadejowa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 a no na klubówce było wyśmienicie!:P to że mój pies wyglądał jak kura, że nie postawiła uszów w deszczu i była urypana po samą szyje:P a że ja byłam mokrusieńka XD i się przenosiliśmy z namiotem 3 razy to okey było:P przynajmniej mamy fotki rodzinne:P o : (od lewej Nelly, Nippy, Nessy, tata Atris, Nanette, mama Ignee, Nathalie, i my Niki) na razie się czeszemy na jutro:P ocenia nas hodowczyni z Nadina sis (czeska hodowla briardów) i trzeba jakoś się zaprezentować:P Quote
tylko psy Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Goldku nie martw sie jateż nie dostałam jeszcze potwierdzenia (ale na liście jestem wiec nie ma problemu);) Quote
Frytela Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Goldek napisał(a):A jak wszyscy jęczą to mnie nie wolno pojęczeć?:) hihi ;) ja tam nie narzekam, do hmmm gdzie jato dostałam w ostatnim momencie potwierdzenie hmmm wiem chodzów ;) w piatek przed wyjazdem hihi ;) Quote
Goldenka 02 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Róbcie fotki goldenom i w SŁOŃCU I W DESZCZU!!!!!! Quote
Wiza Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 w deszczu to moj aparat nie przeżyje :lol:.. Quote
Dorkaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 To pod parasolem :P Nie, nie mam mowy o deszczu! Słońce i piękna pogoda! Quote
Goldek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Goldenka 02 napisał(a):Trzymajmy się twojej wersji ;) Podpisuję się pod tym obiema rękami i Magia się podpisuje czterema łapami:) W końcu zawsze trzeba uwiecznić jej ucieczkę z ringu:evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Mam nadzieję być - w roli fotografa ;). Quote
Karolina_Nett Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Kudłata_Koza napisał(a):Mam nadzieję być - w roli fotografa ;). To pisałam ja, ze starego konta, coś się schrzaniło... :lol:. Quote
Goldek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Karolina_Nett']To pisałam ja, ze starego konta, coś się schrzaniło... :lol:. W takim razie mamy już kilku fotografów... RÓBCIE ZDJĘCIA GOLDENOM!!!! ZWŁASZCZA JEŚLI MAGIA STANIE NA LOKACIE, A NAWET JAK NIE STANIE TO TRZEBA ROBIĆ FOTY!! Quote
Karolina_Nett Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Da się załatwić :). Ale sznuacerki obfocę najbardziej ;>. Quote
Goldek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Karolina_Nett napisał(a):Da się załatwić :). Ale sznuacerki obfocę najbardziej ;>. Ok, ok, ale goldkami też nie pogardzaj...:) Więcej już nie nudzę wszystkich fotografów na Dogo bo mnie objedzicie że offa robię:lol: Quote
Wiza Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ehh Goldek ty zawsze musisz się przed wystawami tak podniecać?! :lol: Quote
Recommended Posts